Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z brązu V do silvera V cisniemy ! Czy zdążymy ? To zobaczymy !

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziennik powstał po to abyście mogli śledzić moje losy.Wygrane oraz przegrane rankedy duo :) Chcialbym się zmierzć z tym i spróbować wyjść z brązu V do silvera V w tym sezonie (a kiedy koniec sezonu ? ).Coś o mnie:

Mam na imię Bartłomiej,mam prawie 15 lat.W lolu lubię grac na pozycji supporta,grywam też na midzie,ale wiadomo do teamu zawsze się dostosuję.Gram duo od teraz.Moim hobby jest terrarystyka posiadam 4 ptaszniki.

24.10.2014 r.

Zacząłem w brązie V z 0 pkt.Wygrałem przed chwilą dwa rankedy pod rząd,grałem na supporcie dwukrotnie kayle,składałem ją pod ap,ponieważ dużo leczy i robi coś pożytecznego DMG.Pierwszy mecz przebiegł bezskazitelnie 0 kłótni,sporów pierwsza krew przelana  na bocie przez junglera shaco z naszej drużyny.Kolega z którym gram duo był na midzie Le Blanc ponieważ lubi on grac na tej pozycji i na topie.Miał ogromny dmg i był nafeedowany,ale wiadomo kille  dla druzyny oddawał.Supportowałem dla Sivir która źle sobie nie radziła.W 20 minucie padł surrender ze strony drużyny przeciwnej.Drugi mecz przebił równiez bez skazy,ale Jax czyli nasz solo toper groził że pójdzie na AFk jesli jungler mu nie zgankuje i wyzywał go od noobów,oczywiście pantheon (jungler) pomagał nam na bocie bo trochę nas jechali na początku więc nie słusznie go osądzał o ,,nobienie".Kolega na midzie znów tym razem Dianą i cisnął tak samo,padły dwie quadry z jego strony,ja grałem kayle na supporcie.Adc czyli lucian ładnie się nafeedował i jechał przeciwników.Przeciwną drużynę rozłożyliśmy własnoręcznie bez surrendera,jedno wielkie GG !! 

A tutaj ssy.

Runda nr 1: 

444831414185545306323.jpg

307791414185545306323.jpg

Runda nr 2:  767991414185545306323.jpg

W dniu dzisiejszym to by było na tyle,obecnie mam 38 pkt.Strzałeczka.

Ps.Gdzie polecacie wrzucać foty zeby szybko nie wygasaly ? :D

Ps2.moga być o takie wycinki z elophant czy wolicie z lola ten ekran podsumowujący ? Przyjmuje krytykę,ale taką w miarę zdrowego rozsądku,miłe słowa też cieszą ! :D

bartek19623---18.png

Opublikowano

Zmień tą niebieską czcionkę bo, nie wygodnie się czyta.

iv.pl

4.4 Pliki graficzne zamieszczone po uprzednim zalogowaniu będą kasowane po upływie maksymalnie dwóch lat. 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

25.10.2014 r.

11:56:

Wziąłem supporta,czyli sorakę a kolega lissandrę i poszedł nią na topa,miał on first picka,ale oczywiście ktoś z last pickiem musiał też wziąć mida bo ,,i first say" ! :D Dużo flame ze strony  varusa jak i akali,później zaczęli grać dobrze i w miarę zgodnie,ale było już za późno.Przegrana,lecimy z nastepnym rankedem  jak zaczniemy i skonczymy to wstawie ss innych a teraz.

Runda nr 3 (Lose):

285691414231254306323.jpg

Na chwile obecną mam 24 LP.

Pozdrowienia dla MrKacperowy.

13:11:

Niestety drugi lose,no czasem i tak się zdarza.

Runda nr 4 (lose):

733491414235708306323.jpg

Na chwile obecna mam 10 LP.

bartek19623---18.png

Opublikowano

Obrazki są importowane na hosting mpc, więc nie wygasną. Powodzenia w zdobywaniu srebra.

Opublikowano

16:58:

Runda nr 5 (Win):

FmrSc0L.jpg

Pozdrawiam MrKacperowy i wszystkich czytaczy tego dziennika.

Patryker nie dzięki,wolę sam wbijać dywizje.

Ps.Na chwile obecna mam 29 LP i startujemy z kolejnym duo !

bartek19623---18.png

Opublikowano

najakiej lini grasz ty ta kayle? xD

Bot,support.Nie wychodzi mi to zbytnio,ale lepiej to niż co innego (gram nia od wczoraj) 

18:39:

Runda nr 6 (lose): Masakra,flame od niektórych graczy,ale walczyliśmy do samego końca, niestety przegrana i smuteczek.

Runda nr 7 (win): Przeciwność rundy nr 6.Miód na moje serce,oczy i uszy co chwile było słychać ,,legenda" i co chwilę padały zabójstwa,gj za dobrą pracę za złe akcje 0 flame no i na koniec honory miły mecz ! Teraz zagramy z kolegą normala dla odskoczni i ruszamy z kolejnym rankedem :) 

SS (Z zieloną rameczką win,z czerwoną lose): 

515181414255352306323.jpg

Ps.na chwilę obecną mam równo 30 LP.

bartek19623---18.png

Opublikowano

Co to za build do Udyra jest :O?

Taki jakiś,sam nie wiem co to...Nie zastosowałem ,,mojego" dobrego normalnego buildu tylko ten,poprostu tak mi bylo lepiej bo przeciwnicy to byli totalne cieniasy.

bartek19623---18.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...