Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpotlineMT2 rework (V12)

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Odbugowany", zapewne włożyłeś 0 wkładu w ten serwer od ostatniego startu. 
Nawet tą zakichaną prezentację mogłeś zmienić.  Serwer stawiasz bo ty tego chcesz, znów chcesz zrobić hajs na głupich, a ci "stali gracze" są pewnie głupią wymówką, albo kolegami z ławki. 
Serwer padnie tak szybko jak powstał, bo tych "starych graczy" nie będzie...

Nie polecam bo: 
1dJydjj.png

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

12 reaktywacja? :O rly? nie zagram bo wkrótce będzie 13 reaktywacja.. do tego ludzie mówią że syf więc nie zagram oraz nie polecam lecz powodzenia...

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Hajs się nie zgadza ?

"Odbugowany", zapewne włożyłeś 0 wkładu w ten serwer od ostatniego startu. 

Nawet tą zakichaną prezentację mogłeś zmienić.  Serwer stawiasz bo ty tego chcesz, znów chcesz zrobić hajs na głupich, a ci "stali gracze" są pewnie głupią wymówką, albo kolegami z ławki. 

Serwer padnie tak szybko jak powstał, bo tych "starych graczy" nie będzie...

Nie polecam bo: 

1dJydjj.png

Serwer stawiam, bo gracze tego chcą, jak po ich wiadomościach jestem w stanie wywnioskować, że będzie sporo graczy, to czemu bym miał go nie stawiać?

Cały czas starzy gracze zapełniają mi skrzynkę na tym forum i na facebooku, z zapytaniem o spotline'a, z resztą sprawdź sobie naszego fanpage'a, a ty i tak dalej sobie myśl co chcesz myśleć.

To że rok temu miałem inne sprawy na głowie i trochę nie przykuwałem serwerowi uwagi, to nie oznacza, że będę taki przez całe cholerne życie.

Jak na razie widzę to Ty się wgl nie zmieniasz i w kółko wszędzie piszesz to samo.

Zamiast siedzieć na d***e i pisać żałosne i stare komentarze z przed roku to weź zrób coś sam, co według ciebie nie jest kotletem.

b2ed350786_hejterzy.jpg

12 reaktywacja? :O rly? nie zagram bo wkrótce będzie 13 reaktywacja.. do tego ludzie mówią że syf więc nie zagram oraz nie polecam lecz powodzenia...

Serwer startuje ponownie ze względu na wiadomości od starych stałych graczy, którzy chcieli wystartowanie serwera bez zmian.

Powinieneś wywnioskować to tak, że skoro jest już 12 reaktywacja to serwer jest już w pełni dopracowany, gdyż na każdej było coś dodawane/poprawiane.

Okej, to pytam dalej  :)

Kiedy forum ?

Team już dobrany ? Jak tak to kto w nim jest ? Oraz ile osób było na Beta testach ?

W tygodniu, team w części dobrany.

Około 20 osób, wystarczyło, żeby znaleźć pozostałe błędy.

Opublikowano

@Maliusek1

Robisz serwer dla starych graczy czy nowych ? Jak tak dalej bedzie to nie bedzie wgl graczy wyjebane miej na tych starych graczy. Wolisz mieć np 4 graczy starych czy na ich miejsce 1000 nowych ?

Opublikowano

@Maliusek1

Robisz serwer dla starych graczy czy nowych ? Jak tak dalej bedzie to nie bedzie wgl graczy wyjebane miej na tych starych graczy. Wolisz mieć np 4 graczy starych czy na ich miejsce 1000 nowych ?

Sety broni i kilka innych przedmiotów zostanie zmienionych, więc będzie to taki lekki kompromis.

Co do reszty, mam kilka osób, które cały czas zapraszają graczy i reklamują, tak więc będzie sporo tych nowych.

Opublikowano

O matko święta który to już raz startuje grałem na 4x odsłonach tego serwera i powiem wam że niema sensu grac na tym serwie ponieważ 2 tyg /4 tyg i serwer się rozpłynie :)

Nie Polecam :) Pozdrawiam 

Opublikowano

O matko święta który to już raz startuje grałem na 4x odsłonach tego serwera i powiem wam że niema sensu grac na tym serwie ponieważ 2 tyg /4 tyg i serwer się rozpłynie :)

Nie Polecam :) Pozdrawiam 

Jak się rozpływał to ze względu na ilość graczy, tutaj ta ilość będzie spora.

