Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panel gracza do Metin2

DevBolt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo nawalone, dużo roboty nie ma z tym, wystarczy gui edytor by kamer i buttony i pare minut na podpisanie pod buttony funkcji ;], ale oczywiście +'sik za stawienie, bo nie każdy umie zrobić takie coś 

A może twoje "Pet gui" i jakieś tam bajery ;]

Gdybym miał to jeszcze na kompie :O  jak mi dysk pier.. to się ma :(

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo nawalone, dużo roboty nie ma z tym, wystarczy gui edytor by kamer i buttony i pare minut na podpisanie pod buttony funkcji ;], ale oczywiście +'sik za stawienie, bo nie każdy umie zrobić takie coś 

A może twoje "Pet gui" i jakieś tam bajery ;]

Akurat ten cały gui edytor od kamera to syf. Lepiej sobie ręcznie to poustawiać mimo, że trwa to dłużej. Łatwo później rozpoznać czy ktoś coś robił za pomocą np. Photoshopa czy tym całym skryptem od kamera.

Opublikowano

Akurat ten cały gui edytor od kamera to syf. Lepiej sobie ręcznie to poustawiać mimo, że trwa to dłużej. Łatwo później rozpoznać czy ktoś coś robił za pomocą np. Photoshopa czy tym całym skryptem od kamera.

Ja nie robie na skrypcie od kamera wole sobie ręcznie poustawiać 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli panel może by inaczej wyglądał nie było by tych hejtów. W każdym razie wszystko działa poprawnie, sugeruję zrobić na zasadzie okna z zakładkami podobnie jak na Invori :)

,,Vape is good, vape is my life"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...