Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wychodzimy z brązu!

kopyteczkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, iż przez 1/2 sezony nie grałem rankedów to w tym postanowiłem wyjść do srebra lub wyżej. Zaczynam od brązu 2 :P

#Jeżeli bylibyście chętni mogę nagrywać mecze i wstawiać na yt.

Ss1 Grałem na topie, przegrywałem na linii dlatego tak mało farmy dopiero w 20 minucie złożyłem pierwszy item (staty 2-6-8), w 28 *jakoś* zrobiliśmy barona i tak się zaczęło granie :D (wycarował nas Lee Sin)

:90848404013979655842.png

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

W tym meczu cały team był jakby z dup# 

Garen wyszedł z gry w 1 minucie dołączył w 3, w tym czasie 2 osoby z teamu napisały już gg itd. 16 minuta, 4 osoby (oprócz mnie) przestają grać i mają wyrypane ;/ 20: surender mimo, iż gra się do końca (4:1)

ss:

Uwagi" Robię krok w tył by zrobić 2 do przodu!  Kolejny mecz zagram znowu lux.

U2: duo nie zagram ponieważ u mnie znajomi są w goldzie :/

18958401613992530931.png

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Ten mecz był jednym z trudniejszych i trollujących.

Już w lobby mieliśmy 2 trollów, po wyborze postaci było 3 midderów, top i jungle, jednak nikt nie wyszedł. Do 20 minuty było ciężko, ponieważ strasznie skakał mi ping do 1000. Później strasznie silny był udyr z przeciwnej drużyny wszyscy ginęli, jednak ja + każdy (posiadam stuna+dmg) go niszczyliśmy. Gra toczyła się zaciekle to raz oni kontrują to raz my. Nastała minuta 43:30 zauważyłem, że przeciwnicy robią barona i wraz z xinem staliśmy w krzakach. Rzuciłem E (kółeczko) i czekałem z ultem, aby dobić barona, minimalnie nie zdążyłem, ale zabiłem ich (chyba) najlepszego gracza więc rozpoczęliśmy team fight 2 vs 5 po chwili dołączlai kolejni nasi, lecz i tak już było powiedziane, że wygraliśmy. Nastąpiliśmy do pushowania samego nexusa, ponieważ miniony zrobiły wcześniej swoje. Może i mam słabe staty, farmę, lecz moim zdaniem wystarczająco przyczyniłem się do wygrania gry.

A oto ss:

979071414178817790776.png

Kolejny mecz DUO :D

Opublikowano

Tym razem zagraliśmy twisted treeline, mecz się ciągnął i na końcu kto pierwszy kogoś zabije ten wygrywa :P (chodziliśmy po 3 (znajomość))

zdjęcie:

15725349743869845074.png

Opublikowano

Przepraszam, że nie dałem ss-ów, lecz forum nie działało.

Jestem w trakcie serii 1 mecz wygrany i 1 przegrany został tylko 1. (edytuje ten post po meczu, który nei wiem kiedy się odbędzie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...