Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerwa konserwacyjna do dnia 08.11.2014 godzina ~ 13:00

Odpoczniecie troszkę od gry. Za przerwę przepraszam ale krytyczny błąd musi zostać naprawiony.

Opublikowano

Nick: Cichy
Dlaczego? Bardzo lubie kopac, a także zajmować się modami, prosiłbym o dodanie ;)
I dla kolegi:
Nick: hubrr
Dlaczego?  Od zawsze szukałem serwera z modami, bardzo kocham grać na paczce FTB. PRosiłbym również o dodanie ;-)) Z góry dziękuję.

Pomagam w pisaniu skryptów/programów itd..

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Nick: Barto

Dlaczego?: Chcę nauczyć się gry na modach technicznych,

jestem w tym zielony i liczę na pomoc innych osób :)

Opublikowano

Nie ma WL. Żadne dodatkowe informacje nie będą dopisywany w tym forum. Jeśli ktoś jest na tyle nierozgarnięty i nie potrafi poprawnie przeczytać tego co znajduje się w prezentacji serwera to już nie moja wina. Ostatni raz piszę, że wszelkie informacje o tym co i jak co się dzieje, po co na co i dlaczego, umieszczane są na stronie serwera. Za uwagę dziękuję. Osoby które mają trochę "oleju" w głowie bez problemu poradzą sobie odpowiedzieć na wszystkie pytania które je nurtują a jeśli nie to z pewnością zaglądną na strone serwera która poinformuje was o WSZYSTKIM. Po to jest strona serwera żeby z niej się dowiadywać wszystkiego a nie z prezentacji serwera na MPCForum.

Opublikowano

Masz jakieś informacje kiedy serwer będzie ON?

Opublikowano

Dziś święto pewnie nikt z obsługi nie pracuje. Znając życie liczę, że ruszą z tym pewnie jutro koło 10tej lub później. Pierwszy raz od 19 miesięcy od kiedy jestem w FiberHost dali tak ogromnej D.....Y.

Opublikowano

Może to i lepiej bo zamiast się uczyć na jutro to bym grał :P Ale jutro nie odpuszczę i jak będzie server ON to na pewno zagram ;)

Wbiłem ^^ i.. nie pogram :( Mam tak tragicznie mało fps, że się grać nie da.. 

@czaman wysłałem Ci maila

Opublikowano

na razie nie będę grał, testuje inną grę i eee muszę sobie poukładać troszkę w szkole z nauką i w ogóle, rozumiecie. Jeszcze do tego weekend mi przepadł bo muszę pomóc babci -.- 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...