Pozdrawiam.

Mógł byś przybliżyć skład Teamu ?

Czy bardziej ktoś z starego, nowego, czy ktoś zupełnie inny ?

Jeśli wolisz możesz na pw. ;)

Napisz do mnie później PW to Ci napisze.

Opublikowano

Szczerze to już bardziej liczyłem na Eteriala, ale no nic, to i tak te same pliki, drop ulepszaczy poprawiony? Słabo dropiły..

Zmieniłbym tylko interface. ^^

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

No no, ciekawe. Poprzednia wersja miała mnóstwo bugów, które wielokrotnie zgłaszałem, ale nic nie było z nimi robione. Miejmy więc nadzieję że tym razem kontakt z HeadAdmin'em będzie łatwiejszy. Może tym razem też będę się ubiegał o moderatora forum. Spróbujemy. No to do zobaczenia na starcie :) /FAZZ

Opublikowano

Najlepszy był SurfaceMT2 z 2012r jeśli dobrze pamiętam i 1-2 odsłona Spota a potem już było coraz gorzej. Gdyby nie to że zaczęła się szkoła to bym wpadł oblukać co i jak.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Najlepsze projekty Mariusza to Spotline s1-s2 , New Longju2 .

Jak z tym będzie to nikt pewności nie ma lecz co tu można więcej pisać jak będzie taka sama Administracja jak wcześniej to jak nie zaniedbanie to sama Administracja zepsuje server bo troche to Mariusz miał pecha do dobierania jej jak nie rozdawanie itemków to nie tylko takie przekręty przez co syf się robił 

Obyś na tym miał więcej motywacji Mariusz początki są ciężkie ale później z góry lecz nie możesz zaniedbywać servera jak to się często zdarzało ...

Może wpadnę looknąc jak to będzie wyglądało. Pamiętaj również o ogarniętym Forum i TS żeby syfu nie było .

Powodzenia na starcie i oby wypaliło bo pliki warte polecenie lecz wychodzilo jak zawsze :/

PS : jak możesz to PW .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

the jesteś gównem jak te twoje serwery, ten tez padnie po miesiącu jak zabraknie hajsu i graczy, gówna.

Stay Trippin.

Opublikowano

the jesteś gównem jak te twoje serwery, ten tez padnie po miesiącu jak zabraknie hajsu i graczy, gówna.

Trochę minęło i się pozmieniało od ostatniej edycji.

Pisz co chcesz, projekt i tak wypali i będzie działał kolejny rok jak pierwsza edycja. =)

Opublikowano

Jak coś się nie udało aż tyle razy to po co robić to samo?

Gdyż za pierwszym i 5 razem to wypaliło?

Po drugie pytaj się graczy, gdyż to oni namawiali na ponowny start tego projektu, także chodzi o starą ekipę.

Opublikowano

Serwer startuje ponownie ze względu na wiadomości od starych stałych graczy

A tak szczerze? Serio robisz to dla graczy? Startujesz już po raz 12... Hajs hajs i jeszcze raz hajs. To nie jest hejt tylko szczera prawda jaką już połowa graczy na tym niby serwerze doświadczyła 

PS. Chce zobaczyć chociaż parę PW od których dostałeś takie wiadomości

Opublikowano

A tak szczerze? Serio robisz to dla graczy? Startujesz już po raz 12... Hajs hajs i jeszcze raz hajs. To nie jest hejt tylko szczera prawda jaką już połowa graczy na tym niby serwerze doświadczyła 

PS. Chce zobaczyć chociaż parę PW od których dostałeś takie wiadomości

Robię to dla siebie i dla graczy, skoro widzę, że mogą być tłumy na serwerze, to czemu bym miał z tego rezygnować?

Wejdź na naszego fanpage'a i sam sobie zobacz, bo szkoda na Ciebie czasu:

https://www.facebook.com/taurus.metin2
Opublikowano

No Mariusz z tej strony twój stary Gm Selansi :) Życzę powodzenia i mam nadzieje że ten projekt w pełni wypali na pewno będę na starcie a możliwe że i zostanę na dłużej :) . Powodzenia! :)

Opublikowano

Prezentacja ładna, no ale ludzie... Ile razy można odgrzewać kotleta?

Jeżeli już chce się robić serwery, to polecam od nowa. ;) Niestety nie zagram, ale życzę powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...