Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] ProGuilds - prawdziwy wymiar rywalizacji

Drahonix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzienki z*******y plugin fajna tablista :)

Bardzo fajny skrypt! Nie użyje na serwerze ,ale polecam początkowym serwerom!

skrypt??
Opublikowano

Dzięki za opinie mi osobiście także tablista się podoba pewnie za jakiś czas zobaczycie taka sama na innych serwerach no ale cóż kopiowania tego nie zablokuję :)

Co do TODO to to jeszcze nie skreślałem bo w configu ustawianie kolorystyki nie jest gotowe a tab nie jest optymalny w 100 % wczoraj dość długo nad tym pracowałem :D

Opublikowano

wielkie woooo! Jeśli projekt wypali, wszystko dopniesz i nie będzie problemów - prawdziwa gratka dla nowych serwerów. Gratuluję i życzę powodzenia.

Opublikowano

@Muras331 Pewnie nie przeczytałeś ale pisałem, że musisz wpisać komendę /g setspawn :P aby ustawić spawn dodam później tą informacje przy pierwszym uruchomieniu :)

@Edit Dodałem już to usprawnienie gdy spawn gildii nie zostanie ustawiony przyjmie on domyślnie Spawn graczy jako własny przy tworzeniu gildii ;P

Opublikowano

@update Dzięki @Muras331 za zgłoszenie wszystkich błędów już wam wrzucam poprawione gildie z powiększaniem tylko nie testowałem liczb więc możecie to zrobić za mnie :P Dzisiaj dodam jeszcze config do ustawień z gildii :)

@Edit Wrzuciłem także małą poprawkę na Tab'a być może pomoże ale nie mam pewności 

@Edit Skoro poprawki już gotowe to dodam troche nowych opcji do configu. Oto ss ;)

post-671759-0-94214300-1413713581.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...