Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nami, czyli jak dobrze pluskać swojego adc!

Katien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie ktorzy powinni uczyc sie z innych poradnikow tworza wlasne. Interesujace 

Jedna rzecz mnie denerwuję :) 

Krytykujesz jego poradnik "bo on powinien się z nich uczyć" i jedyne co Cię do tego ciągnie to, to że jesteś w Pretendencie, nic więcej.

Jak każdy z nas zaczynałeś jak "zero", więc teraz nie powinieneś w ogóle zwracać na to uwagi, lecz pominąć ten temat, skoro tak to przeszkadza.

Tyle mam do powiedzenia "mentalny challengerze" :)

Pozdrawiam, i dziękuje za poradnik :D

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, poradnik ciekawy. Buduje się tak samo, tylko ze składam całego Graala, bo co z tego ze jest 40% cd, skoro z W nic prawie nie przywracasz hp ;x. Dodam jeszcze ze Nami strasznie lubi jeść manę na początkowych levelach:c

janna_by_xlittlex-d8cqbj4.png

~ Janna, the Storm's Fury

Opublikowano

poradnik sie przyda jak kópie Nami, na razie 1/10

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Ogólnie twój styl gry jest słaby i nie wykorzystuje potencjału tej postaci w maksymalnym stopniu ,lecz jest okej :) ładnie opisane przedstawione

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...