Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer wyłącznie dla dojrzałych Graczy.

Hydrant98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nie rozumiem po co stwarzać coś co istnieje. Poza tym czepiasz się i marudzisz.

Gdzie istnieje? Byłeś łaskaw przeczytać mój post? Cały czas mowa o oryginalnym serwerze survival bez modów dla dojrzałych graczy, a nie o czym innym. Nie widziałem nigdzie takiego serwera, o jakim mowa.

Czepiam się, marudzę? Gdybyś jakoś rozwijał temat zamiast ciągle go hejtować i nie robił sobie w tym temacie reklamy swojego serwera RPG z modami to bym się nie czepiał i nie marudził.

Opublikowano

Ale kto Cie hejtuje i gdzie?

Wiem że są serwery survival bez pluginów nawet niedawno się tutaj jakiś reklamował tylko miał małe zainteresowanie bo ludzie wolą jednak pluginy, mody itp.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Ale kto Cie hejtuje i gdzie?

Wiem że są serwery survival bez pluginów nawet niedawno się tutaj jakiś reklamował tylko miał małe zainteresowanie bo ludzie wolą jednak pluginy, mody itp.

Nigdy nie wspomniałem, że nie będzie pluginów. Wręcz przeciwnie, bez pluginów ten projekt nie miałby sensu. Ten fakt dowodzi, że nawet nie przeczytałeś tematu i jesteś tu jedynie po to. żeby go hejtować i reklamować swój serwer. Po za tym mógłbyś skończyć się już kompromitować skoro nie wnosisz nic wartościowego do tematu.

Podania na www, ts 13/14+ tylko ogary... marzrnie ściętej głowy... Jak by powstało pograłbym...

Powiem Ci, że bardzo wielu myśli jak Ty. Dlatego uważam, że ten projekt ma sens.

Opublikowano

Dużo jest osób 18+, które graja w minecraft, w tym mogę włączyć samego siebie. 

Jednak powiem szczerze, że po wielu latach obcowania we wszelakich sferach to liczy się wychowanie i poziom "śmieszku" danej osoby.

Po kilku minutach rozmowy czy tonu i barwy głosu z jakim dana osoba się odnosi rozmawiając ze mną mogę stwierdzić czy ma troszku oleju w głowie.

Najbardziej przeraża mnei fakt, że ludzie nie potrafiączytać prostych komunikatów skłądających się nawet z 3-4 wyrazów, tylko klikają wszystko co popadnie i skarżą się że coś nie działa. A wystarczy przeczytać czasami 2 słowa ...

Masz Androida!? Zobacz moją grę! Serwer Minecraft MMORPG: MCpandora.pl

Opublikowano

slaby pomysl mialbys malo graczy i mysle ze to bez sensu bo 90% graczy maja ponizej 15 lat

Komu przeszkadza ilość graczy? Osobiście nawet nie grając na tym serwerze tylko na np. "survival + gildie" wolałem mieć w gildii kilka osób ogarniętych niż kilkanaście / kilkadziesiąt gimbusów...

Opublikowano

Byłbym zainteresowany takim serwerem ;) Pomysł ciągle realizowany czy z serwera nici ? Mam nadzieje, że mając 16 lat zagram.

Opublikowano

Byłbym zainteresowany takim serwerem ;) Pomysł ciągle realizowany czy z serwera nici ? Mam nadzieje, że mając 16 lat zagram.

Nie jest tak, że siedzę nad tym 24/7, ale po trochu projekt brnie do przodu :) Ostatnią rzeczą jaką wczoraj robiłem to napisanie pluginu na debuffy po śmierci. Dziś mam zamiar zająć się konfigurowaniem pluginów od raportów i warnów, przetestowaniem ich oraz rozwijaniem kodu systemu rejestracji i logowania na stronie.

P.S. Zachęcam do dołączenia do konferencji na GG, gdzie można zadawać pytania i są tam publikowane wszelkie informacje.

Opublikowano

To że ty, nie spotkałeś nikogo kto ma 18 lat i gra w Minecrafta to nie znaczy, że ktoś nie spotkał ich i że nie nagrywają 17 - 18 latkowie na Yotube i nie grają w tą grę... Pomyśl następnym razem ok? Bo piszesz same bzdury, ostatnimi dniami podsumowując ciebie.

Co do pytania, to myślę że serwer może wypalić przy ogarniętym dojrzałym zepsole ;)  Oczywiście uwierz że czasem ''te gimbusy'' mają większą kulturę od tych starszych ;) Spróbuj zebrać zespół, pogadaj z nimi na TS i jakoś pójdzie z górki :)

Z tego co widzę, sam nim jesteś twoja ortografia mówi wszystko :) chociaż* ;) 

Zgadzam się ;) Sam jestem "Gimbem" i zdaję sobie sprawę z kultury innych graczy... jęzeli chodzi o kulturę to się nadaję... ogólnie pomysł mi się podoba... odpoczynek od "noobów" itp :D

Zostaw "Lubię to"!

Ilość postów:   10   50   200   1000  5000

Ilość polubień:   2   10   50   200   1000

Ilość godzin na forum:   1   5   20   100   500

Opublikowano

Dobry pomysł na serwer Minecraft.
Zagrałbym (o wieku nie ma mowy, mając 22 lata chyba się nadaję ;) ), tylko jak ma wyglądać system rejestracji? WWW?
Mogę wam także zaoferować moją pomoc, proszę dać znać. Wytłumaczcie też proszę, jak ma ww. system rejestracji wyglądać ;)
Pozdrawiam

Opublikowano

@Hardner07

Zgadzam się ;) Sam jestem "Gimbem" i zdaję sobie sprawę z kultury innych graczy... gdyby liczyła się kultura to bym się nadawał, zle gdyby był wymagany WIEK, no to trudno... ogólnie pomysł mi się podoba... odpoczynek od "noobów" itp :D

@Warwarin i inni 10 razy pisali, że nie chodzi o wiek...

No witam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...