Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co czujesz po Wygranej?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wygranej wpisuję do skype resolvera jakiegoś randoma z przeciwnego teamu, idę oglądać jego następną grę wpisując w VPSie jednocześnie 'perl g3m.pl IP 8888 1280 6000' i mam zaciesz patrząc jak włazi we wrogie turrety.

How2mistejk  B)

Ja nic nie czuje, wiem, ze musze wygrac nastepnego i stawac sie coraz lepszym  -.-

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Rzadko mam takie gry jak opisywałeś najczęsciej jest tak że wróg posiada 4 osób lepszych od mojego teamu, a ja sam staram się wytrwać.

Ale jak wyggram to czasem honorek poleci z kogos z teamu.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Specjalista
Opublikowano

Znowu musiałem carrować tych siusiaków

Jak team dobrze grał to gg, dam honory itp. No a co innego można robić po wygranej? xD No i może czasem z kimś się popisze jak ktoś fajny się trafi ;3

Opublikowano

Wtedy uznaję, że moje 10$ które wydałem na bola 2 lata temu to była dobra inwestycja xD

Opublikowano

W połowie takiego meczu pała staje, brzuch boli i kupa ciśnie, a jak go skończę to pierdne i ide zrobić kupe. Czuje wtedy, że jestem lepszym graczem. A i oczywiście GG WP honor all :)

Opublikowano

Jak wygrywam to pytam premade'ów dlaczego musze z nimi grać jak ja taki dobry jestem i czemu jeszcze w chellang'erze nie jestem, a jak przegram to normalka spierdalam całą wine na junglera i szybko logam i płacze w kącie pokoju.

Opublikowano

Wygrana rankeda bardzo mnie cieszy i nie raz trafiłem na ludzi którzy bardzo umilili mi grę, takich oczywiście honoruję. Ale czasami jest tak, że drużyna przeciwna nie potrafi się pogodzić z porażka i zaczynają flejmić, w takiej sytuacji zawsze na koniec pisze "gege fgots, sck m duck".

Orgazm, gg easy i reportuje przeciwników za unskilled player.

Czuje się lepszy!

Jasne, że szanuje przeciwnika, honorki po każdym meczu lecą.

Kiedy wygram taki mecz, myślę co mogłam zrobić lepiej, aby wygrać go szybciej. :P

"Tryskam" szczęściem po czym wzywam przeciwnika pisząc:

"GG Easy better go play mario"

"Easy noobs"

Często jeszcze wyzywam przeciwnika którego miałem w tej grze na swojej linii pisząc że był słaby i łatwy.

Potem dodaje jeszcze ,że mój team był c*****y ale go wyccarowałem.

I na koniec reportuje wszystkich chyba ,że gram duo.

Ulgę? Jak są takie dlugie gry rankedy typu 40 i wiecej minut to jeśli obie strony są rowne trzeba wykorzystać 1 błąd przeciwnika i po tfi'ie. Ja raz wygrałem rankeda bo enemy trist zamiast deffowac wyleciala nam z tego skoku. I gg. PO takich dlugich grach to czesto nawet nie pisze gg. No zawsze zaciesz jest ;p .

Po wygranej wpisuję do skype resolvera jakiegoś randoma z przeciwnego teamu, idę oglądać jego następną grę wpisując w VPSie jednocześnie 'perl g3m.pl IP 8888 1280 6000' i mam zaciesz patrząc jak włazi we wrogie turrety.

Wtedy uznaję, że moje 10$ które wydałem na bola 2 lata temu to była dobra inwestycja xD

W połowie takiego meczu pała staje, brzuch boli i kupa ciśnie, a jak go skończę to pierdne i ide zrobić kupe. Czuje wtedy, że jestem lepszym graczem. A i oczywiście GG WP honor all :)

Jak wygrywam to pytam premade'ów dlaczego musze z nimi grać jak ja taki dobry jestem i czemu jeszcze w chellang'erze nie jestem, a jak przegram to normalka spierdalam całą wine na junglera i szybko logam i płacze w kącie pokoju.

Te wypowiedzi, przypadły do gustu zabawne i mówią prawdę jak cholera.

Także dzięki za wasze opinie i opis waszych doznań, jedynie czego się przyczepie to tych siusiaków bo wszyscy o nich piszą, tylko pytanie po co nie do wiemy się ^^

Temat można zamknąć do usłyszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...