Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolfman Character (Server + Client) ..

mhmdhjere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co prawda dodałem wcześniej 5 postać bazując na src z linii dev_wolf ale nie miałem wtedy całego assetu (Model, zbroje, skile itp do postaci) i zrezygnowałem - za dużo roboty.

Fajnie by było jak by dodali jakiegoś nwm krasnoluda, orka? - to by miało sens i pasowało by do metina ;)

A co do tematu:

Thank you :)

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Było już ;D

Jebnę i nie wstanę, najpierw Nestium teraz śmieszny Necropolis, jak tacy ludzie się biorą za serwery? 

Btw. wyliżcie mu jeszcze d*** bo udostępnił coś kradzionego, jakie to polskie.

@top Ellie know about it?

Opublikowano

You just steal it ;-)

Bro , be careful to your words , I haven't steal anything

someone just bought the files from Ellie and published them

and I published them here ..

Opublikowano

Bro , be careful to your words , I haven't steal anything

someone just bought the files from Ellie and published them

and I published them here ..

You dont have rights to this files, so you steal it ;)

Opublikowano

super teraz wszystkie serwery będą po 5 postaci robic -__-

@topic: dzięki zbroje sie przydadzą :P

Nie będą uwierz mi przeciętny technik nie będzie wiedział jak to dodać.

Miałem napisać tuta, ale za 5pkt mi sie nie opłaca za duzo pisania :D.

@O tej postaci mam to same zdanie co zawsze , słaba. 

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Racja, z tego co widziałem ze screenów to on jest MEGA niedopasowana. Po pierwsze jest za duża patrząc na inne postacie, po drugie animacje są źle zrobione np. pocałunek z inną postacią, a po trzecie 5 postać nie do metina ;D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie wiem co chciałeś tym przekazać ale myślę, że myślisz Ty, że jesteś lepszy od innych, że nie umieją dodać? (Wiem za dużo "że")

W cale nie jesteś dobry (Jak mamy dzielić ludzi na dobrych i złych) tylko przeciętny, czyli jak oceniasz innych, że nie umieją dodać to nie wiem za kogo Ty się w tym momencie uważasz, za jakiegoś guru? Który ledwo dorasta 3/4 osobom z tego działu do pięt?

@Hmm, postać w cale nie jest taka zła, ale nie pasuje do reszty postaci i w ogóle skille takie dzikie.

Opublikowano

Nie wiem co chciałeś tym przekazać ale myślę, że myślisz Ty, że jesteś lepszy od innych, że nie umieją dodać? (Wiem za dużo "że")

W cale nie jesteś dobry (Jak mamy dzielić ludzi na dobrych i złych) tylko przeciętny, czyli jak oceniasz innych, że nie umieją dodać to nie wiem za kogo Ty się w tym momencie uważasz, za jakiegoś guru? Który ledwo dorasta 3/4 osobom z tego działu do pięt?

@Hmm, postać w cale nie jest taka zła, ale nie pasuje do reszty postaci i w ogóle skille takie dzikie.

Człowieku, twórco najbardziej zbugowanych plików na mpc aline2. 

Mam prawo do wyjawienia własnej opini, pisze prawde. Przecietny technik sobie nie poradzi z dodaniem tej postaci.

Co do moich zdolnosci nie muisz sie bać, ja juz to dodalem do siebie dawno temu, usunalem od razu bo wiekszego buga nie widzialem ;)

Tym postem sprawiles, ze moj dzien stal sie zabawniejszy. Dziękuje ci bardzo za to.

@Postać zbugowana na lewo i prawo.

CtV.png

Opublikowano

Mam prawo do wyjawienia własnej opini, pisze prawde. Przecietny technik sobie nie poradzi z dodaniem tej postaci.

Co do moich zdolnosci nie muisz sie bać, ja juz to dodalem do siebie dawno temu, usunalem od razu bo wiekszego buga nie widzialem ;)

Tym postem sprawiles, ze moj dzien stal sie zabawniejszy. Dziękuje ci bardzo za to.

Hm..

Co miałeś na myśli? Twoje umiejętności w dodawaniu, czy jebie Ci się znaczenie słowa 'bug'?

Ale zapewne jest tak, że nic nie dodawałeś i tylko pierdolisz bzdury, z resztą tak jest w każdym temacie..

@topic

Była już podobna paczka na epvp, to też ty?

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to potwierdziłeś w tym momencie, że jesteś przeciętnym technikiem. Dlaczego? Idąc twoją logiką kto nie doda tej 5 postaci bez buga to jest przeciętny - tobie się to nie udało, bo sam przyznałeś że miałeś buga. Nikt mi nie wmówi, że mając source do clienta i serwera nie da się dodać 5, a następnie 6, 7, 8, 9, 10 itd. postaci bez buga. Zwyczajnie sam nie potrafiłeś tego poprawnie zrobić, a krytykowanie innych za braki w wiedzy, której samemu się nie posiada jest nie na miejscu. I nie uważam, że jest to łatwe bo gówno na ten temat wiem. Nie pracuję na source i nie poświęciłem ani sekundy swojego czasu, by pomyśleć nad dodaniem 5 postaci na serwer, a zapewne i tak pierniczyłbym się z tym bardzo długo. Osoby, które czekają aż na jakimś forum pojawi się poradnik pokazujący jak poprawnie dodać 5 postać na serwer bez buga... się nie doczekają.

