Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 800 zł - pilnie proszę o rade :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te linki co podałeś ewidente podróbki. Kolega się nie znal i kupił chinola a nie oryginał.

Opublikowano

Te linki co podałeś ewidente podróbki. Kolega się nie znal i kupił chinola a nie oryginał.

Wiem, że to jest chińczyk. Specjalnie podałem. Była aukcja na allegro (1sztuka) i kupił ją. Możesz wieżyc czy nie. Ja swoją z1c kupiłem za 650zl na olx i służy mi już pół roku.
Opublikowano

OLX to nie Hong Kong, lol. 

Specjalnie podałeś syf? Rozumiem, to świadczy o twojej kompetencji. Wszystko jest fajnie dopóki nie dojdzie do serwisowania. 

Na OLX to normalna cena, ale autor nie chce używki z tego co mi wiadomo. 

lownfast

Opublikowano

OLX to nie Hong Kong, lol. 

Specjalnie podałeś syf? Rozumiem, to świadczy o twojej kompetencji. Wszystko jest fajnie dopóki nie dojdzie do serwisowania. 

Na OLX to normalna cena, ale autor nie chce używki z tego co mi wiadomo. 

Mógłbym Cie prosić o linka do tej motoroli moto g lte ale z czarną wersją? I też w podobnej cenie i oryginał najlepiej z tym samym zestawem.

Chyba się skuszę bo jednak zdjęć aż takich słabych nie robi, ale serio nie psuje się jak to niektórzy mówią? Nie będę miał z nim żadnych kłopotów?

Opublikowano

Nie psuje się spokojnie, jak ktoś nie potrafi obsługiwać smartfonu to go nie kupuje. Chyba że jest osobą myślącą.

http://allegro.pl/smartfon-motorola-moto-4x1-2ghz-g-8gb-lte-karta-i4721616171.html nie ma taniej i bezpieczniej, a x-koma polecam. Ładowarka ta sama. 

A powiedz mi jeszcze czemu NEO SIII jest do dupy? Ma 1,5 GB ramu, dobry procesor, dobry android, bardzo dobry kitkat i wgl. opinie też ma bardzo dobre. Co w nim nie tak? Coś sie zacina czy jak?

Opublikowano

Prawdopodobny brak supportu, gdzie Moto G ma zagwarantowanego androida L (5.0)

Ma gorsze podzespoły od Moto G, jest mniej wydajny, wygląda jak jajko i ma nakładkę TW. 

1,5GB RAM z TW to tak jak 1GB RAM na Motce. 

lownfast

Opublikowano

Prawdopodobny brak supportu, gdzie Moto G ma zagwarantowanego androida L (5.0)

Ma gorsze podzespoły od Moto G, jest mniej wydajny, wygląda jak jajko i ma nakładkę TW. 

1,5GB RAM z TW to tak jak 1GB RAM na Motce. 

mi się tam wygląd podoba w sumie to ceny praktycznie takie same zastanawiam się pomiędzy nim a moto g lte :D Jutro podejdę do sklepu, zapytam o ładowarke do tej moto g w jakiej ona cenia i się zobaczy. 50/50 stawiam Moto g lte i s3 neo, w sumie to oba te fony mi się podobają ale za cholere nie wiem którego wziąć.

Opublikowano

Próbuję go odradzić to i tak przy nim stoisz. TEN TELEFON TO TOTALNY CRAP, NIE JEST PRZYSZŁOŚCIOWY, ON SIĘ COFA ZAMIAST IŚĆ DO PRZODU.

Nie bierz go bo będziesz żałować, już lepiej nie wiem.. Nokia 3310, cyfry to nie wszystko a te podzespoły samsungowe są beznadziejne. To nie snapdragon, a TW obciąża tyle RAMu że Moto G będzie go mieć 2x więcej. 

lownfast

Opublikowano

Próbuję go odradzić to i tak przy nim stoisz. TEN TELEFON TO TOTALNY CRAP, NIE JEST PRZYSZŁOŚCIOWY, ON SIĘ COFA ZAMIAST IŚĆ DO PRZODU.

