Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Wrestling Jest Prawdziwy Czy Nie ?

bartolina16

Wrestling Prawdziwy Czy Nie ?  

190 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wrestling jest prawdziwy ?

• tak w 100% jest prawdziwy
    • troch?, w 50% jest prawdziwy
    • ani troch?, jest to w 0% prawdziwe
    • nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też sądze 80% udawane :] bo bylo juz kilka sytuacji gdzie na Wrestlingu ktoś zle upadł czy cos i przez to zginął. Lub widziałem na extreme sports kiedys wrestling co gosc ciepnął kolesiem o wzmacniacz i cały został Pokopany prądem... wiec nie wiem czy to bylo udawane :(

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udawane, na sadistic.pl jest najlepszy "wrestling" . :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wrestling to wielki kit, umawiaja sie przed starciem co zrobia, kiedy i jak i wtedy drugi to robi co ma zrobic.. walki sa chyba ustawiane od poczatku :) Pozatym jak skacza na te podloze to jest wielki huk , specjalnie taki zeby sie odbijali troche i nic nie bolalo. lepszy wrestling to wy mozecie miec przed szkola jak sie koledzy bija.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Plimos 3:00 a co to te spręzyny ? wyleciały od razu po tym kiedy spadli na stol.

A większosc scen pokazanych na filmiku Hmm nie wiem ale dla mnie troszke udawane bo? a bo dajmy na to scene 1:47 Koleś dziwnie schylil się głową do tych świetlowek... Wątpie ze chciał spojrzec przeciwnikowi prosto w oczy Moje pierwsze wrazenie tej sceny ze napewno kopnie go i swietlowki się strzaskają na jego twarzy co i tak się stało

Opublikowano

A wcale że nie, bo widziałem jak Batista wyrwał schody od ringu i rzucił kolesia a tam ten nie zdażył odejść i..

ałć :D

Opublikowano

Udawany niestety, ale jak chcesz poglądach jakaś ostra walkę na YouTube jest ich pełno :P

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Moje zdanie ; w 50% prawdziwy .

Dlaczego ? ;

Według mnie prawda jest taka ,że oni się biją na serio ale tak żeby nie zrobić sobie większej krzywdy.

Opublikowano

OStatnio oglądałem Wrestling, przyglądałem się BaaaardzO uważnie i nie dostrzegłem żadnego prawdziwej sceny....

Jeśli pomogłem Proszę o + =)

lanser.jpg

Opublikowano

Lanser nie mówię, że wrestling 100% ale ..

Chokeslam - Prawdziwy i boli w trzy dupy ... Druga rzecz byłem kiedyś w Ameryce i widzialem dokladnie akcje wtedy walczyl Taker z Reyem to nie zauważyłem nic udawanego :(

R.K.O - Też nie udawane

DDT - Nie udawane ..

Spear - Też nie :D

33608.png
Opublikowano

Lanser nie mówię, że wrestling 100% ale ..

Chokeslam - Prawdziwy i boli w trzy dupy ... Druga rzecz byłem kiedyś w Ameryce i widzialem dokladnie akcje wtedy walczyl Taker z Reyem to nie zauważyłem nic udawanego :(

R.K.O - Też nie udawane

DDT - Nie udawane ..

Spear - Też nie :D

R.K.O nie udawane? a walenie rękami w ziemie to co? zwiększa ból?

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

R.K.O nie udawane? a walenie rękami w ziemie to co? zwiększa ból?

a Batista Bomb ? Spear ? są takie finishery w których naprawdę ciężko zobaczyć że FAKE

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

W 100% Fake

n.p smierc undertaker'a, aha juz w to wierze...

ale nie ma to jak dobre 619 ^^ (nie zebym ogladal, mam gre na play'a :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...