Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Reopening 24.10.2014

Roxion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer startuje na nowo!

Rekomendować nie trzeba, gdyż na serwerze utrzymywało się 300+ online (a pod koniec poprzedniej edycji 200+). Grało bardzo dużo Polaków (w dwóch największych gildiach po 30+ osób ). Zachęcam do rejestracji i założenia polskiej gildii. Do usłyszenia i zobaczenia w grze.

EASY (x1000) Server Grand Opening 25. Październik 18:00 (czasu polskiego)

STRONA: http://zettamu.com

SERVER INFORMATION

• Season 6 Episode 3
  • Max Stats: 32767
  • Points Per Level: 5/7/7 (Stats Clear After Reset)
  • Reset Bonuses
  • Grand Reset System
  • Referral System (Invite Friends to Play and Get Credits)
  • Exchange Online Hours System
  • Cash Shop System in Game Work
  • Market System (Buy, Sell items Using Credits, Zen)
  • New Shop Cart System
  • Vote and Get Reward System
  • Includet Auto Clicker in Game
  • Unical Website Features
  • Interesting Game and Game Master Events
  • And Much More... Enjoy

Więcej info wkrótce!

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi akurat nie przeszkadza CS o 10 :P A co do bugów, mają być poprawione. Na stronie też będzie kilka nowości, co z resztą już można zaobserwować :) Ja serdecznie zapraszam.

Opublikowano

Witam kiedy strart serwa bo tu pisze ze dzisiaj a na stronce ze 25 ? jeszcze jedno pytanie jak chce sie zalogowac do gry to dostaje DC wiec jak to jest mozna testowac czy nie????

Opublikowano

Testów nie ma, ponieważ serwer był cały czas na chodzie do końca tamtego tygodnia. Start rzeczywiście przesunął się o jeden dzień i wystartuje jutro (25.10.2014) o godzinie 18:00 czasu polskiego.

Opublikowano

Nie grałem pare miesięcy w MU, chętnie wbije i zobacze co to jest. Jak w miare normalny, stabilny serwer to na pewno zostane. Start 18, tak?

Tak.

Opublikowano

Zapraszamy do gry, jest bardzo dużo ludzi, w tym dużo z Polski :) Atmosfera bardzo udana, a o pomoc też nie trudno :) Wystarczy napisać na /post, a nawet miejsce w gildii POLONIA się znajdzie (obecnie największa gildia na serwerze).

Opublikowano

ja nie moge konta zallozyc pomoze ktos? wyskakuje mi blad ze konto istnieje i ze email uzywany a jak biore przypomnienie hasla to mi wyskakuje ze konto nie istnieje wtf.. admin zaloz mi konto

Opublikowano

Jeśli grałeś tam kiedyś, to mogło zostać Twoje stare konto. Kont z poprzednich edycji nie kasowali, tylko zerowali. Jeśli nie da się, to załóż na innego maila.

Opublikowano

Total Characters: 1783

Total Guilds: 37

Total Gms: 4

Total Online: 269

Active In 24 Hours: 768

Mi też działa all bez zarzutu i bez dc. Zapraszamy serdecznie nadal cały czas koło 250+ online :)

Opublikowano

generalnie problem jest taki ... z tych 250 online okolo 100 to boty na afk ktore bija godziny online za credyty moim zdaniem to zly pomysl z tymi godzinami ale to tylko moja opinia oni zabieraja miejsce osoba chcacym expic moze lepiej zrobic credyty za res a nie godziny wtedy by poprostu kazdy gral

Opublikowano

Nie tyle to co zakładają multikonta z referrala i wbijają im resy za co dostają kredo na kupowanie f.o. Ciekawe czy naprawią te dc hacki, zaczną banować i robić cokolwiek bo to co było przedtem to była masakra delikatnie mówiąc.

Opublikowano

No nie wiem, jak expisz w jaimś niedobranym party, to normalne, że będziesz dłużej bił. Online ludzi coraz więcej :) Dziś w nocy było 300+, a teraz jest 291.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...