Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klinowanie - Skrypt

provokatoreq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to nie do paska skrotow.

A do przegladarki(Paska zakladek) i wtedy dziala , chyba ze zmienili cos w plemionach.

Poza tym za przeglad mapy byly bany juz od swiata 20 tego i maja opcje by to wykryc :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę że o mnie się tu piszę. Tak jestem słynny Płotek ale ja mam skrypty tylko do ucieczki i farmienia automatycznego ale nie mam autoklinowania znaczy mam skrypt ale nie klinuje sam :D Czasem napiszę jakiś skrypt z reguły nielegalny ale to nie znaczy że są bany jakieś bo nie ma :D Ale niech ktoś nie myśli ze piszę NIELEGALNE na zlecenie wlg. nic nie piszę bo zajmuję się głównie bezpieczeństwem sieci a nie defakto  programowanie ale to było mi też potrzebne :D jak ktoś szuka SZYBKIEGO KONTAKTU ZE MNĄ TO MAIL [email protected]

Opublikowano

Widzę że o mnie się tu piszę. Tak jestem słynny Płotek ale ja mam skrypty tylko do ucieczki i farmienia automatycznego ale nie mam autoklinowania znaczy mam skrypt ale nie klinuje sam :D Czasem napiszę jakiś skrypt z reguły nielegalny ale to nie znaczy że są bany jakieś bo nie ma :D Ale niech ktoś nie myśli ze piszę NIELEGALNE na zlecenie wlg. nic nie piszę bo zajmuję się głównie bezpieczeństwem sieci a nie defakto  programowanie ale to było mi też potrzebne :D jak ktoś szuka SZYBKIEGO KONTAKTU ZE MNĄ TO MAIL [email protected]

Plotek wrzuc im w takim razie te skrypty , bo beda plakac :D

Tak serio wystarczy przerobic linijke o ile pamietam z linku od raportu i mamy ucieczke. Tylko trzeba myslec i mozna zwiac w 0.1 spokojnie. Autklin pewnie chodzi o ten co czas odlicza i musisz kliknac , wiec wychodzi na to samo co wyliczenie czasow.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dawno mnie tu nie było, ale będę teraz często :D. Jeżeli chodzi o ucieczkę to można z raportu uciekać ale to już jest stara technika. W dzisiejszych czasach kiedy plemiona działają w oparciu na AJAX i JSON można zrobić praktycznie wszystko bez konta premium w sensie ucieczka nie działałaby z raportu a z placu na mapie, który w tle jest pobierany, wypełniany i wysyłany ale są pewne obwarowania w sensie 0.1sek na ucieczkę to jest nieosiągalne maksymalnie wyciągniesz 0.3s co i tak robi wrażenie. Daję ci link do mojego Githuba gdzie mam wszystkie skrypty https://github.com/Mateusz96/plemiona_skrypty. Jeżeli chodzi o autokliny to nigdy tego nie miałem ale jest coś o czym mało osób wie (teraz to mogę mówić bo nie gram sp 'nałogowo' :D), miałem kiedyś 2 skrypty - pierwszy dawał mi możliwość wysyłania próbnych klinów co 100 i szansa trafienia klina była bliska 90% i drugi skrypt, który cofał atak ale nie był to automat który widział kiedy klikać 'cofnij' i wgl tylko samemu cofałeś ataki. Pierwszy był napisany w Autohotkey'u a drugi w javascript'cie (mogę komuś napisać jak chce). Połączenie tych dwóch skryptów dawało mi coś w rodzaju automatu do klinowania żeby nie bawić się gdy mam np 2 min na klina. 

JAK KTOŚ NIE WIE JAK TO ZAINSTALOWAĆ TO PISAĆ POD TYM POSTEM

Opublikowano

Wypadałoby sprawdzić czy czasem nie ma w tym keyloggera czy nie wysyła pakietów do supportu xD

A możesz w sumie powiedzieć jak to zainstalować xD

Opublikowano

sprawdzić bardzo łatwo, wystarczy otworzyć w dowolnym edytorze (ja używam VS Code) i popatrzyć na kod - jest krótki, niewprawne oko też zrozumie o co chodzi :D

INSTALACJA:

(Skrypty działają w Google Chrome, reszty nie sprawdzałem)

Z końcówką nazwy .user.js instalowane są jako rozszerzenie.

chrome(ustawienia) --> rozszerzenia --> z dysku przeciągasz do przeglądarki i klikasz 'dodaj rozszerzenie'

do farmienia warto wyłączyć skróty klaw. w plemionach bo kolidują w literą A w afie

skrypt 'zaznaczanie' trzeba już zainstalować jak do paska skrótów ale nie tego z plemion bo ban tylko do paska przeglądarki.

ale jak to zrobić to napiszę dla ciekawskich bo jest trochę pisania a jest u mnie 00:30 i idę spać :D

Jak ktoś ma wybitne problemy to podać skype na pw i dasz mi udostępnienie ekranu a ja ci powiem co i jak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...