5 postać to najbardziej zbędny element w grze Metin2 - tyle w temacie.

//Edit.

Nawet nie musze tracic czasu na ten s**t po wgralem to dla testu. Nie twierdze ze to nie jest do odbugowania bo jest.

Ale nie tracilbym czasu na to bo mi sie to nie podoba ;]

Jezeli oceniasz wartosci ludzi po postach to naprawde dziwny z cb przypadek.

Ja ciebie nie oceniam tylko podsumowuję treść zawartą w twoim poście. Szydzisz sobie z innych, że i tak tego nie dodadzą, ale jednocześnie nie jesteś lepszy i też nie wgrałeś tego u siebie w poprawny sposób. Tak więc sam siebie zrównałeś z "przeciętnym technikiem" za którego sam się chyba nie uważasz (wnioskuję po twoim poście, a dokładniej: "Co do moich zdolnosci nie muisz sie bać."). Sam napisałeś, że zbugowałeś to tak, że większego buga nie widziałeś - czy to nie jest podsumowanie twoich umiejętności przez ciebie samego?

Nic nie pisalem ze ja zbugowalem bo sama jest zbugowana. Nie problem tego naprawic tylko problem, ze nie widze celu by to poprawiac jak mi sie nie podoba.

...To się nadal sprowadza do jednego. Gdybyś dodał wszystko poprawnie to byś nie widział żadnych błędów i nie trzeba by było czegokolwiek poprawiać. I dopiero wtedy mógłbyś pouczać innych. Są dostępne materiały oraz cały source, więc są 2 wyjścia. Albo dodasz coś poprawnie, albo tego nie zrobisz. Ty należysz do tej drugiej grupy. Dopóki czegoś nie dodasz bez bugów to nie możesz pisać, że ty już to wprowadziłeś, ale było zbugowane. Widocznie zrobiłeś przykładowo 1/3 całej roboty i dlatego miałeś coś zbugowane.

Opublikowano

Jakby nie patrzeć to potwierdziłeś w tym momencie, że jesteś przeciętnym technikiem. Dlaczego? Idąc twoją logiką kto nie doda tej 5 postaci bez buga to jest przeciętny - tobie się to nie udało, bo sam przyznałeś że miałeś buga. Nikt mi nie wmówi, że mając source do clienta i serwera nie da się dodać 5, a następnie 6, 7, 8, 9, 10 itd. postaci bez buga. Zwyczajnie sam nie potrafiłeś tego poprawnie zrobić, a krytykowanie innych za braki w wiedzy, której samemu się nie posiada jest nie na miejscu. I nie uważam, że jest to łatwe bo gówno na ten temat wiem. Nie pracuję na source i nie poświęciłem ani sekundy swojego czasu, by pomyśleć nad dodaniem 5 postaci na serwer, a zapewne i tak pierniczyłbym się z tym bardzo długo. Osoby, które czekają aż na jakimś forum pojawi się poradnik pokazujący jak poprawnie dodać 5 postać na serwer bez buga... się nie doczekają.

5 postać to najbardziej zbędny element w grze Metin2 - tyle w temacie.

Nawet nie musze tracic czasu na ten s**t po wgralem to dla testu. Nie twierdze ze to nie jest do odbugowania bo jest.

Ale nie tracilbym czasu na to bo mi sie to nie podoba ;]

Jezeli oceniasz wartosci ludzi po postach to naprawde dziwny z cb przypadek.

//Edit.

Ja ciebie nie oceniam tylko podsumowuję treść zawartą w twoim poście. Szydzisz sobie z innych, że i tak tego nie dodadzą, ale jednocześnie nie jesteś lepszy i też nie wgrałeś tego u siebie w poprawny sposób. Tak więc sam siebie zrównałeś z "przeciętnym technikiem" za którego sam się chyba nie uważasz (wnioskuję po twoim poście, a dokładniej: "Co do moich zdolnosci nie muisz sie bać."). Sam napisałeś, że zbugowałeś to tak, że większego buga nie widziałeś - czy to nie jest podsumowanie twoich umiejętności przez ciebie samego?

Nic nie pisalem ze ja zbugowalem bo sama jest zbugowana. Nie problem tego naprawic tylko problem, ze nie widze celu by to poprawiac jak mi sie nie podoba.

@reup fajnie, postac slaba.

CtV.png

Opublikowano

Ty j****y dałnie, przed chwilą pisałeś że wrzucałeś takiego tuta, ja p******e.

Jebie mnie ban

Opublikowano

Co prawda chyba wykorzystanie wszystkich postaci stało się już dawno, natomiast nie uważam, żeby dodanie kolejnej było dość mądrym posunięciem. Ciekawi znawcy widzę są. Nie wiem ile potrzeba czasu i czego aby dodać 5-tą postać bez buga, ale na pewno nie jest to rzecz niemożliwa xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...