Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Neudia.eu [Easy/Medium]

»Kristofer«

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra :) Brawo.

Byłem na pierwszym stracie,asfenica zaczeła coś pyskować to padła.

Potem szczerze już nie miałem czasu na zabawe.

Tutaj dziury na yang w questach nawet były.

Dodatkowo na poczatku nie zmienił idiota czyt. asfen passów do mysql i zostały do usera takie jak były na mpc xdd (pewnie nie umiał,a raczej na 100%)

Opublikowano

Asfen aka gówno powrócił do gry ?

Ja dalej na tego cweluska , czekam po tym jak mnie zbłaźnił :) Wygrażaniem gówno zrobił, na ts'a się bał wejść. Po prostu jest nikim ... nikim był od początku, prosta szmata nie umiejąca nic zrobic. Asfenku - nie działający serwer to wina questów ? Dalej tak uważasz ?

Jest zasada - gówna się nie rusza, bo gówno śmierdzi ... Asfen to już je*bie chyba na kilometr ...

/serio ?

5 PKT - za powiedzenie prawdy >,< 

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Nie potrzebnie dawałeś pliki do mysql bo ludzie potracą konta na innych serwerach. Jeśli można prosić usuń mysql z tematu

To już chyba ich problem, że mają takie same passy na wszystkich serwerach, nie? ;)

Opublikowano

To już chyba ich problem, że mają takie same passy na wszystkich serwerach, nie? ;)

Hahah no dokładnie kogo to interesuje, że ludzie potraca ? - zażalenia do asfena aka mega technika itp itd ... Jego wina, że wyciek był. A po 2. jak ludzie zakładają wszedzie takie same hasła to ich problem ... A po 3. Było już tyle wycieków SQL'a ... że bania mała :)

D2Pq2tR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...