Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaczynam karierę na YouTubie!

Weexer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

695551415228193385927.png

Witam serdecznie  :)

Jestem Weexer i chciałbym wam zaprezentować swoją twórczość na YouTube

Na moim kanale znajdziecie głównie:

- Minecraft

- GTA 4

A w przyszłości na pewno też inne gry takie jak GTA V (PC)

(PS. Nie jestem dzieckiem MC ^^)

Jeżeli chodzi o mnie to - zacząłem nagrywać od 2014.10.15 czyli niedawno!

Staram się reklamować gdzie tylko mogę, a chamskiej reklamy sam nie toleruję 

(np. pod Filmikiem kogoś znanego)

Dlatego szukam swoich widzów na forach Gamer-skich (MPC Forum the best  <3 )

W przyszłości mam nadzieję na naprawdę duży "fejm" no i co za tym idzie

lepszy sprzęt (komputer póki co mam mega  :) ) - chodzi mi tu bardziej

o mikrofon, kamerka internetowa itp itd. (po prostu full profesjonalizm musi być  :P

Mam też nadzieję że znajdę tu kilku swoich widzów a nawet Fanów  :)

Od razu mówię że nie nastawiam się na nagrywanie tylko dla młodszych

Przykładowy odcinek:

654121415228193385927.png

NU94p9A.gif

Opublikowano

Po raz kolejny powtórzę: po co kręcić filmiki z mysg skoro wszystkie non premium tam siedzą i wiedzą jak to wygląda? Kup premium i nagrywaj z tych większych serwerów!

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Kanał spoko, tylko nie wiem jakim sposobem zamierzasz wzbić się w górę skoro pierdyliard innych ludzi robi to samo co ty i prawie każdemu to nie wychodzi.No ale cóż, powodzenia.

Opublikowano

@SonicZiom dzieki :) bardzo mnie to motywuje i licze na wiecej takich ludzi :D

Oczywiscie nie zamierzam spoczywac na laurach :D

NU94p9A.gif

Opublikowano

Bandicam :) - polecam, malo FPS zabiera (mniej zasobozerny) a filmy w srednio-wysokiej jakosci

Ponadto polecam wgrac do tego OptiFine oraz RazerGameBooster aby wywalil wiele niepotrzebnych procesow sieciowych przy graniu

Mam nadzieje ze choc troche pomoglem ^^ no i oczywiscie zapraszam cie na moj kanal , lajkuj itd itp. (jezeli chcesz, nie wymuszam)

NU94p9A.gif

Opublikowano

Wszystko świetnie zrobione.

Zrobiło mi się smutno bo moje marzenia o Youtubie są niemożliwe :(

Opublikowano

@Goomeck Niestety do od kolegi :), na następny raz ściszę ścieżkę dźwiękowa jego głosu i nie będzie tak to przeszkadzało

@xMaxer i @TheMolkaPL Mojang wprowadził No Premium wiec to nie jest "edycja złodzieja" , poczytaj troche :), poza tym planuje kupić MC Premium odrazu gdy będe mieć na to kase, póki co nagrywam filmiki z GTA na które serdecznie zapraszam :P

@fantoro up4 Dzieki wielkie :), tak jeszcze sie spytam: ile masz lat, kompa itd że nie możesz go zrealizować? Wystarczy troche pomysłu na filmik i jego obróbka a może powstanie jakiś hit ^^

EDIT:

Za niedługo pojawi się 2gi odcinek z serii minecraft na moim kanale :)

NU94p9A.gif

Opublikowano

@Weexer

fantaro ma 9 lat...

Mojang nie wprowadzil czegos takiego jak non premium. Na oficjalnej stronie nie masz nic wspomniane o tym, oraz nie mozesz sciagnac launchera na non premium. Jak wspominalem: kup premium, wtedy sie zaczniesz rozwijac, spodobal mi sie ten dom z dirtu, pokazanie co sie dzieje na dzisiejszym minecraftcie. :D

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Tak co do lekkich hejtów na Twojego Steve'a - wielu twoich przyszłych widzów prawdopodobnie będzie grało na non-premium więc jeśli będziesz miał jeden odcinek Steve'a to raczej nic złego się nie stanie a po prostu będziesz "jednym z nich" ;>

