Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coraz więcej cziterów

Awupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wkurza was ,że coraz więcej ludzi używa bola i l# ?

Wcześniej sobie spokojnie cheatowałem i rozwalałem noobów.

Ale teraz te nooby też cheatują i przez to nie mogę wbić silvera.. (Nie nie jestem silverem. Mam kupione konto z platyny. Silver to mój smurf)

Myślicie że riot w końcu się ogarnia i pobanuje tych cheaterów? Tak żeby nam grało się lepiej?

Sygnatura

Opublikowano

Myślicie że riot w końcu się ogarnia i pobanuje tych cheaterów? Tak żeby nam grało się lepiej?

Wprowadzili antycheata i myślą ze jest juz spoko, a jak chcesz widziec zmiany zbyt szybko, to skończy się tak jak metin ://

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Oni muszą, jeśli chcą się utrzymać ludzie odejdą jak zacznie być za dużo botów(tibia,metin). Tylko trzeba poczekać nie od razu będą mieć idealny sposób na nich.

Opublikowano

Powiem wam tak, bola troche nagłośnili ale i tak cały huja ludzi na nim gra, boją sie, do tego zeby cos dobrego zagrac trzeba miec premium. League sharpa z oficjalnej strony pobrano 19tyś razy, z czego np ja pobieram tam co tydzień, te nie całe 20k to nic podłóg graczy lola których jest kilka milionów.

Podsumowując, moze trafiłem na kilku cheaterów w całej mojej prawie 3 sezonowej grze. Prędzej typek był wyskilowany niz cheatował 

Opublikowano

Ale teraz te nooby też cheatują i przez to nie mogę wbić silvera.. (Nie nie jestem silverem. Mam kupione konto z platyny. Silver to mój smurf)

Oj kolego jeżeli zbanują ich to ciebie też ;p

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Oni muszą, jeśli chcą się utrzymać ludzie odejdą jak zacznie być za dużo botów(tibia,metin). Tylko trzeba poczekać nie od razu będą mieć idealny sposób na nich.

Myślę, że Lola spotka taki los jak wyżej wymienione, swego czasu popularne gry.

Ale niech zbijają kokosy.

Znaczy jak nie znajdą rozwiązania na tych cheaterów. 

Opublikowano

Powiem wam tak, bola troche nagłośnili ale i tak cały huja ludzi na nim gra, boją sie, do tego zeby cos dobrego zagrac trzeba miec premium. League sharpa z oficjalnej strony pobrano 19tyś razy, z czego np ja pobieram tam co tydzień, te nie całe 20k to nic podłóg graczy lola których jest kilka milionów.

Podsumowując, moze trafiłem na kilku cheaterów w całej mojej prawie 3 sezonowej grze. Prędzej typek był wyskilowany niz cheatował 

tez tego nie rozumiem. np taki zjebany dis. gdyby nie on to nawet ten nitro gralby sobie na bolu. przez disa bana dostal nitro ktoremu i tak to gowno zrobilo bo ma juz 2 konto. ale za to przez idiote disa 200kinnych osob wie co to bol i zalozmy ze nawet 10% zaczelo uzywac po tym jak sie dowiedzieli od niego o bolu. hmm to masz 20k nowych osob na bolu :) a gdyby nikt nic nie wspominal o tym to bol nie bylby juz tak znany. teraz nawet jak ktos ma skila to ludzie powiedza ze masz bola. a czemu? bo w uj osob wie o bolu. kiedys wiedzieli o nim tylko ludzie ktorzy weszli na mpc albo epvp. i koniec.

topic:

mnie nie wkurza ze coraz wiecej osob uzywa.  nie trafiaja mi sie zbyt czesto bolowcy.

sam uzywasz ale do innych to juz masz pretensje co nie?

Age is just a number :)

Opublikowano

[...]

Skąd wiesz że coraz więcej, podaj link do statystyk gdzie jest napisane ile osób używało tego syfu np. pół roku temu, a ile teraz.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Zawsze jest dobro/zło, lewo/prawo, normalny człowiek/przestępca, gracz/cheater, informatyk/haker, dzień/noc, lol/bolsharp (i.in.)

Jedyne co RIOT może zrobić to banować - tak jak przestępca jest banowany i zamykany do pierdla. Bronzów i silverów niema co banować na zawsze (co najwyżej na miesiąc) bo to drobne złodziejaszki, najlepiej banować platyny/diamondy i chall.

