Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] ProGuilds - prawdziwy wymiar rywalizacji

Drahonix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<=== START REKLAMY ===>

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

<=== KONIEC REKLAMY ===>

post-671759-0-74915100-1413374019_thumb.png

Witajcie chciał bym wam przedstawić mojego autorstwa skrypt na gildie. Jest on zoptymalizowany w porównaniu do innych. Nie posiada pętli do gracza przypisuje zaledwie 3 zmienne oraz nie używa TimeSpan'ów prócz jednego do odświeżania tablisty co można wyłączyć w configu. Posiada on:

- System tagów nad głowami zależnych od relacji gildii (chwilowo brak sojuszy będą wkrótce)

- Rozbudowane informacje na temat gildii (Oczywiście będzie on rozbudowywany oraz zależny od relacji oraz posady w gildii)

- Własne cuboidy (Nie z WG i WE)

- Rozbudowany system komend oraz dodatków między innymi:

- Blokowanie budowania po wybuchu TnT na terenie gildii

- Blokowanie teleportacji z terenu innej gildii do bazy własnej

- Możliwość powiększania terenu gildii jak i samych slotów

TO DO:

- TabLista

- Podbijanie gildii

- System Sojuszy

- Pełen możliwość konfiguracji wszystkiego

- Ustawianie PvP między członkami gildii i sojuszu

- Dodanie szczegółów w informacjach o gildii

- Ranking graczy oraz Gildii

- Planuje także depozyty gildyjne ale tutaj wam jeszcze wszystkiego nie zdradzę :P

- Dodanie funkcji administracyjnych (usuwanie gildii [powód], banowanie gildii itp...)

- Wasze pomysły oraz propozycje co do gildii :D

Change Log 1.0

- Dodano Config

- Dodano przedmioty do configu

Change Log 1.1

- Dodano Komendę /Gildia pvp

- Poprawiono kilka błędów

- Zoptymalizowano Generowanie i

zapisywanie Configu oraz danych

- Poprawiono błąd związany z /g dom

- Poprawiono kilka błędów w komunikatach

Change Log 1.2

- Dodano Tabliste

- Dodano Config Tablisty

- Wprowadzono kilka poprawek

Change Log 1.3

- Rankingu Graczy na TabList

- Dodanie komendy /g dom oraz /g ustaw dom

na liście dostępnych komend

- Wprowadzono poprawki związane z:

TabList, Powiększaniem terenu gildii,

Ustawianiem spawnu dla gildii

(od teraz automatycznie z możliwością zmiany)

Downoland: Kilknij aby pobrać

Skan: Kliknij aby zobaczyć

Ostatnia aktualizacja paczki: 11:28 19-10-14

YouTube:

Wrzucę filmik pokazujący wszystkie możliwości dotyczące tych gildii ale to dopiero jak je skończę ;)

Kanał YouTube klik

ScreenShot'y:

- Tablista   :)

post-671759-0-15940100-1413580871.png

- Config

post-671759-0-99339500-1413670796.png

Pewnie zapytacie po co kolejne gildie skoro jest ich od uja w internecie. Tak to prawda jest ich bardzo dużo ale na pewno nie tak rozbudowanych jak te które zamierzam kontynuować  :) Gdyż zamierzam napisać gildie w których będziecie mogli skonfigurować dosłownie wszystko zacząwszy od opisu komend aż po komunikaty czy samą kolorystykę. Pamiętajcie że jest to wersja Beta i możecie spotkać się z błędami które możecie zgłaszać a ja postaram się je naprawić  :)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolega @gostek2 dobrze napisał zrób to a będzie POMPA :D

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Gildie spoko ,tylko liczyłem że nie są napisane w javie :C

Dodaj na pastebin , bo jak pobrałem to w postaci programu mi się chciało otworzyć oraz dodaj skan jeżeli dajesz DL :>

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Myślę, że uda mi się zrobić wszystko z listy to do ale to w swoim czasie jak na razie pozostawiam je wam do testowania :)

Skan zaraz dodam 

A co do pobierania to pobierz wypakuj z Winrar'a i wrzuć do plugins ;P

Jeżeli dostaliście komunikat, że macie oddalić się od spawnu to musicie użyć komendy /g setspawn

@Edit

Polecam pobrać jeszcze raz zmieniłem co nie co ;P

Opublikowano

Bardzo fajne kolego kolejny plugin na gildie :) Przydał by się spis  może go ktoś zrobi ale to już nie do tematu.

