Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kompatybilne?

orkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tutaj taki zestawik do zakupienia i chciałbym się upewnić czy wszystko będzie kompatybilne ze sobą

CPU: I5 4460

GPU: GeForce GTX 970

Mobo: AsRock H97M Pro4

RAM: Kingston HyperX FURY Black DDR3 2x 4GB 1600MHz CL10

Dysk: Seagate Barracuda 1TB

Zasilacz: XFX Core TS 650W Bronze+

Obudowa: Zalman Z3

System: Windows 8.1

Rozdaję lajki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Będzie chodzić dobrze ale nie potrzebna jest Ci płyta H97M. W zupełności starczyć będzie MSI B85-G43/Gaming. Zasilacz dobry (nawet bardzo) ale już lepiej z niego zejść do np CM G550M i wziąć lepszą obudowę np Z9 U3 albo jeszcze lepiej Gelid Darkforce. I aby ten GTX to nie był referent.

I nie kupuj w komputroniku bo Cię skasują razy dwa :D

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Ramy na CL9, moga byc takie:

http://www.morele.net/pamiec-crucial-8gb-ballistix-sport-2x4gb-1600mhz-cl9-non-ecc-dimm-1-5v-heat-spreader-bls2c4g3d169ds3ceu-602594/

H97M zbedne, nawet h81m starczy jak chcesz oszczedzic :x

Windowsa 8.1 nie polecam, nie kazda gra jest na 8 a tym bardziej 8.1, 7 najlepsza :D

PS.Mam nadzieje ze ten gtx to nie referent tylko najlepiej MSI :3

Amperoo pierwszy, za wolno pisze na fonie :C

PS. Wiesz ze napedu nie masz? ;p

Opublikowano

Nagrywarkę biorę tylko taką żeby raz w roku płytkę w windą odpaliła.

Przesadzacie z tym komputronikiem. Obliczyłem, że za te części wyjdzie mnie tylko 75 zł drożej niż na morelach ;/

Wolę zapłacić te kilka groszy więcej i mieć ich salon obok domu w razie czego. Zostawię w8.1, bo darmowe przejście na w10 będzie, a poza tym wszystkie gry w które gram chodzą na w8.

Grafika od Asusa bo MSI wyprzedane na pniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...