Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoxBox Stream.

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogląda ktoś stream BoxBoxa? Gościu streamuje od 33 godzin, a w planach ma około 40. http://www.twitch.tv/flosd

Co dziwniejsze, mimo braku snu wywija on chore playsy Rivenką, że to łeb rozsadza. Przed chwilą po grze powiedział, że dziwnie się czuje i nic nie pamięta z poprzedniej gry. Kojarzy tylko, że grał riven ale nie kojarzy z kim i przeciwko komu grał.

Co o tym myślicie? Wytrzyma resztę czasu? 

Edit: Link poprawiony.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze jednak troche udaje aby ludzie tez nie spali, wygooglowałem troche i ma objawy na 72h, moze dlatego ze ciągle gra.. Ale jak nie udaje to ta cała Annie czy jak jej tam powinna pojechać do niego i wylaczyc streama xD

Opublikowano

Ja gralem 38h bez snu. Gralem tak naprawde dobrze tak jak na co dzien kawa pomagala lecz mialem jeden problem pamiec mnie zawodzila czulem sie dziwnie nie pamietalem co dokladnie robilem .pamiec krotkotrwala zawodzi i to strasznie. Niestety ,ale nie polecam takich akcji xD

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Widziałem go jak miał 20h - on totalnie nie ogarniał co się dzieje w grze już wtedy, a co dopiero po 30h. :D No ciekawe, ciekawe. Jak dla hajsu to sporo zrobił :D. Ciekawy event xD.

Wpłaciłem mu 5$ żeby czas przedłużyć :D.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

To po h*j gra 40h i przegrywa komuś gry?

i tak grał z milion razy lepiej od ciebie, więc nie rozumiem o co chodzi C:

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...