Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer wyłącznie dla dojrzałych Graczy.

Hydrant98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam!

Jak dobrze wiemy, Minecraft dawno zszedł na psy, pomimo swojego fenomenu nie przetrwał próby czasu i rzesze graczy opuściły tą grę. Wszechobecna gimbusiarnia panoszy się na serwerach Minecraft powodując zniechęcenie. Zatem co sądzicie o stworzeniu serwera WYŁĄCZNIE dla osób dojrzałych, powiedzmy 16, 18+ z White Listą i szeregiem testów kontrolnych, tak, aby wyeliminować z otoczenia osoby o niskim ilorazie inteligencji. Co sądzicie o takim pomyśle?

Idiotyczne, gra stworzona dla  dzieci i młodzieży więc jak tu ma nie być "gimbusów" i dzieciaków?... proszę Cię. 

A serwer na którym będą same dojrzałe osoby?, nie możliwe bo i tak będą kłamać. 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

@ZgredzioPL minecraft to gra stworzona do budowania, a to że gra w to wiele gimbusów i dzieciaków jest za sprawą jutuberów, którzy są fałszywi jak nie wiem co. Nie ma co sie dziwić, dzieciaki nie rozróżniają jeszcze tego.

Jak mają kłamać jeśli rekrutacja jest przez tsa? Jesli nawet to logblock,ban i koniec. Nikt sie tym nie przejmuje.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Ja jestem za.Ale wiecie,nie każdy 16< zachowuje sie jak gimbus ;)

Dobra mimo to lepiej wejść po szkole/pracy na serwer z ogarniętymi ludźmi gdzie każdy sobie pomaga a nie gdy wchodzisz na jakiś serwer 50osób i klną do okoła i szukają żon...
Opublikowano

Mi się pomysł podoba nawet bardzo ;)

Jeżeli to wypali miło będzie widzieć poprawnie napisane słowa a nie : 'skond' 'bendziesz' itp.

Jest to dosyć irytujące jak się takie coś widzi ....

Jak uda Ci się zrobić server gdzie taki 'język' będzie zabroniony i będzie wszystko dobrze zrobione to na pewno zagram :)

TEMAT

Opublikowano

Stworzenie takiego serwera to utopia. Nie da rady znaleźć 50-100 graczy inteligentnych, znających podstawy ortografii 16+ (zamiast brać od 16 lat brałbym od 1 liceum).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...