Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS.

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, dostałem sms od "Mortyriusz.pl" o treści "Dziekujemy za subskrypcję serwisu www.mortyriusz.pl Właśnie tobie chcemy przekazać jako pierwszemu nowine o starcie s2 serwera Medium mortysziusz.pl". Mam pytanie ponieważ jest "Dziękujemy za subskrypcję" więc wynika z tego że "zasubskrybowałem" i będę co jakiś czas płacić hajs? Czy tylko zwykły spam sms ? 

Opublikowano

Cze, dostałem sms od "Mortyriusz.pl" o treści "Dziekujemy za subskrypcję serwisu www.mortyriusz.pl Właśnie tobie chcemy przekazać jako pierwszemu nowine o starcie s2 serwera Medium mortysziusz.pl". Mam pytanie ponieważ jest "Dziękujemy za subskrypcję" więc wynika z tego że "zasubskrybowałem" i będę co jakiś czas płacić hajs? Czy tylko zwykły spam sms ? 

No tak, z 5 zł na tyg, albo codziennie, ja bym poszedł do twojej sieci, żeby to usunęli, lub wyślij sms STOP na chyba ten numer, popatrz w necie.

647041416238306889721.png

Opublikowano

No tak, z 5 zł na tyg, albo codziennie, ja bym poszedł do twojej sieci, żeby to usunęli, lub wyślij sms STOP na chyba ten numer, popatrz w necie.

Tak ale to jest 9-cyfrowy numer ;d. Jak zadzwonię do play to co mam powiedzieć?

Opublikowano

No żeby Ci anulowali wszystkie subskrypcje.

Tylko, że ja żadnych sms nie wysyłałem na jakieś numery do gier itp. 

Opublikowano

A podawałeś gdzieś numer?

Nikt nie ma mojego numeru oprócz kolegów/koleżanek. 

Nr. od tego co mi wysłał +48 5365 533 6** (nie daję ostatnich 2 cyfr ;d)

Sprawdziłem LISTA pod nr 6000 oraz STOP też pod 6000 pisało na stronie play aby zobaczyć jakie ma się subskrybcje/jak wszystkie wyłączyć ale pisze że nie mam żadnych. 

Opublikowano

Sprawdziłem LISTA pod nr 6000 oraz STOP też pod 6000 pisało na stronie play aby zobaczyć jakie ma się subskrybcje/jak wszystkie wyłączyć ale pisze że nie mam żadnych. 

No to jakiś troll pewnie i to olej, ew. zobacz, czy Ci nie ubywa pieniędzy z konta.

647041416238306889721.png

Opublikowano

No to jakiś troll pewnie i to olej, ew. zobacz, czy Ci nie ubywa pieniędzy z konta.

Gdybym coś miał na koncie ;DDD 

Chcę się upewnić ponieważ doładuje zawsze 30 zł i to starcza mi na miesiąc - 2 miesiące i nie chce aby mi ileś hajsu ubywało. Lepiej zadzwonie do play i się upewnię. 

Opublikowano

To w 100% zwykły troll ;) lecz dla pewności zadzwoń do tego Play i poproś o anulowanie wszystkich subskrybcji. 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Facepalm.

Zwykły frajer Cycu Ci wysłał smsa z reklamą serwera ponieważ kiedyś na jakimś jego prywatnym serwerze Metina kupiłeś smocze monety.

Nic za to nie płacisz a Cycu się tylko ośmiesza.

0LsM05U.png

Opublikowano

Facepalm.

Zwykły frajer Cycu Ci wysłał smsa z reklamą serwera ponieważ kiedyś na jakimś jego prywatnym serwerze Metina kupiłeś smocze monety.

Nic za to nie płacisz a Cycu się tylko ośmiesza.

Nigdy przez sms nie kupowałem sm'ów no chyba że na pl'u kiedyś. 

Opublikowano

no a ja jestem magik :D i bazę mam fajną z kuli :D

To ty :D ?

Chyba ta nawet nie chce mi się już sprawdzać.  Ale pod twój nr. nie pisałem STOP więc nwm ;D.

Skąd masz mój nr. ? :>

Opublikowano

Chyba ta nawet nie chce mi się już sprawdzać.  Ale pod twój nr. nie pisałem STOP więc nwm ;D.

Skąd masz mój nr. ? :>

z jakiegoś serwera tak jak naid pisał ale debil nawet by nie pomyślał że można się tak reklamować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...