Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra, Sci-Fi, MMO, Via etc. etc.

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry podobnej do Ogame, chodzi  mi o podobny system rozwoju itp itd ale żeby to włąsnie była bardziej rozwinięta gra. Więcej możliwośći, ciekawsze. Żeby nie było czegoś w stylu (a przynajmniej nie w takim stopniu) "Mam 27 poziom fabryki metalu, mam 8 planet, mam 50 niszczycieli hueheue, mam piardyliard gwiazd smierci heuheuhee jestem pierwszy i nikogo nie zaatakowalem i koncze gre bo nudna huehuehueheuheue" :) Może jest gra w której jest troche trudniej, w której trzeba handlować np albo sojusze, wojny itd oczywiście nie musi być Via. Tylko żeby była podobna do Ogame ale bardziej rozwinięta. Jeśli mam inacxzej sformuować zdania albo potrzebujecie więcej info, albo nie rozumiecie o co mi chodzi. Napiszcie na pw albo w temacie jestem 24/7 (prawie) więc postaram się jak najszybciej edytować temat albo odpisac.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Gra w której masz podobnie to ShadowKings. Masz zamek i posty w których masz za zadanie rozbudować budynki. Możesz atakować każdego nie zależnie od poziomu. Są sojusze, pakty miedzy sojuszami i wojny. Można wymieniać się zasobami itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...