Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co czujesz po Wygranej?

Astern

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co czujecie gdy wygraliście mecz rankingowy, który był na prawdę trudny i był wart wysiłku i Czy szanujecie przeciwnika za to że był również dobry że robił wszystko by wygrać.

Chce poznać wasze zdanie na temat zachowań po meczach oraz czy szanujecie innych graczy.

Opublikowano

W sumie to nawet nad tym tak nie myślałem ale oczywiście cieszę się z wygranej i szanuje przeciwnika chyba, że obrażał kogoś ;P

Opublikowano

Wygrana rankeda bardzo mnie cieszy i nie raz trafiłem na ludzi którzy bardzo umilili mi grę, takich oczywiście honoruję. Ale czasami jest tak, że drużyna przeciwna nie potrafi się pogodzić z porażka i zaczynają flejmić, w takiej sytuacji zawsze na koniec pisze "gege fgots, sck m duck".

beka z bronzów

Opublikowano

Orgazm, gg easy i reportuje przeciwników za unskilled player.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Prosiłbym o wybudowane wypowiedzi, a nie komentarze typu "staje mi"

Ja gdy widzę na prawdę dobrego przeciwnika a mimo to wygram z nim, zawsze pisze mu że powinien być wyżej niż obecnie jest.

Opublikowano

Prosiłbym o wybudowane wypowiedzi, a nie komentarze typu "staje mi"

Ja gdy widzę na prawdę dobrego przeciwnika a mimo to wygram z nim, zawsze pisze mu że powinien być wyżej niż obecnie jest.

[̲̅$̲̅(̲̅5̲̅)̲̅$̲̅] masz 5 dolarów i teraz zamknij morde.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

"Tryskam" szczęściem po czym wzywam przeciwnika pisząc:

"GG Easy better go play mario"

"Easy noobs"

Często jeszcze wyzywam przeciwnika którego miałem w tej grze na swojej linii pisząc że był słaby i łatwy.

Potem dodaje jeszcze ,że mój team był c*****y ale go wyccarowałem.

I na koniec reportuje wszystkich chyba ,że gram duo.

Sygnatura

Opublikowano

Kiedy wygram taki mecz, myślę co mogłam zrobić lepiej, aby wygrać go szybciej. :P

Czuje się lepszy!

Jasne, że szanuje przeciwnika, honorki po każdym meczu lecą.

Wygrana rankeda bardzo mnie cieszy i nie raz trafiłem na ludzi którzy bardzo umilili mi grę, takich oczywiście honoruję. Ale czasami jest tak, że drużyna przeciwna nie potrafi się pogodzić z porażka i zaczynają flejmić, w takiej sytuacji zawsze na koniec pisze "gege fgots, sck m duck".

To się nazywają komentarze na poziomie, robię podobnie ^^ Zdarza mi się również że, że dodaje taką osobę do znajomych bo uważam że dobrze gra i warto z nim zagrać ^^ :>  

A przy okazji żeby podyskutować jeszcze, ile wasz najdłuższy ranked trwał ?

Opublikowano

Nigdy mnie nie podniecała ta gra, więc wątpię, że kiedykolwiek doznam przy niej orgazmu... Ale jak można, to czemu nie.. ;)

Mój najdłuższy ranked trwał 67 minut. Miałam zimno-mokre dłonie, chciało mi się jeść i jeszcze parę innych rzeczy. xD

Opublikowano

Kiedy przegrywam linie i wygrywam grę moje emocje sięgają zenitu, od razu pisze gg ez l2p noobs i wyzywam rodziców przeciwnika, jeżeli zdarzy się że już nie żyją to zazwyczaj pisze że też nie chciałbym żyć gdybym miał takie dziecko jak on, a potem obieram sobie na cel jego. Oczywiście dostaje jeszcze ode mnie reporta za wyzywanie.

Opublikowano

Ulgę? Jak są takie dlugie gry rankedy typu 40 i wiecej minut to jeśli obie strony są rowne trzeba wykorzystać 1 błąd przeciwnika i po tfi'ie. Ja raz wygrałem rankeda bo enemy trist zamiast deffowac wyleciala nam z tego skoku. I gg. PO takich dlugich grach to czesto nawet nie pisze gg. No zawsze zaciesz jest ;p .

Opublikowano

Po wygranej wpisuję do skype resolvera jakiegoś randoma z przeciwnego teamu, idę oglądać jego następną grę wpisując w VPSie jednocześnie 'perl g3m.pl IP 8888 1280 6000' i mam zaciesz patrząc jak włazi we wrogie turrety.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...