Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DZISIEJSZY POLSKI JUTJUB ;<

ThatSortiqoVsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie widziałeś filmów Kaftanna, chyba nikt inny na Polskim YouTube tak się nie stara (widać to przy serii DayZ - to ogląda się jak jakiś dobry serial), Bungo21 to taki typowy wyjadacz, jeżeli ktoś lubi oglądać zwykłe let's playe to bardzo polecam, TheRagnarok (hatimagnaramt czy jakoś tak xD) też super, kiedyś z*******y był też VVitachen ale chyba nie prowadzi kanału. 

PMK3yt4.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co mam oglądać jak ktoś gra, skoro sam mogę zagrać? Dlatego nie do końca rozumiem fenomenu let's playerów, i żadnego z nich nie subskrybuję. Nie lubię letsplayerowej papki, która dochodzi nawet do kilku filmików na dzień (nonsens) i wolę od tego ludzi, którzy w swoje filmy wkładają więcej pracy i czasu, niż tylko samo granie. Lubię słuchać opinii na temat gier, dowiadywać się różnych ciekawostek dotyczących gier i otaczającego mnie świata, pośmiać się z jakichś zabawnych skeczy. Od czasu do czasu obejrzę sobie jeden gameplay, lub playthrough w przypadku gier, w które nie mam możliwości grać, typu the last of us.

Dlatego oglądam takie kanały jak: polimaty, rozwojowiec, scifun, nrgeek(zagrajmy w crapa (to nie let's play)), historia bez cenzury, ostatnio kammel czanel, arhn.eu (system error the best, ale mają więcej zajebistych serii filmów), janka bananowego i dużo ciekawych zagranicznych kanałów. No i jest jeszcze gynvael coldwind, ale większość ludzi i tak go nie pozna.

Nikt nie przeczyta moich wypocin ;_;

Rozumiem, że twój komputer ociąga wszystkie gry w 120 fps na ultra w full hd? Przecież niżej to pikseloza....;_;

Obecnie nie oglądam już mc, bo to już jest przesada. Taki blow, ma 1kk subow, a ogląda go może 200k. Do tego dziewczyna sama musiała do niego przyjechać z omegle, a filmik bez przekleństw to parodia. Miał nie kląć przez odcinek, bo dostanie chili, ale ofc F**K SIĘ NIE LICZY!

Są dobre kanały, jak rojo, rock, graba, ctsg, ale w polsce jest mało dobrych yt, jak zagranica mają banancanadiana, comedyshorts, ksi, smosh, w2s

Opublikowano

Rozumiem, że twój komputer ociąga wszystkie gry w 120 fps na ultra w full hd? Przecież niżej to pikseloza....;_;

Obecnie nie oglądam już mc, bo to już jest przesada. Taki blow, ma 1kk subow, a ogląda go może 200k. Do tego dziewczyna sama musiała do niego przyjechać z omegle, a filmik bez przekleństw to parodia. Miał nie kląć przez odcinek, bo dostanie chili, ale ofc F**K SIĘ NIE LICZY!

Są dobre kanały, jak rojo, rock, graba, ctsg, ale w polsce jest mało dobrych yt, jak zagranica mają banancanadiana, comedyshorts, ksi, smosh, w2s

Bo angielskie bluzgi nigdy się nie liczyły w zakładach czy grach różnego typu! :P Chociaż z tą dziewczyną z omegle to fail, że sama musiała do niego zapierniczać pewnie jeszcze pół polski.

No life jak nic, dobrze że porzuciłem YT na dobre. :D

Opublikowano

Po co mam oglądać jak ktoś gra, skoro sam mogę zagrać? Dlatego nie do końca rozumiem fenomenu let's playerów, i żadnego z nich nie subskrybuję. Nie lubię letsplayerowej papki, która dochodzi nawet do kilku filmików na dzień (nonsens) i wolę od tego ludzi, którzy w swoje filmy wkładają więcej pracy i czasu, niż tylko samo granie. Lubię słuchać opinii na temat gier, dowiadywać się różnych ciekawostek dotyczących gier i otaczającego mnie świata, pośmiać się z jakichś zabawnych skeczy. Od czasu do czasu obejrzę sobie jeden gameplay, lub playthrough w przypadku gier, w które nie mam możliwości grać, typu the last of us.