Nie bierz go bo będziesz żałować, już lepiej nie wiem.. Nokia 3310, cyfry to nie wszystko a te podzespoły samsungowe są beznadziejne. To nie snapdragon, a TW obciąża tyle RAMu że Moto G będzie go mieć 2x więcej. 

hehe :D Trochę mnie ta motorola cały czas zastanawia z tym aparatem, obejrzałem wlaśnie kilka testów na yt s3 vs moto g lte i praktycznie są porównywalne. Czytałem również propozycje i jedni polecali moto g a inni s3. Jedyne czego sie doszukałem to tego, że S3 po jakimś czasie użytkowania łapie zamulenie softa, ale czy to prawda to tak samo nie wiem czy to prawda, że się nie psuje moto g. Ciężko jest wybrać telefon jak się ma do dyspozycji 800 zł. Nie chcę tej kwoty przewalić i załować jak wspomniałeś dlatego muszę się porządnie zastanowić.

Opublikowano

Tak jak mówiłem.. Motorole polecałem wielu, ale to wielu osobom a na fora nie patrz, jak mam jakieś doświadczenie to chyba warto mnie posłuchać, co? Miałem oba telefony w rękach. 

Miałem Moto G, widuje znajomego codziennie z motką i jest zadowolony, czasem zapytam go jak telefon i serdecznie mi dziękuje za polecenie. 

Mam też znajomego z S3 który płacze że nie może dodawać plików na kartę pamięci bo już mu tak telefon muli, także.. Wybór należy do Ciebie, ja odradzam S3 i jak go kupisz to będzie jedną z największych twoich głupot w życiu. Są porównywalne z przewagą dla Moto G, nie ma nad czym się zastanawiać.. 

lownfast

Opublikowano

Tak jak mówiłem.. Motorole polecałem wielu, ale to wielu osobom a na fora nie patrz, jak mam jakieś doświadczenie to chyba warto mnie posłuchać, co? Miałem oba telefony w rękach. 

Miałem Moto G, widuje znajomego codziennie z motką i jest zadowolony, czasem zapytam go jak telefon i serdecznie mi dziękuje za polecenie. 

Mam też znajomego z S3 który płacze że nie może dodawać plików na kartę pamięci bo już mu tak telefon muli, także.. Wybór należy do Ciebie, ja odradzam S3 i jak go kupisz to będzie jedną z największych twoich głupot w życiu. Są porównywalne z przewagą dla Moto G, nie ma nad czym się zastanawiać.. 

Dobra przekonałeś mnie :) Jutro połażę pewnie po sklepach i zobaczę czy mają na stanie MOTO G LTE jak nie to zamówię. do tego ładowarkę obczaję, do niej nadaje się każda czy musi byc jakaś odpowiednia? Wolałbym ją na miejscu kupić niż zamawiać oddzielnie z internetu :D

Opublikowano

Lepiej najpierw obczaić sobie ceny na internecie, tzn. chodzi mi teraz o ładowarki ile kosztują firmowe i tak dalej ale ogólnie 1-2 amperówka ale skłaniałbym się ku 1 amperowej. Co do telefonu to nie daj sobie wcisnąć zwykłej Motki, Ci w sklepach potrafią nieźle zabajerować, ostatnio była taka akcja z iPadem gdzie pracownik machnął się z modelem i gość kupił nie ten tablet. 

Co do ładowarki to pamiętaj żeby miała wejście USB, to podstawa. :D 

lownfast

Opublikowano

Oo i o taką odpowiedź mi chodziło. A jak ze zdjęciami? Jak apart z przodu? Dobre zdjęcia robi?

Mam zamiar kupić już tą S3 Neo

Żadnych używanych nie chcę.

Jak na moje oko, zdjęcia robi na prawdę bardzo ładne i godne polecenia :) Warto znaleźć jakiegoś znajomego z tym telefonem, dotknąć. Zrobić zdjęcie obejrzeć dokładnie i zdecydować się, bądź przejść się do jakiegoś komisu w którym będziesz mógł przetestować telefon na miejscu :) 

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Pamiętaj jednak że aparat nie powinien być głównym wyznacznikiem do kupna telefonu. 

Telefon już zamówiłem, wybór padł na Motorole Moto G 2 nd gen :D Czekam na kuriera, jutro już powinien być bo w poniedziałek nadali paczkę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...