Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z wifi, AP wszystko !

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zerem to ty możesz sobie być wymyślając swoje definicje tak jak aktualnie ci pasuje

sprzęt profesjonalny budowany jest na odmiennych zasadach niż zwykły sieciowy , każdy to wie każdy poza tobą chyba. to nie jedno urządzenie z wieloma funkcjami zamknięte w jednym pudełeczku tylko kilka modułów niezależnych urządzeń upakowane w jednym module, czasem kliku  i dostosowane potrzeb danej sieci tworzących dopiero gotową infrastrukturę sieci

jak widać na własne oczy nigdy nie miałeś doczynienia nawet z takim sprzętem skoro dla ciebie to tylko wolno stojące pudełko, a nie zamontowane w szafie 19 calowej z kilkoma modułami dołączanymi do urządzenia

zobaczyłeś jakieś zdjęcie i klapki na oczy bo tylko tak może wyglądać jak ty uważasz, obudź się czasem i przynajmniej dotknij, zobacz na własne oczy to się dowiesz jak wygląda i jak jest zbudowane dokładnie urządzenie a nie jego jeden gotowy  element zestawiony z kilku modułów w jedna całość

nie potrafisz pomóc chłopakowi w problemie nie utrudniaj mu dowiedzenia się co posiada za urządzenie  skoro sam pojęcia nawet  nie masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja żadnych definicji nie wymyślam, one już dawno zostały wymyślone. Ja jedynie cytuję twoje.

No jak widać? Skąd ty w ogóle wiesz jaki ja sprzęt miałem, widziałem, dotykałem, a jaki nie?

jakieś zdjęcie i klapki na oczy bo tylko tak może wyglądać jak ty uważasz

No litości... na twoim super multi, co 14 urządzeń zastępuje masz na stałe wbudowane porty, tam nawet SFP nie ma! O jakich modułach ty mówisz?

Z reszta jak to jest, że niby robi jedną funkcję, a tu nagle się okazuje że 14 urządzeń zastępuje? Może to w końcu wyjaśnić, czy znów zaczniesz od tego, że ja takiego switcha w rękach nie miałem?

Tak nie miałem takiej taniochy w rękach. Bawiłem się ciscaczami za 15k $ i wiem o czym mówię.

Tak więc skończ już, bo z każdą kolejna wypowiedzią tylko bardziej się kompromitujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...