Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedł bym bardzo chętnie ale sam wiesz, że jestem dostępny tylko do 15:30, czasami w weekendy. Mimo wszystko i tak będę wpadał, wybuduję jakiś domek, może ogarnę coś takiego co u mnie zrobiłeś. :)

Opublikowano

Niestety chyba zcrashowałem serwer ponieważ użyłem infusera z thauma i serwer się wyłącza za każdym razem jak wrócę do bazy.

Na

pewno to wina infusera z thaumcrafta

Opublikowano

Thaumcraft odwieczna bolączka serwerów. U mnie przez niego wysrało cały serwer. Teraz niemały problem bo jak wiadomo gdy usunę thauma to posypie się serwer kiedy wejdzie gracz który bawi się thaumem. 

Opublikowano

Z tego co widzę, na innym serwerze RPG z Thaumcraftem nie ma żadnych problemów. To kwestia umiejętności adminstracji, żeby wszystko dobrze pokonfigurowała.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Przeanalizuj pliki i sprawdź jak to się ma do FTB Monster. Kaplica zaczyna się dziać po konkretnej rozbudowie maszyn + thaumcraft. NWM czy twórca paczki tego nie przewidział ale pograj na takim serwerze z 20-30 dni to dopiero zaczną się cyrki. W moim przypadku po crashu nie idzie podnieść serwera bez reconfiguracji modów. Kto robił to ręcznie wie ocb.

Opublikowano

No bo jak mowie - to jest kwestia dobrania odpowiednich modow i konfiguracji. To normalne, ze niektore mody maja konflikty. Zagraj u nas to zobaczysz ze Thaumcraft ładnie smiga.

2cy5dna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...