Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theta Online Revolution | Real SRO-R Skill System | 100 Cap CH&EU | Longterm PvE/PvP

masKarx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bo pisali ze maja ciezki ddos na www wiec sie nie dziw :)

btw polecam kazdemu thete jeden z lepszych privow jaki byl na przestrzeni kilku lat

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

no i pograne.. konta nie mam , silk jest.. , btw na ts nikogo nie ma..

http://185.30.164.28 link do strony

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

skad mam sciagnac tego priva skoro stronka nie chce sie załadować

xLftoj3w677jqY5S.jpg

Gdy będziesz się chciał poddać,

Pomyśl o osobach, które chcą to zobaczyć.
Nie daj im tej przyjemności!

Opublikowano

tez juz sciagam, jakies info na was?

Sa 2 polskie gildie na serwerze

HyperioN  oraz Cosanostra. Jesli zobaczysz/zobaczycie kogos z tych gildi napewno was dodadza.

I tak na zachete pare newsow

Na dzien dzisiejszy serwer wg mnie sie rozwinął. Wczoraj/dzis duzo nowych gildi powstało , duzo nowych ludzi doszlo ( na starcie nie cale 200 , a dzis 345 wiec na ip2 widac ta liczbe graczy) Sa 2 mocne unie na serwerze ktore bedą rywalizowac o FW ( kazda z polskich gildi w osobnej uni ). HyperioN i Cosanostra sa w top guilds na serwerze i z tego co wiem aktywnosc w oby gildiach jest bardzo duza ( u nas w Hypku wczoraj 28/30 online) Party puki co jest duzo i mozna znalezc na kazdy lv , jesli ktos jest asertywny. Co do dropow to leca w sam raz, nie za duzo , ale tez nie za malo (srednio w party na d10 mobach 3-5 dropow na h) Alchemia leci podobnie. Najlepsze itemy to moon , które sie zdobywa w ciekawy sposob ..i wiele wiele wiecej :) Zapowiada sie ciekawy serwer z ciekawym mam nadzieje FW.. Zapraszamy

Opublikowano

Paxon może byś wbil na nowo pograc a nie :)

ja na elamidasie od pcozatku cisne i nie szykuje sie na zmiane :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

chyba update musisz zrobic , odpal przez normalny launcher silkroad

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

hEGU3rT.jpg

Gildia HyperioN na Theta Online. Grupowa zbiórka przed meduzą. Jest nasza! :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@ Ty kolego leć szybko i znajdź słownik.

Co do servera wszystko ładnie piknię lecz troszkę nudnawo. Job wprawdzie widać jakiś trade czasem przeleci i czasem na uniqa się pójdzie. Poza tym nic się nie dzieję.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

@ Ty kolego leć szybko i znajdź słownik.

Co do servera wszystko ładnie piknię lecz troszkę nudnawo. Job wprawdzie widać jakiś trade czasem przeleci i czasem na uniqa się pójdzie. Poza tym nic się nie dzieję.

Jak sie trafiło do kiepskiej gidli lub biega bez to nic sie nie dzieje.. u nas fgw, medusa cała gildia, thief, pt .. jest co robic.

Jak sie ma dobry team to na kazdym serwerze moze byc ciekawie.. na isro jakby nie patrzec nic sie nie dzialo bo nie bylo ciekawego  features jak na privach a jednak jak sie miało dobra gildie to zabawa była przednia

Opublikowano

No tak te elementy występują ale tak szczerze ile się pobawisz 1h-2h reszta bot afk xD

Medusa cała gildia - wow 5 minut zabawy kilka screenow no to afk bijemy na bocie ;)

Thief party - trwało obstawiam - albo całe thief party poległo albo 1/2 próba traderów po zabawie no może jakiegoś uniqa w temple na bocie się zabiję.

No to co FGW i do końca CD lub next Medusy afk bot.

Niestety ekipa ekipą ale od servera też zależy ;) Wiem bo w mojej też się dzieję jednak zwykle nadchodzi taki moment ze stanie człek w tym mieście - i co teraz ? ;o

Za mało za mało - miasta puste kilka stalli, gdzieś tam jakaś ekipa kilku osobowa [np. wy] leci na Meduse kilka traderów idzie sobie karawanke, thiefa spotkać to cud, na pvp nikogo ni ma, party match - 24/7 need bla bla.

Trade można robić (jak ktoś cierpliwy) ale na co te 10b jak nie ma na co wydać bo silk sellerów zanika ;<

Jedynie zostanie jednostronne FW wow.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

No tak te elementy występują ale tak szczerze ile się pobawisz 1h-2h reszta bot afk xD

Medusa cała gildia - wow 5 minut zabawy kilka screenow no to afk bijemy na bocie ;)

Jesli meduse bijesz na bocie to gratulacje :) nie dziwie sie ze sro cie nudzi

Co do dalszej twojej wypowiedzi wynika ze sro to gra nie warta polecenia, wiec co Ty tu robisz?

P.S, Jakbys grał kiedykolwiek na kSro, cSro to bys doceniał ze wgl mozna znalezc jakies pt w matchingu i jakies traderki leca :)

Ale tak to jest jak sie jest wychowanym na isro gdzie wszystko było latwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...