Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddawanie moczu podczas...

#Teski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze mnie to zastanawiało ale nie mogłem znaleźć nigdzie odpowiedzi, razem z @DnaloP szukamy odpowiedzi, ale niestety bez rezultatu... Może ktoś z Was coś wie na ten temat. 

Czemu podczas oddawania kału oddajemy automatycznie mocz? Kto udzieli poprawnej odpowiedzi dostanie 10 like :-: PLS help 

PS.  To nie troll, chce się dowiedzieć rzeczy która ciekawi mnie od wielu lat. 

Opublikowano

Jak się wcześniej wysikasz to nie będziesz lać podczas srania, mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Zawsze mnie to zastanawiało ale nie mogłem znaleźć nigdzie odpowiedzi, razem z @DnaloP szukamy odpowiedzi, ale niestety bez rezultatu... Może ktoś z Was coś wie na ten temat. 

Czemu podczas oddawania kału oddajemy automatycznie mocz? Kto udzieli poprawnej odpowiedzi dostanie 10 like :-: PLS help 

PS.  To nie troll, chce się dowiedzieć rzeczy która ciekawi mnie od wielu lat. 

Mnie też to ciekawiło. Myślę, że coś się po prostu luzuje razem z kupką i tak leci ;-------;

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jak się wcześniej wysikasz to nie będziesz lać podczas srania, mam nadzieję, że pomogłem.

Nam nie chodzi o to jak zapobiec, nam chodzi o to czemu podczas robienia "dwójeczki" robimy również "jedyneczke"

Opublikowano

Ja mam taką teorię.

Nasze przyrodzenie nie chcę być gorsze od pupy i dlatego podczas srania także sikamy, a to dlaczego jak sikamy to nie sramy? Bo dupka twierdzi, że nie będzie zniżać się do poziomu siusiaka :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Moje pytanie brzmi: dlaczego podczas oddawania moczu automatycznie nie oddajemy kału?

Twierdzenie jest proste: to wina przyzwyczajenia.

Spróbujcie sposobu "na Małysza", czy wtedy też tak się dzieje? Podświadomość powinna zahamować przednią część naszego ciała, by nie dostarczyć wody do naszych spodni.

Opublikowano

Tak na poważnie. 

Jest to wszystko spowodowane tym, że gdy siedzimy nasze mięśnie są rozluźnione, całe napięcie schodzi. Sami możecie zobaczyć, że gdy wstaniesz to od pięt po body będzie napięty, a gdy usiądziesz wszystko się rozluźni :)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Po prostu napinają sie podobne mięśnie i tak to leci 

Tak gdzieś usłyszałęm bynajmniej ;3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

To czemu gdy powiem mózgowi, żeby oddał jedynkę, ale dwójki nie ruszał to on nie słucha?

To działa tak samo, jak nauka. "Czemu gdy powiem mózgowi, żeby to umiał, to nadal tego nie potrafi?"

Ma to związek z podświadomością i instynktem - nie nauczysz się tego próbując tylko raz, czy tylko dziesięć razy. ;)

ed/

+ To, co napisali wyżej, napięcie mięśni. Trzeba by było przestudiować anatomię człowieka, być może napięty mięsień dupny ma jakiś wpływ na pęcherz, albo na cokolwiek innego.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Dziękuje Kros mój przyjacielu. Wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć. Dzięki wielkie <3 Temat rozwiązany, więc zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...