Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wrestling Jest Prawdziwy Czy Nie ?

bartolina16

Wrestling Prawdziwy Czy Nie ?  

190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wrestling jest prawdziwy ?

• tak w 100% jest prawdziwy
    • troch?, w 50% jest prawdziwy
    • ani troch?, jest to w 0% prawdziwe
    • nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest wszystko zaplanowane przed walka ;d xDD 100% udawane

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W tym sporcie wszystko z góry jest ustalone: kto wygra, kto przegra, po jakiej akcji publiczność będzie piać z zachwytu, a kiedy po trybunach rozlegnie się przeciągłe "uuuuu" po uderzeniu, którego zwykły śmiertelnik nie miałby prawa znieść.

Takie jest moje zdanie, ale oglądać lubię :D

Szczególnie Undertaker'a

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Stoły przecięte w połowie są tak samą są krzesła ... I oni udają że z całej siły a serio to lekko - UdAwAnE

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

w 34% prawdziwy.

Czasami po ryju dostaną , kilka urazów będą mieli , ale np. cios łokciem wykoksowanego gościa który leci z kilku metrowej drabiny na głowę przeciwnika... mówi sam za siebie.

Śmierć na miejscu.

PS. Jeżeli ktoś myśli że WWE jest udawane w 100 % , to się myli , wystarczy trochę odcinków pooglądać. Krew leci (taak , to jest przynęta... Czekamy na kogoś kto powie, że to keczup. No. Tylko ciekawe skąd on się tam wziął, pewnie schowali pod powiekami)

lolheadz.png
Opublikowano

Po co te glupie pytania jak ktos raz ogladal to przeciez wie ze nie prawdziwy nawet ring nie jest twardy i jak oni sie klepia czasami to wogole jak by sie dotykali czasami wyglada jak by mu naprawde jebnol typ mu jebnie i sie zwija z bulu 2 godziny zamiast oddac to jest parodia a nie walka tego ogladac sie nie da xD podobno do tego scenariusz jest :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Polecam walkę Reya Mysterio z CM Punkiem na jakiejś gali PPV.

Krew leciała.

Zresztą udają gdzieś tak w 40-50% ,a reszta to normalne ciosy.

Przecież akcje z dwu metrowej drabiny muszą boleć atakującego i ofiarę.

Finishery nie są udawane(Np. Finisher Borna - skacze z 3 liny na wysokość 2 metrów,robi jeden obrót w powietrzu i spada na przeciwnika).

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wydaje mi się że wrestling to fake. tak się napie***ają a zero krwi...

Z 2 strony Hulk Hogan ma problemy ze stawami po walkach... więc jestem 50/50

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

w frotkach czy jakoś tak np. John CEna ma żyletki i się tnie po głowie , 100% fake za te przedstawienia jedynie MOCNO płacą 

takie moje zdanie

Bywalec
Opublikowano

każdy wie że wrestling jest udawany tyle razy i le oni obrywają niby po twarzy ale i tak im krew nie leci poprostu udawanka

.

Opublikowano

Wszystko jest udawane... biją lekko to tylko tak wygląda... oglądałem kiedyś sekundy grozy i many rzucił manym za ringiem i nie tak jak było zaplanowane... efekt? szpital ;]... to jest profesionalnie udawane ale daje fajny efekt... czasami można się przyjrzeć kopaniu na ziemi... butujący hamuje nogę na podłożu przed ciałem leżącego a kamera... no cóż jest specjalnie ustawiona żeby to wyglądało jak realistyczne.... wwe to fake ale ma fajny efekt

Opublikowano

Ja oddałem głos, że jest udawane. Wszystko ustalone. Nawet często widać że lekko kopią.

Śmieszne jest jak niby nie mają siły, a za chwilę taki wstaje i ma tyle sił, by rzucać przeciwnikiem, skakać i kopać. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Z wrestlingiem jest tak on nie jest udawany ponieważ wrestleży zażywają dużo środków przeciwbólowych,a jeśli chodzi o samą walkę to jest ona w 100% ustawiona.Jednym słowem Wrestling jest Reżyserowany.A Cain nie słyszałeś o przypływie adrenaliny??

A jeśli ktoś uważa że wrestling jest udawany niech zobaczy to:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...