Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3]DeVile Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.jpg

Rates:

Exp: x90

SP: Free

Gold:x30

Drop:x40

Affinity:x30

Dodatkowe informacje: 

Auto Buff System na Ch3

Online cash 10minut-->20cash

3 Reborn System'y

Max Level 175

Linki:

http://devile-lc.com/
http://forum-devilelc.pagebit.net/
Opublikowano

Byłem, testowałem i powiem, że server fajny, dużo fajnych rzeczy itd. Szkoda tylko, że mało osób i nie ma z kim grać. 
Tak poza tym to server godny polecenia :) 

ubh6c.png
Opublikowano

Propsy dla Admina, w końcu dopracował ten serwer. Teraz to można grać. <3

Ps. pozdrawiam cebule, która kozaczyła w tombie i miała problem by mnie ubić. :v

Opublikowano

Byłem, testowałem i powiem, że server fajny, dużo fajnych rzeczy itd. Szkoda tylko, że mało osób i nie ma z kim grać. 

Tak poza tym to server godny polecenia :)

Ekipa powoli sie zbiera , narazie 7 polakow ;)

Opublikowano

Właśnie jak już pisałam, serwer jest bardziej dopracowany niż poprzednim razem, bo zamknięty został rok temu, czyli trochę czasu nad przemyśleniem jego egzystencji Admin miał i nie wydaje mi się, by zamierzał go zamknąć w najbliższym czasie. :p

Opublikowano

fakt serwer bardzo mi się spodobał Hmm Nie wiem czy tylko u mnie ale ostro przywiesza serwer dziś takie lagi 4-5 minut 

Możliwe, że masz problemy z łączem. ;) Jeżeli z serwera Ciebie nie wywala, to nie ma źle. 

Opublikowano

Dodano aktualizacje w której wprowadzono nowy fajny wygląd juno :D Witać że jak narazie Admin coś robi 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Dodano aktualizacje w której wprowadzono nowy fajny wygląd juno :D Witać że jak narazie Admin coś robi 

Jakieś ss?

Dobrze napisałeś, na razie coś robi.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, i jest prawdopodbienstwo ze zostane Administratorem jak i Grafikiem serwerowym :)

Adrian więc ja gram :D hhahaha

PS: Cfelu byś tsa mi wysłał bo adresu nie mam starego;p

Opublikowano

Adrian więc ja gram :D hhahaha

PS: Cfelu byś tsa mi wysłał bo adresu nie mam starego;p

GHOST <3  Dodaj mnie na skype : the.sunzo      Bo zaraz warna dostane ;x za reklamowanie TeamSPeakow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...