Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nevastia.pl [Dedyk] [Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ciekawy dużo osób online? Jakiś ss z m1

Obecnie wszyscy expią, ja osobiście nie widziałem jeszcze shopa. Niestety jest tyle ludzi, że o spot bardzo trudno. ;)

Opublikowano

Napisze coś od siebie:

Mam misje od Soona dropie i dropie z tych zawadiaków już ze 3godziny zeszło i dalej nie dropło :O To jakiś bug? A może taki słaby drop rate na tą misje?? ;/

Powinniście dodać te itemy błogosławieństaw boga czy jakos tak co sa po 25szt. i daje te 15% wiecej dmg, obrony, kryta, przeszywy etc do handlarki a nie w IS.. ?? bo to bez sensu zeby na takie "podstawy" wydawac realna kase. Skad brac ksiegi opatrznosci zeby ulepszyc kd na +5? 

Opublikowano

Poprawcie drop z metinów bo jest masakra jakaś o perłach nawet nie wspomne.

Poprawcie do końca misje bo w niektórych sa bugi.

Poprawcie baronówe.

Poprawcie Polimorfie bo duzo osób się o to sapie.

Poprawcie bug ze sztabkami.

duzo osób się tez pluje o menu.. wystarczy poczytać na ogólnym.

Poprawcie te chanele bo jak loguje się na ch3/4 to i tak loguje sie na ch1. A expić tak ciezko bo wszystko pozajmowane.

Ruszcie się wreszcie i zróbcie ten serwer do końca bo pozniej moze być juz za pozno.

HALO HALO! Nie śpimy!!!!

I Reklama Reklama i jeszcze raz Reklama!

Opublikowano

Właśnie teraz trzeba kliknąć 2 razy myszką, zaznaczam myszką *wiem o skrocie klawiszowym* żeby otworzyć ekwipunek, zawsze robilem to szybko myszka 1 kliknieciem a teraz trzeba najezdzac na srodek otworzyc menu i kliknac tam ekwipunek sposrod listy 4 opcji.. To moim zdaniem bez sensu..

Dzieki za odpowiedzi, ale moim zdaniem dropy w metkow sa tak biedne ze szok :P I pewnie te itemy dropia po 1 sztuce to juz w ogole żałośnie by to wyglądało. Zabiłem ze 100 metinów poleciała 1 krwawa perła i nic innego. 

Nie dostałem odpowiedzi co do tej misji, pewnie kiedys mi to dropnie ale dropienie kilka godzin 1 itemu z misji naprawde gorzej niz na polaku :/

Opublikowano

Narazie wstrzymuję się od gry poczekam aż poprawicie: 

-resp metków większy albo szybszy

-drop z metków i drop z niektórych bossów

-interface- przez którego tracicie strasznie graczy 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Tu można pisać do nich i tak nie zwracają uwagi na graczy.Obudzą się to będzie tu 10 osób online.Grałem troche na serwerze i ogólnie spoko ale administracja to jakaś kpina.

Opublikowano

Jak zwykle obudzą sie za pozno, a potem jak zwykle będą przeprosiny blablabla  tak sie wiecej nie stanie itp itd. A potem dziwić się będą że gra 20 osób Online. Ale i tak będą prosić o drugą szanse :)

Opublikowano

Wszystkie wymienione przez was błędy zostaną naprawione po dzisiejszej przerwie technicznej.

Wystarczy od czasu do czasu wejść na forum.

Brawo, gratki :) Ja to tutaj traktuje jak forum więc sory :) O której przerwa?

Opublikowano

• gdy znajomy się zaloguje wg nie widać kto się zalogował gdyż panel zasłania.

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Przerwa trwa już 50minut, pisaliście że będzie 20minutowa.. Długo jeszcze poczekamy? :)

Chcemy wszystko dopracować. Lepiej poświęcić parę minut więcej i dopiąć wszystko na ostatni guzik.

Jeszcze ~3 minuty.

Serwer włączony, można się logować.

Prosimy o zaktualizowanie klienta gry poprzez autopatcher.

Lista zmian dostępna jest tutaj.

Opublikowano

Chcemy wszystko dopracować. Lepiej poświęcić parę minut więcej i dopiąć wszystko na ostatni guzik.

Jeszcze ~3 minuty.

Serwer włączony, można się logować.

Prosimy o zaktualizowanie klienta gry poprzez autopatcher.

Lista zmian dostępna jest tutaj.

Mam pytanie odnośnie baronówny.

Na jaką ilość HP zostało teraz zmienione ?

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Dziwne bo zmieniło się przesuwanie kamery zawsze prawym, a teraz scrollem trzeba? I ta opcja do zmiany kamery z auto itp. w ogole nie pasuje zreszta sami widzicie ;P 

Dodajcie standardowy wyglad skili i ekwipunku bedzie lepiej i praktyczniej przede wszystkim.

Opublikowano

[NEW]Od teraz przy nicku będzie pojawiać się informacja o królestwie.

[NEW]Dodano ikonki z możliwością zmiany kamery oraz auto ataku.

[uPDATE]Zaniżono DMG potworów w Atlantydzie V2.

[uPDATE]Skrócono czas respawnu mobów.

[uPDATE]Od teraz w Atlantydzie V2 działa bon na diabły.

[FIX]Poprawa misji u Soon'a z Ksiegą 70 wierszy Langwalskich - od teraz łatwiej zdobyć ten przedmiot.

[FIX]Poprawa dungeonu Komnata Baronówny.

[FIX]Poprawa dungeonu Wieża Demonów.

[FIX]Poprawki w questach.

[FIX]Poprawki w taksbarze.

[FIX]Naprawiono Loch Pająków V2 (mapa dostępna była na jednym kanale).

[FIX]Naprawiono Olejek Wygnania.

[FIX]Poprawa stabilności kanałów.

[FIX]Poprawa wierzchowców.

Zaktualizować Clienta AutoPatcherem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...