Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak pozbyć się WinZipper?

Astern

Pytanie

Opublikowano

Problem polega na tym, że nie mogę pozbyć się tego z komputera nie da rady tego odinstalować.

Potrzebuję pomocy, jakaś pomoc na skype czy coś, albo tu napisać jak wyzbyć się tego ścierwa z komputera, tym "niby programem" nie mogę otwierać plików ani ich pakować i folderu nie w systemie też nie widzę.

Pilna pomoc, jakieś pomysły?

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie usuwałem żadnego katalogu, rejestr przeskanowałem i naprawiłem, próbowałem jeszcze odinstalować Winzipper przez CCleaner ale nic się nie dzieje..

Opublikowano

Wejdź w Panel Sterowania, następnie "Dodaj lub usuń program" i sprawdź czy znajduje się tam ten program.

Za kogo ty mnie masz?

Jest tam winzipper i próbuję odinstalować ale nie da rady.

Dlatego pisze ten temat.

Opublikowano

O to chodzi ze nic nie wyskakuje, oczywiście klikam odinstaluj nic się nie dzieje.

Chciałem jeszcze pozbyć się tego ale niestety nie mogę znaleźć lokalizacji pliku.

Opublikowano

Pobierz sobie CCleaner'a, wykonaj skanowanie rejestru i napraw wszystkie błędy.

Moim zdaniem usunąłeś katalog z tym programem, a opcje w menu kontekstowym zostały i wpisy w rejestrze też zostały.

Opublikowano

Masz gdzieś ikonkę tego programu? Na widocznym miejscu?

Nie ma właśnie, wyczytałem gdzieś w necie że to niby wirus ale wątpię bo anti-malwarebytes na wersji PRO nic nie wykrywa..

Także help ludzie..

Opublikowano

Ostatnio było włamanie na stronę WinZippera i podmienili instalkę eleganckiego, działającego programu na to Twoje g****o. Zapewne już Ci keyloggera zapięło. Spróbuj może wywalić ręcznie pliki, a potem CCleanerem usunąć wpisy w rejestrze. Po odinstalowaniu polecam skan antywirusem, malwarebytes oraz superantispyware.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...