Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

n; Sotwinek

w; 15

dla; Takich serverów jest mało, a nawet jeśli są to słabe, więc czemu by nie. Pozatym jestem ogarnięty, pomocny, etc... napewno nie będe nikomu przeszkadzał :P

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

Nick: eXoShini

Dlaczego: W końcu jakiś serwer z bardziej profesjonalnych modpacków i jeszcze mocno napakowany, aż mi się wierzyć nie chcę, że pojawił się taki w polsce :3 Widzę że stawiacie na rozgrywkę niż na "uroki" spawnów itp. Chętnie będę grał, dawno nie wbijałem na mc z modami a tego mi właśnie brakowało zwłaszcza taki z lepszych modpacków :x

Opublikowano

Nick: iEatLotsaTacos

Dlaczego: Ponieważ lubię serwery techniczne ale żadnego nie mogłem znaleść. BTW: Jestem ogarem i nie psuje innym gry.

Nick: Steveo33

Dlaczego: Nie mam ostatnio co robić i chciałbym sobie pograć na modach technicznych a serwer wydaje się fajny.

Nick: Acererak

Dlaczego: Szukam fajnego serwera technicznego. Btw: Ogarniam większość modów i nie przeszkadzam innym

Nick: Skajwist

Dlaczego: Chciałbym sobie pograć z kolegami a do tego też chciałem sobie pograć na ciekawych modach.

BTW: Wydaje mi się że banner nie działa ponieważ poprostu nie wykrywa serwera z modami.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Nick: hiimdegi

Dlaczego? Bo szukam dobrego serwera technicznego gdzie jest dużo modów i mozna się fajnie bawić! :)

@Edit Czy dartcraft będzie ;)?

Kappa.

Opublikowano

Serwer jest włączony.

Zmiany jakie zostały wprowadzone aby serwer samoczynnie się nie stopował:

Usunięto 3 mody (zalecane jest usunięcie tych modów z paczki lecz nie wymagane - nie kolidują z tymi na serwerze)

Dokładnie to usunąłem: CHISEL, REDSTONE ARSENAL, MAGICAL CROPS

Przebudowałem delikatnie spawn

Dodałem możliwość stawiania własnego cuboida dla bezpieczeństwa za pomocą gąbki - plugin PreciousStones

Opublikowano

Jak widzę wciąż nikt nie czyta do końca tematu.

Oficjalny start serwera 20.10.2014

Dziś ostatni dzień gry bez WL. Wszelkie dodatkowe informacje na stronie serwera: www.techniczny.fibercraft.pl

Serdecznie zapraszamy

Opublikowano

Od dziś serwer jest całkowicie darmowy. Oczywiście możecie wspomagać nas datkami. Informacje na temat DONATE na stronie serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...