Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Reopening 24.10.2014

Roxion

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

roxoin naprawe myslisz ze jak na serwie 250 on to fajnie? no to zycze powodzenia w expie ah sorry ale gdzie bedziesz expic bo raczej nie ma zabardzo gdzie przy  takiej liczbie online

Opublikowano

Ja tam sobie radzę całkiem nieźle :) Jak już kiedyś mówiłem, kto co lubi. Ja uważam, że jak na 1000x ustawienia są cięzkie i mi akurat się to podoba :)

Opublikowano

roxoin naprawe myslisz ze jak na serwie 250 on to fajnie? no to zycze powodzenia w expie ah sorry ale gdzie bedziesz expic bo raczej nie ma zabardzo gdzie przy  takiej liczbie online

Mam kompletną listę spotów (sam szukałem) - daje radę. Nie podoba się - to szukaj innego serwera. Dla mnie byle administrator zaczął reagować na sugestie graczy.

Opublikowano

Gdyby reagował, to byłyby w ogóle bajki, a nie serwer :) Ale jest na tyle stabilny, że stawiasz AFK na cały dzień, wracasz po pracy i masz na 3-4 rr ZEN-ów :P Lecisz DS/BC i człowiek szczęśliwszy :P

Opublikowano

Admin poszedł po rozum do głowy i nastąpiły małe zmiany:
- zmieniono czas CS na 24:00 (piątek)
- podniesiono ilość kredytów za darmowe głosowanie (łącznie teraz 140 crd na 12 h)

- dodano możliwość kupowania lvli i punktów statystyk na kredyty

Opublikowano

stawiasz AFK na cały dzień, wracasz po pracy i masz na 3-4 rr ZEN-ów :P Lecisz DS/BC i człowiek szczęśliwszy :P

No faktycznie ...świetnie się gra na takim serwie ...10 godzin AFK ^^

Więcej do szczęścia nie trzeba ....matko co za myślenie  xD

Opublikowano

Total Characters: 5982

Total Guilds: 103    

Total Online: 223

Active In 24 Hours: 681

Nadal zapraszamy nowych graczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...