Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolfman Character (Server + Client) ..

mhmdhjere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty j****y dałnie, przed chwilą pisałeś że wrzucałeś takiego tuta, ja p******e.

Jebie mnie ban

Gdzie tak pisałem? Az mi wstyd ze jestem z tobą w jednej serwerowni.

@Wilk, mógłby byc mniejszy proporcjonalny do reszty postaci.

@down haha, to jest tut? czy dl? Facepalm.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Co prawda chyba wykorzystanie wszystkich postaci stało się już dawno, natomiast nie uważam, żeby dodanie kolejnej było dość mądrym posunięciem. Ciekawi znawcy widzę są. Nie wiem ile potrzeba czasu i czego aby dodać 5-tą postać bez buga, ale na pewno nie jest to rzecz niemożliwa xD

W Metinie jest dużo więcej sprzeczności, niż Ci się wydaje. Wiele ruchów, które na ogół przez graczy są uznawane za głupotę administracji, po dłuższym czasie stają się bardzo dobrymi posunięciami w rozgrywce.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Człowieku, twórco najbardziej zbugowanych plików na mpc aline2. 

Mam prawo do wyjawienia własnej opini, pisze prawde. Przecietny technik sobie nie poradzi z dodaniem tej postaci.

Co do moich zdolnosci nie muisz sie bać, ja juz to dodalem do siebie dawno temu, usunalem od razu bo wiekszego buga nie widzialem ;)

Tym postem sprawiles, ze moj dzien stal sie zabawniejszy. Dziękuje ci bardzo za to.

@Postać zbugowana na lewo i prawo.

Kolego te pliki robiłem ponad rok temu, wejdź sobie na Ethandie i znajdź jakiegoś najmniejszego buga, powodzenia, nie znajdziesz żadnego.

Tak, wiem, pliki tamte są na masę zbugowane, co się dziwić robiłem je 1 mieś, a Ethandię ponad 6 mieś, różnica? Różnica wielka.

@Są zbroiki na tą postać czy działają zbroje pod ninje ?

Opublikowano

Co prawda dodałem wcześniej 5 postać bazując na src z linii dev_wolf ale nie miałem wtedy całego assetu (Model, zbroje, skile itp do postaci) i zrezygnowałem - za dużo roboty. Fajnie by było jak by dodali jakiegoś nwm krasnoluda, orka? - to by miało sens i pasowało by do metina ;) A co do tematu: Thank you :)

krasnoluda w metinie? orka?... orki to masz w dolinie.. już prędzej by jakiś palladyn albo coś na wzór wojownika tylko silniejszego i większego odrobine

wolfman też strasznie słaby, wszystkie 4 postacie są ludzkie, a tu nagle z wilkiem dojebali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...