+ Jak dla mnie masz całkiem przyjemny głos

+ Robisz fajne wstawki jeśli chodzi o muzykę... nie jest to dubstep tylko i wyłącznie powtarzana formuła na youtube co mnie osobiście odrzuca... :) Tylko właśnie klimat danej sytuacji, danego zdarzenia czy może też zależne od Twojego humorku...zgaduję ;)

- Malutki minus... jak wstawiasz ultradźwięk to troszkę krótszy poproszę... bo w słuchawkach to nie jest 'melodia dla ucha' :D

Jesli będziesz szukał ludzi do gry by nie gadać samemu (gry dla których nie trzeba zmieniać komputera) to tu masz jedną chętną osobę ;-)

Kontakt priv lub skype)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@Goomeck Niestety do od kolegi :), na następny raz ściszę ścieżkę dźwiękowa jego głosu i nie będzie tak to przeszkadzało

@xMaxer i @TheMolkaPL Mojang wprowadził No Premium wiec to nie jest "edycja złodzieja" , poczytaj troche :), poza tym planuje kupić MC Premium odrazu gdy będe mieć na to kase, póki co nagrywam filmiki z GTA na które serdecznie zapraszam :P

@fantoro up4 Dzieki wielkie :), tak jeszcze sie spytam: ile masz lat, kompa itd że nie możesz go zrealizować? Wystarczy troche pomysłu na filmik i jego obróbka a może powstanie jakiś hit ^^

EDIT:

Za niedługo pojawi się 2gi odcinek z serii minecraft na moim kanale :)

Non Premium jest dla testow. Pisze np. plugin na ranking to moze mam druga premke kupowac? Ty wlasnie sobie poczytaj... Notch nie robil jakos wielkich zabezpieczen bo i tak by obeszli i druga sprawa NOTCH nie pisal dla hajsu minecrafta.

Masz gdzies na strone minecraft net "download launcher non premium"? Nie.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Nie rozumiem po co nagrywać Minecrafta?? To nie są te czasy... Ci yutuberzy którzy grają w mc to trafili na epokę, kiedy na tubach tego było mało. Kolejna sprawa jest taka, że po co nagrywasz gameplay, można to nagrywać jak ma się już jakąś popularność, a nie jak chcesz się wybić,bo po prostu pierdyliard ludzi woli oglądać gameplay'e dużych yutuberów :)

Opublikowano

Następny filmik! Początek 2giej serii! Będę wrzucać na przemian z GTA 4, z serwerów Multi oraz właśnie z Mod Challange'a i innych przyszłych serii!

Odrazu powiem że myślę nad czym naprawdę oryginalnym na YouTubie!!!

Przykład Challange'a: (pisz w komentarzu na Youtubie)

Mr.Example napisał: [Ch] Zdobadz epicka bron w 3cim odcinku serii!

lub

Mrs. Example 2 napisała: [Ch] Zabij 30 zombiakow w 4tym odcinku

Zapraszam do pisania w komentarzach Challange'ów na następne odcinki!

12 łapek+ i będzie kolejny odcinek z tej serii :)

Mam nadzieje że wam się spodoba:

NU94p9A.gif

Opublikowano

Odcinek byl fajny, nawet wiecej niz fajny. Zaczynajac od smiesznych momentow, dzieki ktorym sie nie nudzilem. Odcinek dla niektorych moze posiadac troche za duzo memow i innych obrazkow, ale dla mnie to podoba sie i widac ze nad nim pracowales (czyli cos wiecej niz nagrac i wrzucic na yt). Twoj glos rowniez dobrze brzmi, mikrofon nie szumi, a na filmie nie odczuwa sie spadkow fps. Podsumowujac caly film wyszedl Ci zacnie. Nie zapomnialem o lapce i subskrypcji.

PS. Czekamm na 2 odcinek.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Piszcie Challenge do odcinka abym wiedział co mam zrobić w 2gim odinku ! :)

Jak nie będzie żadnego to po prostu będę nagrywał na lajcie :D

@mrMIXKRIPL Dzieki za suba no i mam nadzieje ze nie zawiodę twoich oczekiwań względem mnie :)

NU94p9A.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...