Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coraz więcej cziterów

Awupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja p******e k***a mać. Forum o cheatach a cebule spinają cipe o to, że kltoś gra na bolu itp. ? FAK LODZIK. Jak nie pasuje to wypad. Nie potrzebujemy tutaj takich jak Ty.

Opublikowano

Ja p******e k***a mać. Forum o cheatach a cebule spinają cipe o to, że kltoś gra na bolu itp. ? FAK LODZIK. Jak nie pasuje to wypad. Nie potrzebujemy tutaj takich jak Ty.

To nie jest już forum o cheatach

Sygnatura

Opublikowano

Dziękujcie Disowi, jak by nie jego wspaniała akcja, to 9/10 cheaterów by nie wiedziało o bolu
A riot nic z tym nie zrobi, za mało osób cheatuje. Widzisz na reddicie JAKIEKOLWIEK tematy i bolu/cheatach? Nope. Może z 1% community ma w ogóle pojęcie, że cheaty istnieją, a co dopiero ich używa.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Dziękujcie Disowi, jak by nie jego wspaniała akcja, to 9/10 cheaterów by nie wiedziało o bolu

A riot nic z tym nie zrobi, za mało osób cheatuje. Widzisz na reddicie JAKIEKOLWIEK tematy i bolu/cheatach? Nope. Może z 1% community ma w ogóle pojęcie, że cheaty istnieją, a co dopiero ich używa.

Gdyby nie Dis to 9/10 nie wiedziała o bolu? Proszę.. To tak jakby powiedzieć, że bola używało 1000 osób, a teraz aż 9000 przybyło od Disa. Skąd Ty te statystyki bierzesz?

@down:

To jest przykładowe, że tyle osób by dołączyło do bola.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Bo nie ogarniasz jak to wyczuć. Proste.

Nie widzę żeby ktoś rzucał spellami zza pleców (Cass,Ryze,Annie), ale może i masz rację nie ogarniam jak to wyczuć, czysty fart, albo i mam rację. :]

Opublikowano

Gdyby nie Dis to 9/10 nie wiedziała o bolu? Proszę.. To tak jakby powiedzieć, że bola używało 1000 osób, a teraz aż 9000 przybyło od Disa. Skąd Ty te statystyki bierzesz?

9/10 z 1000 to 9000? xDDDDD Ja jebie, nie uciekaj z ostatniej matmy pls xDDDDD

Aha, no i pomijam fakt, że na stronie BoL'a W JEDNEJ CHWILI jest po 300-400 osób, a ty że 1000 osób BoL'a używa. Jezu, JP Armia konta porobiła xD

1qQSmS3.png

Opublikowano

9/10 z 1000 to 9000? xDDDDD Ja jebie, nie uciekaj z ostatniej matmy pls xDDDDD

Aha, no i pomijam fakt, że na stronie BoL'a W JEDNEJ CHWILI jest po 300-400 osób, a ty że 1000 osób BoL'a używa. Jezu, JP Armia konta porobiła xD

Droga, inteligentna osobo o nicku, który bardzo dobrze ją oddaje.

Jeśli mamy 10 000 (słownie dziesięć tysięcy), to 9/10 jest liczbą 9000 (słownie dziewięć tysięcy). 

Ponieważ 1000 (tysiąc) + 9000 (dziewięć tysięcy) to 10 000. Na następne zalogowanie się na forum proponuję założyć okulary lub nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

Aha, no i pomijam fakt, że na stronie BoL'a W JEDNEJ CHWILI jest po 300-400 osób, a ty że 1000 osób BoL'a używa. Jezu, JP Armia konta porobiła 

Nie załamuj mnie człowieku. Naucz się logicznie myśleć oraz czytać, bo sam się kompromitujesz. Udaj się z tą wizytą, bo może ci się przydać.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie widzę żeby ktoś rzucał spellami zza pleców (Cass,Ryze,Annie), ale może i masz rację nie ogarniam jak to wyczuć, czysty fart, albo i mam rację. :]

BoL ~= exploity.

Opublikowano

Wina Disa i Nitrozyniaka. Wiem bo bacznie obserwuje i siedzę w dziale hacków do LoLa. Wiecie co się po tej akcji wydarzyło? Powstawały zjebane tematy

- "jak strzelac z pleców kasjopją" -------- "słownika nie mam bo jestem JP jak mój bóg nitro"

- "jak pobrać bola?"  -------- "poradniki są no ale co tam jestem bezmózgim widzem nitrożelaka więc zapytam"

- "czy to ma eksplojta?" ------- "chcę wbić gold v ale boję się, że dostane bana i pytam się czy skrypt do jakiegokolwiek skryptu ma eksjplojt"

i tak dalej. Myślicie, że to przypadek? Debilizm jego widzów to porażka. Dis to jeszcze widzów ma w miarę ogarniętych bo nie liżą mu dupy i go hejtują za te akcje(nie liczę w d*** włażących subów).

Zresztą co wam przeszkadzają cheaterzy? Jak widziałem wcześniej wasze tematy w 'media' jacy jesteście zajebiści to poradzicie sobie z cheaterami PS TO PRAWDA.

Opublikowano

Wg mnie rito nie powinno blokować bola. Powinno wbić w clijenta skrypt który wykryje ingerencje programów 3cich w clijenta, tylko po cichu, jakby poleciała fala 50k banó na konta, reszta by się osrała i odinstalowaliby bola.

Opublikowano

Wg mnie rito nie powinno blokować bola. Powinno wbić w clijenta skrypt który wykryje ingerencje programów 3cich w clijenta, tylko po cichu, jakby poleciała fala 50k banó na konta, reszta by się osrała i odinstalowaliby bola.

to nie takie proste.. po za tym jakby wymyślili takie cudo, to zawsze autorzy cheatów mogą ustawić, żeby cheat wgrywał się jako sterownik :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...