Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagralibyście na tym serwerze?

AsherTivi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś mi się nasunęła myśl ,żeby

zrobić serwer MediumHardcore.

I jest takie pytanie. Czy zagralibyście?

Oczywiście było by kilka udogodnień jak:
- Logowanie
- Anty x-ray
- AntyCheat

I decyzja zależy od was ;) 
Jeżeli tak to piszcie co mógłbym dodać , co zmienić.
Serwer by miał ok. 25 pluginów.

26_unnamed.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Asher, sorki to nie do cb xD nie zauwazylem posta xD co do serwera to dobry pomysł, aby były jakieś fajne skrypty/pl na gildie itd :)

Właśnie o tym myślałem. Ale jak napisałem w temacie Chciałbym utworzyć klasyczny survival , bez zbędnych pluginów i skryptów. Nie oszukujmy się ,będzie na pewno essentials , xauth/authme , ChatQ (na automsg ) 

26_unnamed.png

Opublikowano

Tak, chętnie bym zagrał.

Dzięki za opinie ;) Serwer będzie miał ok. 100 slotów ,ponieważ mało pluginów = więcej slotów ;)

26_unnamed.png

Opublikowano

Super pomysl :) Szukam czegos takiego na Lajwy :D jak bedziesz potrzebowal jakis skrypty to pisz na pw ok ?

» MC.GOLDENCORE.PL «

» Od Graczy Dla Graczy «

» Survival+Questy «

Opublikowano

Super pomysl :) Szukam czegos takiego na Lajwy :D jak bedziesz potrzebowal jakis skrypty to pisz na pw ok ?

Okej :) Skryptów mam nadzieje ,że nie użyję ale jak będzie potrzeba to się zgłoszę ;)

26_unnamed.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej jest pomysłem dobrym tylko mam pewne zastrzeżenia.

1.Mapa po kilku dniach grania będzie pogorzeliskiem. Wszędzie dziury i inne takie.
2.Serwer powinien mieć więcej niż 20 slotów. Oraz dobrą reklamę (PS. Wymyśl jakąś fajną nazwę)
3.Sam z chęcią zagrałbym na takim serwie więc czekam na premierę. 
4.Nie spieprz tego ! :)

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Serwer jak najbardziej jest pomysłem dobrym tylko mam pewne zastrzeżenia.

1.Mapa po kilku dniach grania będzie pogorzeliskiem. Wszędzie dziury i inne takie.

2.Serwer powinien mieć więcej niż 20 slotów. Oraz dobrą reklamę (PS. Wymyśl jakąś fajną nazwę)

3.Sam z chęcią zagrałbym na takim serwie więc czekam na premierę. 

4.Nie spieprz tego ! :)

1. Nie będzie ponieważ zrobię cubboid na 100 kratek od spawnu ,więc nie powinno być tak źle.

2. Serwer ma 5 gb ramu i ok: 13 pluginów więc będzie miał 50-100 slotów. Reklamę na mpc będzie miał. Mam nawet plany. (Nad nazwą pracuję)

3. Dzięki :)

4. Postaram się ;)

P.S , Od razu uprzedzam Jeżeli spawn nie będzie się wam podobał nie wychodźcie z gry! Liczy się zabawa a nie wygląd spawnu:) [P.s 2 nie będzie taki zły ;P]

NA SERWERZE NIE BĘDZIE USŁUGI VIP , SVIP CZY TYM PODOBNYCH! TO MA BYC prawie CZYSTY SURVIVAL :)

26_unnamed.png

Opublikowano

Siemanko , bardzo fajny pomysł z tym serwerem! dlatego mam taaakie male pytanie czy bedzie randomtp?

Cześć. Właśnie nie będzie randomtp. 

ZALEŻY TO OD WAS UŻYTKOWNICY! PISZCIE CO CHCIELIBYŚCIE ZOBACZYĆ NA SERWERZE!

26_unnamed.png

Opublikowano

Ja na serwerze chcę zobaczyć tylko spawn. I tyle. Przydał by się jakiś system reputacji. Np nabijany poprzez zabijanie graczy i mobów. Taki widoczny Exp ;3 

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Ja na serwerze chcę zobaczyć tylko spawn. I tyle. Przydał by się jakiś system reputacji. Np nabijany poprzez zabijanie graczy i mobów. Taki widoczny Exp ;3 

Spawn na serwerze będzie! @TheMatrixen Opisz na pw ten system reputacji. Może uda napisać się nam na to plugin , jeżeli bedzie za trudny to nie zrealizujemy go ;3

26_unnamed.png

Opublikowano

Chodzi mi o coś takiego prze przy nicku jest np [EXP.[ilość teputacji]] np [EXP.1] TheCoReS . Oraz jak by się dało powiadomienia -  Gracz (Nick) zabił (Nick) - Otrzymana reputacja (Rep). 

Opublikowano

Myślę że jeżeli chcesz utworzyć serwer to takim sposobem dobrze zaczniesz.

Dziękuję! Nie długo być może w sobotę będziemy mieli jeszcze mocniejszą maszynę! Powiększamy ram do 10 gb. Odłączamy się również od pewnej sieci a przechodzimy do znajomego! Mam nadzieje ,że wbije dużo was ! (20 osób na start miazga!)

26_unnamed.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAsherTivi

1. Drop z rud

2. Anty X-Ray

3. Anty Cheat

4. Anty LOGOUT

5. 100x100 spawn ( Jezeli szukasz kogos do pomocy z mapa/pluginami/skryptami - pomogę )

6. Bez gildii

7. Blokada: /plugins , /tpa, /home, /sethome

8. NIE SPIERDOL TEGO SERWA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...