Miszor2k Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam pragne Zostac administratorem na tym ekstra forum mam 44% ostrzezen (Jestem bardzo grzeczny) No i ogarne wam te forum hmmmm za darmo powiedzmy Prosze o rozpatrzenie bo lubie byc administratorami jestem administratorem na moim własnym forum o majnkraft Pozdrowienia dla rodziców :* Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza
Blaaszka Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jestem na Tak, świetny kandydat na to stanowisko! Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Za dużo % na pasku, zgłoś się w przyszłości. A tak serio, to kończ pajacować. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Przykro mi, ja będę kolejnym adminem i to miejsce jest już zarezerwowane. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.