Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypt] pStone, czyli Innowacyjny skrypt na drop ze stone

PatyczaQPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No Fajny Ale Jest Tego Obecie W Uj Dużo ale i tak leci +

Dzięki ;) A abstrahując od twojego pytania to jest takich skryptów mnóstwo ale mój jest nie ukrywajmy bardzo bardzo rozbudowany dodam jeszcze co można wykopać jakim kilofem ( chyba bo nie obiecuje )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna robota :) Mam nadzieję że rozwiniesz jakoś ten skrypt

Rozwinę go jeszcze bardziej ^^ Ale rozwijam go od samego poczatku zobacz jak wyglada wersja v2.0 a jak v4.5

Co tutaj jest innowacyjne?

Jakaś pijawka ( cebula ) zawsze musi sie o coś dowalić innowacyjny jest cały skrypt ma wiele funkcji np. magiczna skrzynka, wylaczanie dropu cobbla, drop dla vipa, komendy otwieraja sie w gui

Opublikowano

Rozwinę go jeszcze bardziej ^^ Ale rozwijam go od samego poczatku zobacz jak wyglada wersja v2.0 a jak v4.5

Jakaś pijawka ( cebula ) zawsze musi sie o coś dowalić innowacyjny jest cały skrypt ma wiele funkcji np. magiczna skrzynka, wylaczanie dropu cobbla, drop dla vipa, komendy otwieraja sie w gui

Kolejny osobnik nie umiejący przyjąć krytyki.

O to przykład innowacyjneg skryptu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1279353-dlskriptranking-na-tabstone-innowacyjny-drop-z-kamienia-statystyki-i-ranking-na-tab-masa-efektow-wiadomosci-na-pasku-smoka/page-3?hl=%2Bkoornel40#entry11033844

3 tysiące wyświetleń wklejki.

Twoje wypociny nie maja nawet połowy tego co oferuje stone++.

A teraz dodam ze przepisałem cały kod od nowa i niedługo udostępnie całkiem nowy brightstone.

Opublikowano

Witam.

Proponuję napisać coś, czego jeszcze nie ma, gdyż według mnie skrypt ten jest bezużyteczny, choć ma kilka funkcji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@PatyczaQPL

Chwalisz się tym, że umiesz zrobić coś w GUI, skoro to jest proste?

Poczekaj poczekaj. Nie chwalę się tym lecz uważam to za oryginalne. nie widzialem u doslownie nikogo zeby zrobil polaczenie dropu ze stone i GUI 

Witam.

Proponuję napisać coś, czego jeszcze nie ma, gdyż według mnie skrypt ten jest bezużyteczny, choć ma kilka funkcji.

Pozdrawiam.

wedlug ciebie jest bezuzyteczny, moim zdaniem jest jednym z lepszych.

Kolejny osobnik nie umiejący przyjąć krytyki.

O to przykład innowacyjneg skryptu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1279353-dlskriptranking-na-tabstone-innowacyjny-drop-z-kamienia-statystyki-i-ranking-na-tab-masa-efektow-wiadomosci-na-pasku-smoka/page-3?hl=%2Bkoornel40#entry11033844

3 tysiące wyświetleń wklejki.

Twoje wypociny nie maja nawet połowy tego co oferuje stone++.

A teraz dodam ze przepisałem cały kod od nowa i niedługo udostępnie całkiem nowy brightstone.

Fajnie

Opublikowano

Witam.

Pozdrawiam.

Napisz na co moge napisać skrypt jeżeli taki mądry.

Opublikowano

Witam.

według mnie skrypty są bezsensowne.

Na twoim miejscu zaprzestał bym pracy z skryptami i poduczył się JAVY..

Miałem kiedyś dropa w skrypcie[Lagował serwer bugi były itp.] Nie wiem czy zmienili ten plugin ale zawsze lagował itp.

Gui? W Pluginie byś miał łatwiej do zrobienia takie gui..

Autorski plugin na Dropa: [sam Pisałem]

Screeny:

397771416772410608178.jpg

824861416772410608178.jpg

277891416772410608178.jpg

banner.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

3/10.. Dlaczego?

- Za dużo nawalone w kodzie

- Przy kopaniu spami tylko na konsoli

+ Statystyki - nie przydatne dla mnie ale może dla innych..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie jest Downloadarrow-10x10.png? gdy wchodze na 4.5v mam tam tylko kod.Gdzie mam to pobrać???

Ej ziomek? Dobrze sie czujesz? Może to skopiujesz, a nie spamujesz jak debil

Jakie pluginy potrzebne do sktyptu bo mam ws i sk query i wpisuje /Stone gracz i mi gui nie wyskakuje ? ?? Wiecie o co chodzi ?

Skript + i sk quary

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...