Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DZISIEJSZY POLSKI JUTJUB ;<

ThatSortiqoVsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli się oglada jp armie czy minecrafta to rzeczywiście polski youtube jest beznadziejny  xD

Nie zapominajcie o takich osobach jak Gonciarz, Tivolt, Gimper, Lisie Piekło, Sci Fun, Serafin TV, Rock

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Jak mnie ta JP Armia denerwuje. Masa gimbow skupionych w okol 24latka, ktorego zostawila zona, zabrala dziecko i spierdolila (sory, ze tak to podsumowuje), a on naduzywaniem przeklenstw i powiedzen malo smiesznego juz Bonusa BGC robi sobie publike wsrod 13latkow. Gdzie nie wejdziesz JP Armia i JP Armia, juz nie mozna normalnie w nic zagrac bo zaraz Ci podleci taki delikwent i "Beka w luj", "Moj spot w luj, spierdalaj w chuj" (przyklad Metina), ale tu juz odbiegam od tematu. Tego Nitra to juz nie ma co komentowac, bo szkoda slow na debili. Ja lubie bardzo sobie poogladac dema3000, mozna sie cos ciekawego dowiedziec i do tego posmiac. Dalej nie bede ocenial, bo reszty nie sledze nadzwyczajniej. A Ty, szanowny zalozycielu tematu, nastepnym razem najpierw zorientuj sie czy masz jakiekolwiek pojecie w sprawie o ktorej rozpocxynasz dyskusje, ok? ;)

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Wychodzę naprzeciw oczekiwaniom widzów youtuba, seria z Outlasta w sygnaturze :P

Opublikowano

jak mozna ogladac te filmy chociazny z majnkrafta ? xD abstrachuje wole poogladac :P

Sam też nie rozumiem fenomenu majnkrafta na YT, dlatego ragequita zrobiłem bo jak miałem na stronie głównej widzieć, kto co polubił z MC... To już lepiej dać se spokój...

Inna sprawa, że polski youtube poniekąd to wylęgarnia trolli.

Opublikowano

Ja z kolei uważam, że YT stało się po prostu zbyt powszechne, a nawet kompletne beztalencie może stać się "sławą". Idealnym przykładem jest MefistoSwag. "Wybił" go Nitrozyniak, a teraz jeszcze sam kontynuuje swoją niskolotną działalność...

Opublikowano

Jak ogólnie można oglądać youtuberów, rozumiem coś śmiesznego do 6 min. Nie rozumiem ludzi którzy oglądają live czy odcinki godzinne, f**k logic? Jak chcesz zagrać to sam zagraj :)

Opublikowano

Jak ogólnie można oglądać youtuberów, rozumiem coś śmiesznego do 6 min. Nie rozumiem ludzi którzy oglądają live czy odcinki godzinne, f**k logic? Jak chcesz zagrać to sam zagraj :)

Zgadzam się, chyba że chodzi o te live na Twitchu, bo tam można się wiele nauczyć :)

Ja nie rozumiem ogólnie fenomenu/jakiegokolwiek sensu oglądania jak ktoś biega i w kogoś strzela czy też jak przechodzi jakąś grę przez 30 minut. To już naprawdę trzeba być w coś słabym żeby zadawalac się osiągnięciami obcej osoby.

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Nie zawsze jest czas zagrać, a można oglądać podczas odrabiania lekcji, w busie itd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niektórzy kręcą dla haj$u. Przykładem jest skkf, minecraftblow.

Skkf? Skkf nagrywa z pasji do gier, sprawia mu to frajde a to ze dostaje za to hajs nie znaczy ze nagrywa tylko dla hajsu.!
Opublikowano

Skkf? Skkf nagrywa z pasji do gier, sprawia mu to frajde a to ze dostaje za to hajs nie znaczy ze nagrywa tylko dla hajsu.!

Jasne każdy nagrywa z pasji do gier i miłości do widzów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...