Plugin łatwo się obsługuje wszystko działa. Dziekuję za wstawienie pozdrowienia.

Opublikowano

Ładny skrypt, muszę go potem przetestować na serwerze, czy nie wywołuje lagów. Rozwijaj ten skrypt i go porządnie reklamuj, a na pewno coś z tego będzie :-)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Bardzo fajne kolego kolejny plugin na gildie :) Przydał by się spis  może go ktoś zrobi ale to już nie do tematu.

Plugin łatwo się obsługuje wszystko działa. Dziekuję za wstawienie pozdrowienia.

Chodzi ci tutaj o spis komend ? ;D

Opublikowano

Nie wiem jakim sensie dodałeś ten skrypt chyba do pośmiania się.

To co wypisałeś w "TO DO" w dzisiejszych gildiach jest prawie podstawą, więc niczym tutaj nie zabłysnąłeś.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Rozumiem ale jeżeli chcesz się pośmiać z czyjeś pracy to zapraszam cię przed lustro  :) A config już prawie gotowy co do ustawiania przedmiotów ;)

Opublikowano

no tak bo przeciez powinien napisac 

WOW ALE Z*******Y PLUGIN TEZ BYM CHCIAL TAKIE PISAC ...

prawdopodobnie w tym czyms jest backdoor wiec nie radze pobierac 

Opublikowano

@Aexir Nie, każdy ma prawo do wygłaszania swojej opinii bo oto chodzi na forum ale nie do wyśmiewania jej w ten bądź inny sposób . A co do backdoor'a to widzę, że jesteś kolejnym "Hejterkiem" bo bezpodstawnie oskarżasz moją pracę o złe intencje :) 

Opublikowano

Skrypt jak skrypt, ale... zadziwiło mnie, że cuboidy nie są z WG i WE. :O

Poczekam, aż dodasz trochę więcej opcji do tego skryptu. ;)

[...]

Pewnie zapytacie po co kolejne gildie skoro jest ich od uja w internecie. Tak to prawda jest ich bardzo dużo ale na pewno nie tak rozbudowanych jak te które zamierzam kontynuować  :) Gdyż zamierzam napisać gildie w których będziecie mogli skonfigurować dosłownie wszystko zacząwszy od opisu komend aż po komunikaty czy samą kolorystykę. Pamiętajcie że jest to wersja Beta i możecie spotkać się z błędami które możecie zgłaszać a ja postaram się je naprawić  :)

to nie są kolejne gildie... tylko pierwsze gildie (wat) które się wyróżniają! Są oryginalne! Wspaniale napisane! (aaaa) robią coś więcej niż tylko wykonywanie komend WG i WE (i jeszcze długo by wymieniać. ;_; ).

Szacun, Gościu, szacun. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

@MaciesikPL Czy aby na pewno dobrze je zainstalowałeś :P ?

Czy pobierając inne wtyczki dostajesz ich kod ? T tym że nie ma backdoora to jak na razie mogę cię tylko zapewnić lecz później spróbuje jakoś wam to pokazać :P

@2up

Wszystko w swoim czasie jeżeli chcecie to możecie napisać co chcecie w pierwszej kolejności ;)

Opublikowano

No, no Drahonix skrypt dorównuje do pluginu. Łap like za wykonanie :).

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@Staku Dziękuje tylko tak na przyszłość to nick mam Pieprzyk99 tylko, że dość stare konto na MPC :P. O nicku wspomina gdyż w opisie autora jest Pieprzyk99 i pewnie prędzej czy później padnie pytanie związane z tym 

Opublikowano

Wiem, że ja też popełniłem ten błąd.

Ucz się od razu pluginów! :P

Co do skryptu, czekam na to co jest w TO DO ! :D Będzie wtedy THE BEST 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...