Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagralibyście na tym serwerze?

AsherTivi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAsherTivi

1. Drop z rud

2. Anty X-Ray

3. Anty Cheat

4. Anty LOGOUT

5. 100x100 spawn ( Jezeli szukasz kogos do pomocy z mapa/pluginami/skryptami - pomogę )

6. Bez gildii

7. Blokada: /plugins , /tpa, /home, /sethome

8. NIE SPIERDOL TEGO SERWA !

Bardzo dobre pomysły. Możesz odezwać się na PW , przyjmiemy każdą pomoc!

26_unnamed.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A srobisz koblex? jeszeli tak to bendzie dobsze!

Say what? Nie cobblex'a nie będzie ,ponieważ będzie to czysty survival ;)

PYTANIE DO WAS: CZY CHCECIE BOSSY NA SERWERZE? ;3

26_unnamed.png

Opublikowano

Bossy raczej nie.. chociaż.. Szczerze jak chcemy czysty survival to może tego nie komplikujmy ?
Zagrał bym już teraz ;3

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Hmmmm, jak dla mnie serwer okey, zobaczymy jak będzie z wykonaniem niv0x :D liczę ze ta podstawę sami napiszecie, lub kupicie [max 100 zapłacicie za wszystko ]

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Hmmmm, jak dla mnie serwer okey, zobaczymy jak będzie z wykonaniem niv0x :D liczę ze ta podstawę sami napiszecie, lub kupicie [max 100 zapłacicie za wszystko ]

Z wykonaniem jest jak na razie nie najgorzej. @Padaambo po co mamy wydawać pieniądze jak wszystko jest na bukkicie. Jak byłby jakiś inny tryb ,który będzie podlegał więcej pracy to oczywiście będą autorskie pluginy (nie które.) 

napiszą w skrypcie/sponsor zapłaci

Weź idź z tego forum. Nikt cię tu nie chce. Tak samo nic nie wnosisz do tematu. Powinni cię zbanować na IP ,ponieważ cały czas wszystkich hejtujesz. A tutaj chyba tego nie chcemy. Jeżeli administratorzy by mieli troszkę więcej wiedzy na temat takich cepów jak ty to admini by zawojowali świat. Więc dlatego weź idź z tego forum , a przenieś się na inne , na którym będziesz nową osobą.

26_unnamed.png

Opublikowano

ojej, kavo sie wkurwił.

za duży hejt na essv to robisz nowy? beka z ciebie.

może byś wbił na ts i pogadał? na forum to i ja umiem cisnąć.

jak mieliśmy robić serwer to tak chciałeś porozmawiać, a teraz co tylko cykasz dupe bo sie boisz pogadać i wyjaśnić sprawe? ^^

Opublikowano

@ref

Najnowsze informacje to:
- Serwer jest na procesorze Intel® Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz, 8 rdzeni
- Mamy 12 GB Ram'u co się równa 120 slotom
- Rozpoczęliśmy pracę nad paczką w sensie takim ,że będzie bardziej dopracowana
- Zaczynamy budować mapę na serwer.
- Z rekrutowaliśmy nowe osoby do teamu!

26_unnamed.png

Opublikowano

Z chęcią zgłosił bym się na budowniczego. Jeżeli jest taka możliwość :)

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Z chęcią zgłosił bym się na budowniczego. Jeżeli jest taka możliwość :)

Okej. Zgłoś się na PW ;)

26_unnamed.png

Opublikowano

Właściwie, to wpadłem na pomysł aby każdy z graczy spawnował się w losowej lokalizacji na mapie, nie że na spawnie gdzie "djamont koksy z koksami bydom bidź" tylko losowa lokalizacja, łatwy plugin od tego można zrobić, pisz PW jakbyś chciał takowy, ale na serwerze z chęcią zagram.

Co z vipami? Raczej nie?

Opublikowano

Wybacz, ale po co coś takiego tworzyć skoro można SinglePlayer włączyć lub po prostu zrobić serwer i zaprosić znajomych, to nie ma sensu, wymyśl coś nowego.

Opublikowano

Wybacz, ale po co coś takiego tworzyć skoro można SinglePlayer włączyć lub po prostu zrobić serwer i zaprosić znajomych, to nie ma sensu, wymyśl coś nowego.

Ponieważ ,niektórzy gracze szukają takich serwerów. A w Polsce ile jest serwerów takich? Jedyny który znam to c***ta***e.pl. A on ma fajny pomysł na to. 

Myśle, że serwer fajny :) Zagrałbym :)

Piszę w imieniu właściciela (jestem tam administratorką). Dziękuję. Postaramy się ,by Tobie jak i Innym graczom grało się jak najlepiej!

Opublikowano

Właściwie, to wpadłem na pomysł aby każdy z graczy spawnował się w losowej lokalizacji na mapie, nie że na spawnie gdzie "djamont koksy z koksami bydom bidź" tylko losowa lokalizacja, łatwy plugin od tego można zrobić, pisz PW jakbyś chciał takowy, ale na serwerze z chęcią zagram.

Co z vipami? Raczej nie?

Ja z Asherem myśleliśmy nad takim rozwiązaniem. Tylko w innej formie , randomtp ale na spawnie. Twój pomysł jest bardzo dobry ,być może wykorzystamy go.

VIP , myślimy. Najprawdopodobniej dodamy ,ale będą mieć tylko pisanie na chacie , więcej hp (+2 serduszka) , zmienianie pogody , zmienianie pory dnia albo nocy. 

Jest to całkiem dobry pomysł, tylko jak długo utrzymasz się z takim serwerkiem? :x

Witam @NoNewbie , serwer jest opłacony na 6 msc. A reklama to nie problem. Znamy kilku youtuberów 5-20 tys widzów i ok 10-45 k wyświetleń na film. Na serwerze ogólnie będzie jak już Asher pisał 16 gb ram (jak na razie 10 gb). Z pewnością będziemy mogli wam zagwarantować :

- Brak jakichkolwiek lagów. (150 mb/slot).

- Doświadczoną administrację (15+ lat.)

- Administrację szanującą graczy.

Pozdrawiam ,@Master_Girl

Opublikowano

@refresz ;3

@Master_Girl no to do roboty :) gra na takim serwerku mało wymagającym, postawionym na takiej maszynie to będzie istna przyjemność, powodzenia! 

@NoNewbie dziękujemy. 

NIEDŁUGO SS'y z początku budowy mapy ;3

26_unnamed.png

Opublikowano

Pomysł dobry ale jest mały problem, według mnie ten serwer szybko się znudzi ;/ Wiadomo, że będą eventy itp. ale trzeba wyznaczyć sobie jakiś cel gry ;/ Jest to tylko moja opinia ;)

Pozdrawiam i powodzenia z serwerem :P

Opublikowano

Pomysł dobry ale jest mały problem, według mnie ten serwer szybko się znudzi ;/ Wiadomo, że będą eventy itp. ale trzeba wyznaczyć sobie jakiś cel gry ;/ Jest to tylko moja opinia ;)

Pozdrawiam i powodzenia z serwerem :P

Jeżeli będzie się wam nudził i to zobaczymy możemy dodać parę autorskich pomysłów na ciekawszą grę! :)

Na przykład jednym z takich pomysłów są Bossy ;3

Już za kilka godzin będzie skończona mapa ! ;3

26_unnamed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...