Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook

†

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Czy istnieją jakieś grupy, firmy, które zajmują się upublicznianiem facebook'a, bloga, jednym słowem robią Ci reklamę? 

Oczywiście za $

Opublikowano

Są różne oferty (na Allegro, na przykład), które nabijają pewną ilość polubień dla strony.

Nabijania sztucznych fanów raczej nie można nazwać dobrą reklamą.

a coś innego?

Możesz napisać do właściciela jakiegoś większego fanpaga z prośbą o reklamę za kase.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Napisz do jakichś stron typu: "Najładaniejsze Gimnazjalistki/Liecealistki", ludzie w tym wieku są łasi na kasę więc zrobią Ci bardzo tanio reklamę, przykładowo zamieszczając Twoje zdjęcia.

Opublikowano

Na alledrogo są różne agencje reklamowe poprzez serwisy społecznościowe. Często takie firmy posiadają różnorodne FP z dużą ilością polubień i tam reklamują. Ewentualnie spamują w różnych grupach Twoją reklamą.

Bywalec
Opublikowano

Na alledrogo są różne agencje reklamowe poprzez serwisy społecznościowe. Często takie firmy posiadają różnorodne FP z dużą ilością polubień i tam reklamują. Ewentualnie spamują w różnych grupach Twoją reklamą.

Właśnie coś takiego miałem na myśli, dzięki, poszukam.

Bywalec
Opublikowano

Oczywiście spam będzie antyreklamą, weź to pod uwagę. 

Jeżeli będą spamować na swoich stronach, bądź grupach, to mi to nie przeszkadza.

Opublikowano

Chcesz to Ci mogę pomóc rozpromować grupe/fanpage, odezwij się na PW jak chcesz i to tez zalezy na jaka skale byś chciał to rozpromować. Ewentualnie moge Cie nakierować na pare grup które Ci w tym pomoga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...