Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa, kolejne wzloty i upadki. Serwery prywatne ciąg dalszy.

Znajduch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema elo wszystkim, 

niejednokrotnie pisałem w związku z poszukiwaniem ekipy i tym razem też napiszę.
Projekt jak projekt, wszystko na zasadzie profesjonalnym i kosztownym - nieograniczony budżet.
Więc... zacznijmy od tego
- hmm wzloty upadki moich serwerów.. 
Szukam ludzi naprawdę zaangażowanych w projekt, nie nobów, nie dzieciaków, przede wszystkim osoby, które mają kreatywne pomysły, posiadają zaangażowanie oraz wiedzę... 
- Przewidywane parametry... 
Myślałem nad serwerem low exp oraz medium, kiedyś starałem zrobić oba naraz, lecz brakowało mi ludzi.. Tym razem rozpocznę od mida. Jaki sezon?

Myślę, że zainwestowanie w pliki IGCN S6E3, jest obecnie dobrym wyjściem. Wyszło sporo poprawek i wszystko śmiga. + łatwa konfiguracja :)) i przemiły support.
Co do dupereli typu exp, drop to standardowo dla medium 600-1000... Nagrody za GR... itp itd.
Maszyna dedykowana 24/7
AntyDDoss
Anty-hack premium
Skrypty... i tutaj są pomysły typu web market i różne inne.

Nie ujmę wszystkiego co chcę zrobić, ale sam projekt nie należy do złych.
Co do ekipy...
Poszukuję :
Administrator (najlepiej odpowiedzialna osoba, mająca sporą wiedzę, znającą błędy.. i najlepiej ogarniająca c++ ale nie obowiązkowo :)) )
Forum Master > tutaj bardziej hmm osoba ogarniająca forum najlepiej IP BOARD bo takową licencje będę kupował:))
Grafik > standardowo... 
GM - > nie szukam... jak będzie trzeba to się jakiś znajdzie :), więc proszę nie spamować o GM :>

tak jak mówiłem budżet nieograniczony, większość skryptów mam, bądź umiem napisać - all premium. Tylko trzeba profesjonalistów...

Zainteresowani?
Pisać. > GG : 20452539 lub w temacie albo PW, ale lepiej PW :) lub gg bo rzadko tu przebywam.

WIĘCEJ INFO > PYTAĆ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam , ja jestem zainteresowany mogę zasponsorować uniqalne pliki Season 6 Episode 3 Titantech i zająć się głównie profesionalną konfiguraciją plików ,MuServer , Mucore , client jak i zabezpieczeniach ich . wiecej informacij podam ci na gg

More Power MuOnline

Opublikowano

witam , ja jestem zainteresowany mogę zasponsorować uniqalne pliki Season 6 Episode 3 Titantech i zająć się głównie profesionalną konfiguraciją plików ,MuServer , Mucore , client jak i zabezpieczeniach ich . wiecej informacij podam ci na gg

Night112233 pisze:
Bardzo długo zapraszam tez hakerów do pokazania co potrafia , każda próba ataku skończy się zainfekowaniem komputera i dołączeniem do mojego bardzo duzego botnetu wiec zapraszam cfaniaków także   Nasza współpraca z Firma AVAST i KASPERSKY LAB (Opracowaliśmy System ochrony przed dossem 99% skuteczny ) osiągneła bardzo pozytywny wynik system jest dosteny dla użytkowników Avast i Kaspersky oczywiscie tylko za opłata licencij pracujemy tez z DarkSide network i IGCN oczywiscie odpłatnie nasi sponsoży zainwestowali bardzo dużą sumę pieniędzy wiec projekt nie może sie skończyc niepowodzeniem z tego co wiecie to prace nad tym serverem trwały az pół roku i jestesmy z niego bardzo dumni to wszystko co chciałem dodać nie bedę odpisywać na beznajdziejne komentarze typu 

Polecam tego pana.

Opublikowano

polecam tez tego pana MaThreeX™ 

ten pan ma taka wiedzę jak moje upośledzone 3 letnie dziecko :)

Jest mi bardzo przykro że masz upośledzone dziecko, dlatego jesteś taki w internetach.

Opublikowano

"dlatego jesteś taki w internetach" a co to znaczy ? bo nie wiem możesz mi wyjaśnić ? o ile wiem to internet jest jeden a nie ma internetów. ty jak siedzisz na PC i włączasz przeglądarkę to siedzisz w internetach ?

More Power MuOnline

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znajduch, jeżeli temat jest aktualny to szczerze mówiąc mam trochę pomysłów aby serwer był unikatowy. Sam kiedyś próbowałem z serwerami do MuOnline ale problem był w tym że miałem pomysł, który sukcesywnie realizowałem, a kiedy już z nim skończyłem - osoba z którą współpracowałem podziękowała. Okazało się że nie potrafi samodzielnie postawić plików serwerowych, nie mówiąc już o zarządzaniu nimi.

Mam wiedzę jeżeli chodzi o zarządzaniem forum, mam wiedzę jeżeli chodzi o tworzenie grafiki na wysokim poziomie, potrafię zareklamować serwer ale admin ze mnie nijaki bo mam dziecko i pracuję po 12 godzin dziennie.

Jeżeli chodzi o zaangażowanie to mogę napisać że jest moc i to pełną kur*ą. Mam 23 lata, także jestem komunikatywny.

Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na PW bądź po późniejszym obgadaniu sprawy - Skype. GG jestem mocno zrażony.

Mógłbym także delikatnie dokładać się do interesu, a jeżeli chodzi o współpracę to musi być obopólna.

Pozdrawiam.

LUCT-MUOnline - Dołącz do nas już dziś i sprawdź jak powinno wyglądać prawdziwe MUOnline.

[ 1500X / 15% DROP / MAX 50RR / GR-SYSTEM / DYNAMIC EXP / PVP / PVE / EVENTS / HARD ]

• 1 miesiąc temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...