Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na dropienie sztabek (PandoraMT2)

XxRafixX22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z mobbera już korzystam, ale autopickup kamera zbiera rzeczy na bardzo mala odleglosc a  ja chce cos takiego co sobie ustawie i w miedzy czasie bede mogl expic albo cos ogladac .itd

1313311128-U379371.png
Opublikowano

Ok mam już mobbera i wait hacka ale jeszcze potrzebuje autopicka bo ten od kamera jest slaby i lapie na bardzo maly zasieg np. sztabka lezy 2 kroki od postaci a on i tak nie zbiera dopoki nie podejdzie a ja potrzebuje takiego co poprostu bedzie zbieral z wiekszych odleglosci zebym mogl naprzyklad dropka na noc zostawic czy cos.

P.S Ten autopick od kamera z multihacka mi wgl nie działa.

1313311128-U379371.png
Opublikowano

Ok mam już mobbera i wait hacka ale jeszcze potrzebuje autopicka bo ten od kamera jest slaby i lapie na bardzo maly zasieg np. sztabka lezy 2 kroki od postaci a on i tak nie zbiera dopoki nie podejdzie a ja potrzebuje takiego co poprostu bedzie zbieral z wiekszych odleglosci zebym mogl naprzyklad dropka na noc zostawic czy cos.

P.S Ten autopick od kamera z multihacka mi wgl nie działa.

Kolega wyżej Ci już podał:

http://www.mpcforum.pl/topic/1057374-autopickup-na-wybrane-itemy-v14-beta/

Autopickup współpracuje z modem.

Opublikowano

Dobry tylko po wpisaniu ip i portow nie moge wbic na serwa ;c . Jak ktos wie o co chodzi to help plz

Generujesz plik serverinfo oraz modlist --> wklejasz do odpowiednich folderów i odpalasz moda.

Opublikowano

Tez mam ten problem z autopickup'em wszystko robie i gdy wchodze w pandore (odpalam przez kamer moda) i widze Pandoramt2 i Pandoramt2BOT i obojętnie na jakie wejde i tak nie bedzie mi dzialac bo widze wszyskie itemy jakie leza na ziemi 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...