Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Panel gracza do Metin2

DevBolt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm moim zdaniem to śmieć. jak @Join też bym się chciał dowiedzieć co tam w tym jest, i może dasz jakieś ss. Nie zamierzam tego wykorzystywać lecz ocenić(a może czegoś się nauczyć :D).

Opublikowano

hmm moim zdaniem to śmieć. jak @Join też bym się chciał dowiedzieć co tam w tym jest, i może dasz jakieś ss. Nie zamierzam tego wykorzystywać lecz ocenić(a może czegoś się nauczyć :D).

SS nie da ani nic bo to nie jego... on tylko sie pod tym podpisał jak pod resztą rzeczy co udostępnia i podpisuje jako swoje...

Opublikowano

SS nie da ani nic bo to nie jego... on tylko sie pod tym podpisał jak pod resztą rzeczy co udostępnia i podpisuje jako swoje...

-__- o kur** człowiek chce coś dać a tu jakis typ wyskakuje z tekstem tego typu...

SS: 4dry4w.jpg

a ss'ik i jakieś funkcje? :D - dodaj je do tematu 

Jaką funkcje chcesz?? ;P

Opublikowano

śmieci to Ty dostajesz na obiad :))

@ PRZYDATNA PRACA !! BANKOWO UŻYJE TEGO !!

Opublikowano

-__- o kur** człowiek chce coś dać a tu jakis typ wyskakuje z tekstem tego typu...

SS: 1156314137159011204790.jpg

Jaką funkcje chcesz?? ;P

Stary to co pisze to moje zdanie, i pozostane przy nim że ty tego nie zrobiłeś skoro nie potrafisz nawet poprawnie dodać interface gry (ten wygląd który jest na ss był do pobrania i ty go nawet źle wgrałeś mowa tu o jednym pliku przez co masz te rogi jakie masz...)

Opublikowano

Stary to co pisze to moje zdanie, i pozostane przy nim że ty tego nie zrobiłeś skoro nie potrafisz nawet poprawnie dodać interface gry (ten wygląd który jest na ss był do pobrania i ty go nawet źle wgrałeś mowa tu o jednym pliku przez co masz te rogi jakie masz...)

Może takie chciałem co :)

Opublikowano

Może takie chciałem co :)

No sam widzisz, nawet nie masz sensownej odpowiedzi, bo byś się skompromitował.... Dlatego  też zakończę tą dyskusje bo do niczego ona nie prowadzi...

Opublikowano

śmieci to Ty dostajesz na obiad :))

@ PRZYDATNA PRACA !! BANKOWO UŻYJE TEGO !!

Widzę że kolejny spamer przyleciał, widziałeś chociaż ten kod? Nie dość że jest z gui editora to dodatkowo burdel w ch*j a poza pustymi buttonami do questa nic tam nie ma.

Dodatkowa jeszcze masa importów które są wcale nie potrzebne np. game. :rolleyes:

Co do twojego posta(taki sarkazm) :

Zanim coś napiszesz sprawdź to dokładnie. Obiad je się standardowo o 12 a godzinka publikacji tego śmiecia jest dość daleka od obiadu  <3

Opublikowano

dobra wstawiles ss, cos tam jest, ale jednak wielki balagan, mozna by to jakos ladnei obrobic i dac temu sensowne funkcje, aby to bylo przydatne, aczkolwiek kod napisany strasznei chaotycznie. nastepnym razem bardziej sie przyloz i nie rob gui edytorem tylko recznie ;)

Opublikowano

Widzę że kolejny spamer przyleciał, widziałeś chociaż ten kod? Nie dość że jest z gui editora to dodatkowo burdel w ch*j a poza pustymi buttonami do questa nic tam nie ma.

Dodatkowa jeszcze masa importów które są wcale nie potrzebne np. game. :rolleyes:

Zanim coś napiszesz sprawdź to dokładnie. Obiad je się standardowo o 12 a godzinka publikacji tego śmiecia jest dość daleka od obiadu <3

Ja w tygodniu obiad jem o 16-17 :D

@topic,napisałeś, że to był początek Twojej nauki. Mógłbyś wstawić screena jakiś lepszych projektów?

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Pomysł dobry wykonanie trochę gorsze może do czegoś mi się przyda więc dzieki za udostępnienie i czekam na jakieś ss'y nowszych prac ;p

Opublikowano

Ja w tygodniu obiad jem o 16-17 :D

@topic,napisałeś, że to był początek Twojej nauki. Mógłbyś wstawić screena jakiś lepszych projektów?

Co mam ci pokazać system run pisany od podstaw oj soory to juz jest -_-, system zielarstwa o soory to też jest -___-

Opublikowano

Co mam ci pokazać system run pisany od podstaw oj soory to juz jest -_-, system zielarstwa o soory to też jest -___-

Podpowiem ci :D rozwiń to okno, zrób pod każdym buttonem coś nowego np. z tego co tam wyczytałem jest Teleportacja, zanim pojawiło się gui Teleportacji na epvp miałem fajny pomysł ale teraz nie chce mi się go realizować :(.

Zrób im bardziej zaawansowany teleport. Niech będą tooltipy oraz tak jak sb wymyśliłem jeśli nie ma odpowiedniego poziomu obszar niech świeci się na czerwono. Takie coś na pewno upiększa clienta.

Opublikowano

Autor płakał jak pisał. Nie mam pojęcia co chciałeś uzyskać, bo wyszło z tego jedno wielkie nic. Może na tym skończę wypowiedź, bo dalej nie pojawiłoby się ani jedno dobre zdanie na temat tego projektu.

Opublikowano

Zanim coś napiszesz sprawdź to dokładnie. Obiad je się standardowo o 12 a godzinka publikacji tego śmiecia jest dość daleka od obiadu  <3

sij szmato j****a ogórka j****y cwelu :))

@A jak dodac do tego okna kolejny button ???

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo nawalone, dużo roboty nie ma z tym, wystarczy gui edytor by kamer i buttony i pare minut na podpisanie pod buttony funkcji ;], ale oczywiście +'sik za stawienie, bo nie każdy umie zrobić takie coś 

A może twoje "Pet gui" i jakieś tam bajery ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...