Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theta Online Revolution | Real SRO-R Skill System | 100 Cap CH&EU | Longterm PvE/PvP

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość biję... co tak masz rację jest smutne. Bez bota nie ubiją bo nie ogarną...

Nie mówię, że nie polecam tylko brakuję czegoś co by wciągneło na dłużej a nie jak lodówka czy fejs - A zerkne na silka raz na jakiś czas zobaczę co tam się dzieję. Może ktoś nie afk i idzie karawankę albo ktoś biję się na pvp - to nie powinno być sporadyczne a 24/7. Wbijasz i nagle nie wiesz kiedy straciłeś kilka dni swojego życia. Tego nawet najlepsza ekipa Ci nie zapewni. [nie licząc open servera tak jest zawsze xD]

Serwer ma potencjał i nie chce nikogo do niego zniechęcić przedstawiam tylko 'inny' punkt widzenia jest jak na każdym innym priv - coś się dzieję ale to nie to samo co kiedyś.. Mam wrażenie, że już przez to przechodziłem ;D Zresztą tak jak wy a idziemy na ten server wow ale świetny wow wow grajmy grajcie, trochę później no teraz ten i tak w kółko ^^.

/ p******e idę spać, bo zaraz zacznę o silku sprzed privow pierdaczyć.  Server spoko xD Grajta. FW dzisiaj będzie boom shakalaka hhhhhhhhhh potem można afk llllllllllllllll xD

// btw isro rzuciełem daaaaaawnooo ksro i csro grałem bardzo fajnie szukało się GF które za free Cie taxowały, wtedy nie bylo privów i człowiek mial podjarke bo wbil jakis lvl a na ksro i csro latwiej bylo o polska ekipa aktywna niz na isro ;p

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwierz mi są zdolniacy - a bo jak ma skille rozdać sam to się gubi kiedy jaki się skończył więc bot od niego mądrzejszy xD

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

zgodze z pamkiem wszystko co napisal to 100% prawda , serwerowi pare rzecyz brakuje , i tak pol thety bd szlo na ardebana .

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

zgodze z pamkiem wszystko co napisal to 100% prawda , serwerowi pare rzecyz brakuje , i tak pol thety bd szlo na ardebana .

dlatego theta to rozgrzewka.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Serwer świetny trudny , ludzie biegają z nie powbijanymi broniaminie ma żadnego Legenda weapona i nikt nawet nie jest blisko ! Dwie mocne polskie guildie Hyperion i Cosanostra gorąco polecam !

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego mam dziwny problem, iż server jest otwarty od paru min po inspekcji, a gdy próbuje sie zalogowac to wyskakuje mi ze bledne passy, mam tak na 2 kontach.. =/

A co do serva, bardzo przyjemnie sie gra, ale przydala by sie wieksza liczba ludzi aby job wary byly czesztsze i ogolnie bardziej efektowne:) 

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Serwer będzie otwarty późno w nocy ponieważ jest dłuższa inspekcja zapowiedziana przez gma od godziny 20:00. Poprawiają działanie serwera , fortes war itp.

Opublikowano

GM pisał, że inspa potrwa 5-6 godzin ale jeśli wszystko pójdzie po ich myśli to szybciej... Możliwe, że o 24 włączą ale też mogą włączyć po 2 w nocy

Opublikowano

GM pisał, że inspa potrwa 5-6 godzin ale jeśli wszystko pójdzie po ich myśli to szybciej... Możliwe, że o 24 włączą ale też mogą włączyć po 2 w nocy

Ponąc potrwa do 2 bo znalezli nowy bug.. shieldy legend idzie wbić na +10 bez problemu i postaraja sie to naprawic , jedyna konsekwencja tego bugu bedzie cofnięcie do +5 ... ale za to sp dodadza jako rekompensate

Opublikowano

hmm, serwer włączony. Ale nie wiem dlaczego nie działa moje konto. Piszę że źle wpisane pasy.

Ponąc potrwa do 2 bo znalezli nowy bug.. shieldy legend idzie wbić na +10 bez problemu i postaraja sie to naprawic , jedyna konsekwencja tego bugu bedzie cofnięcie do +5 ... ale za to sp dodadza jako rekompensate

Jak bez problemu ? Skrzypco wbił, pewnie fart. Mój mi się palił na +2 dopiero po czasie skrzypco pomógł z +3 wbić do +5.

77678022723864382104.png

Opublikowano

to by wszystko wyjaśniało :D po inspie wbijam +11 xD

btw. przecież mi też spaliło 2 razy na +8 a na+6 i +7 juz nawet nie chce mowić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że tak szybko serv się rozsypał :(

Dzisiaj wlasnie spalilem moje cudeńka^^ - spear na +10 i +9, dwie szybko poszły się ***** 

No nic.. do zobaczenia na innym szlaku. Może... 

14mxpnc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...