Opublikowano

Zaorał cię jakiś typek na linii i teraz narzekasz, że jest więcej cheaterów? Proszę was, taka osoba, która używa jakichkolwiek wspomagaczy trafi się raz na sto, może nawet dwieście gier.

Opublikowano

W dużym skrócie - jesteś w brązie i nie potrafisz wejść do silvera grając na cheatach. Uwierz mi, że w Twoim przypadku odsetek cheaterów w przeciwnej drużynie to najmniejszy problem  8S . Hipokryzja i poziom intelektualny pierwszego posta po prostu rozkłada na łopatki.

Tak. Riot pobanuje wszystkich cheaterów, nie ruszając Ciebie żebyś mógł "spokojnie cheatować i rozwalać noobów". Tylko koniecznie wyślij ticketa do supportu ze swoim nickiem, żeby przez przypadek nie zbanowali i Ciebie  :mellow:

Opublikowano

Mnie wkurza co innego a mianowicie.

Gość na bocie chce wbić 30 poziom, to zapisuje się na grę przeciwko botom i na bot łazi na mida, brak reakcji nic. A nie ma jak takich reportować.

Opublikowano

Ktoś tu ma polaczkowy ból dupy, że poza nim ktoś jeszcze cheatuje. Riot nic z tym nie robi, bynajmniej nic na to nie wskazuje, tak wiem zostaje grać przeciwko bolowcom itp., ale używanie wspomagaczy to żadna przyjemność.

Opublikowano

co do nazwy tematu to i moge sie chyba zgodzic ale do zawartosci już nie

nawet jeśli jest ich wiecej, to dlaczego ma to być powód do przegranej?

szansa na czitera w przeciwnym timie jest taka sama jak na czitera w twoim + ty sam uzywasz czitów

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Cóż, pozostaje mieć nadzieję na to, że Rito wprowadzi jakiś antyshit który zostanie złamany po ~2 tygodniach :)

raczej 2 dniach, ostatni pseudo anticheat był złamany w 2 ale godziny

Opublikowano

Dobra ludzie jestescie tak tepi czy udajecie? z bola korzysta moze 100 tysiecy osob (góra 100 tysiecy) + smieszny l# z ktorego korzysta smieszne 20k. Wiecie, że w lola gra 30 mln osob? Teraz policzcie sobie jaki to odsetek ludzi grajacy na tym bocie. Ja moze czitera spotkam jedna na 50 gier? Smieszy mnie jeszcze to, ze ktos mowi iz lol upadnie od cziterow HAHAHHAHAHAHAH xD. Ty chyba nie wiesz jakimi pieniędzmy oni zarządzaja. Ktos kto napierdala na czitach i tak nigdy nie zostanie profesjonalnym graczem, jedynie "krulem' soloq na eu POLEN lub na najcieższym serwerze jakim jest Turcja. pozdrawiam krula nidzgora challengera z turcji!!! rispekt for da life

Opublikowano

raczej 2 dniach, ostatni pseudo anticheat był złamany w 2 ale godziny

xD

Tej, to rzeczywiście dobrych mają tam programistów :D

Cheatowanie jest bardzo złe :c #bol

Opublikowano

xD

Tej, to rzeczywiście dobrych mają tam programistów :D

Cheatowanie jest bardzo złe :c #bol

Nie bylo wprowadzanego żadnego anticheata, bo kazdy ma na to wyjebane HAHHAHA. Kogo obchodzi garstka cebulakow z Eune, ktorzy wbili na tym diaxa i podniecaja sie tym na mpc? xD

Opublikowano

"spokojnie cheatowalem" no to fajnie znaczy ze sam jestes noobem

za kupno konta z platyny czyli twoj poziom gry jest na silverze 

bo jak niby z smurfa wyjsc nie mozesz to nie zaslugujesz na inna dywizje 

ty czlowieku gadasz za kazdym tematem postem glupoty

czlowieku miales testy na iq 

pytasz nasz o cos z idiotycznym pytaniem a nie dajesz sobie odpowiedziec bo ty wiesz lepiej nie?

@topic ja jakos nie widze cheaterow i sie lubie bawic w dywizji w ktorej na ta chwile jestem 

zacznij uzywac brain.lua bedziesz wygrywac na 100%

xih3gEBG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...