Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] AutoPlay Bot

Szymk0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bodajże ten bot używa auto finisha.

Ogółem nie polecam używać, bot wykrywalny, bany lecą niczym Małysz w Planicy (czytaj: szybko).

Małysz już nie lata, ale dzięki

Opublikowano

Wątpię jeśli ją ogarną nie jak worlda, który jest zaniedbany :/

Opublikowano

Wątpię jeśli ją ogarną nie jak worlda, który jest zaniedbany :/

Teraz World powstał z martwych.

Jest studio, które regularnie wprowadza rotacje, wyprzedaże i IGC Speciale.

Również problem cheaterów praktycznie nie istnieje.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Zabraliby się za samochody czyli ich balansowaniem lub poprawili by niektóre. I po co oni usunęli przycisk READY ?

Opublikowano

Zabraliby się za samochody czyli ich balansowaniem lub poprawili by niektóre. I po co oni usunęli przycisk READY ?

Z tego co wiem to obecne studio ma tylko zajmować się rotacjami, IGC Specialami i wyprzedażami.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

sprawdzil ktos ? sa bany ?

Bot wykrywalny, szybko lecą bany.

Zamiast niego polecam użyć: http://www.mpcforum.pl/topic/1300086-trainer-by-gamerz-v14-nowa-funkcja-poprawka-do-te-bota/

poradnik: http://www.mpcforum.pl/topic/1175219-jak-zarobic-10-mln-w-7-15-minut/

Polecam robić mniej niż 100 ucieczek na dzień. Wtedy jest mniejsze ryzyko bana (ale nadal jest)

f

Opublikowano

witam tak czytam wasze posty i sma prubuje na nowym koncie od tygodznia pewnefo hacka nabil kase 60 lv i jest git auto od pierona jedyny minus to taki ze hack sie zacina po wszystkim ale na wyscigach dziala bana nie ma jedyny problem ze jak sie zacina na odliczniu do "D" to przez godzine zawsze konto jest uwierzytalniane ale potem chodzi od nowa i laduje mi czesci ultra albo przestali walczyc albo jest jakis blad i go nie widza nie wiem. Pursuit bot terz dziala na tym koncie oczywiscie wlanczam go a kiedy mnie wyloguje to wyłanczam i można bez bana dodawać miejsca narazie eksperymentuje ale jest git.

Jeszcze jak te bany tak lecialy to znalazlem na nie sposób ale dość slaby używałem programu do naśladowania róchów myszki i klawiatury dzialal na dragach calkiem niezle.

wciskalem "W" caly czas i jednoczesnie klikalem myszka tam gdzie wyskauje dane o wyscigu nakoncu piec razy tam gdzie przycisk ''dalej" i raz tam gdzie karta żeby tych no botsów nie kupowalo ale dziala niewykrywane kompletnie tylko wszytko trzeba dograc odpowiednio i jest git i zapetlam caly czas np 9000 secund.

KAsy jakies wielkiej nie nabija ale za 6 h gry nabilo mi 700 tysiecy wiem ze to niewiele bo kiedys w takim czasie mozna było dowalić 9999999 kasy ale czasy sa trudne a mi to dzial. Pozdrawiam

Programu którego sam uzywam

nfs hack

i ten bezpieczniejszy i wolniejszy

Mouse Recorder Pro 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...