Dlatego oglądam takie kanały jak: polimaty, rozwojowiec, scifun, nrgeek(zagrajmy w crapa (to nie let's play)), historia bez cenzury, ostatnio kammel czanel, arhn.eu (system error the best, ale mają więcej zajebistych serii filmów), janka bananowego i dużo ciekawych zagranicznych kanałów. No i jest jeszcze gynvael coldwind, ale większość ludzi i tak go nie pozna.

zgadzam się z tobą prawie w 100%

nie rozumiem jak można oglądać jak ktoś przechodzi całą gre xD to samo z recenzjami o wiele lepsze są według mnie pisemne.

jeszcze co do arhna to ma wkurwiający styl bycia, ale filmy robi ciekawe

Opublikowano

Według mnie IsamuxPonton debil dzieci lubią debili którzy przeklinają   A Nitro ta ruda małpa niech wejdzie na drzewo kaktusowe bo mnie wk***a

Opublikowano

@knutek bardzo dobrze powiedziane, tylko to IsamuxPorąb

według mnie najlepszym youtuberem który sie nie sprzedaje to Husiek. A najlepszymi które oglądam to tylko Gimper i FUBUxMETIN. Niby ludzie hejtują go bo on "okradł" Isamu a dla mnie by gnił w wiezieniu gdyby takie cos zrobił. Proste...

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

A ja powiem, że nie znacie mniej znanych, ale za to bardzo cenionych kategorii filmów na YouTube, może nie wszyscy, ale większość nie zna na przykład Machinimy z gier np. z Gothica. Obejrzyjcie sobie parę tego typu filmów:
Machinima z Gothic:
- http://www.youtube.com/watch?v=K3bLgalXz3E&list=UUbo6kUEqn9A5NnNgsnoUf-w
- http://www.youtube.com/watch?v=D2CF3qzdq_U&list=UUGLw-KZ2_ngCk187Mwo1HFQ
- http://www.youtube.com/watch?v=3ASqRyzcxzA&list=UUGLw-KZ2_ngCk187Mwo1HFQ
- http://www.youtube.com/watch?v=2TK25kJNgs8&list=UUOpS0D9d3Ib0LKMwaog2p7A
Filmów z Gothica jest też bardzo dużo na YouTube, ale dużo ludzi nie wie nawet że takie coś istnieje, więc tutaj pokazuje że takie coś jest.

Opublikowano

@WasserFull nie okradł isamu tylko jego kolege,chyba Malysz cos tam.Youtuber'ow ktorych ogladam to:

wobecobiektywu

Ator

sawardega

i jeszcze jeden tkory nagrywa ciekawostki głównie z GTA ale zapomniałem ;x

Opublikowano

Hahah xD Robią z siebie debili to robią. Jak widać ludzie lubią i przynosi im to zyski to dlaczego mają w takim stylu nie nagrywać? Śmierdzi troche typowym polaczkiem, bo znowu jest zaglądanie do portfela... ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

A ja powiem, że nie znacie mniej znanych, ale za to bardzo cenionych kategorii filmów na YouTube, może nie wszyscy, ale większość nie zna na przykład Machinimy z gier np. z Gothica. Obejrzyjcie sobie parę tego typu filmów:

Machinima z Gothic:

- http://www.youtube.com/watch?v=K3bLgalXz3E&list=UUbo6kUEqn9A5NnNgsnoUf-w

- http://www.youtube.com/watch?v=D2CF3qzdq_U&list=UUGLw-KZ2_ngCk187Mwo1HFQ

- http://www.youtube.com/watch?v=3ASqRyzcxzA&list=UUGLw-KZ2_ngCk187Mwo1HFQ

- http://www.youtube.com/watch?v=2TK25kJNgs8&list=UUOpS0D9d3Ib0LKMwaog2p7A

Filmów z Gothica jest też bardzo dużo na YouTube, ale dużo ludzi nie wie nawet że takie coś istnieje, więc tutaj pokazuje że takie coś jest.

Ja ich akurat (znałem) bo nie interesuje się już machinimą, i widzę że Milo dalej po kilkunastu rozstaniach z YT, brnie w to. xD

JakubGil jeden z niewielu ogarniętych w machinimie, czego powiedzieć o Mooorasie czy Michaduo nie mogę... I nie mówię tu akurat o kasie, bo jak dobrze pamiętam... Machinimatorzy w Gothicu, Halo, GTA ITP w ogóle na kasę czy fejm lecieli ale czy coś się zmieniło to wątpię.

Opublikowano

ja ostatni ogladam  BartekUSA, stare odcinki Ravgora i pyty.pl oraz jakies przerobki "Szkoly". Abstrachuje tez nawet spoko odcinki wrzucaja

poza tym polski yt to syf

Opublikowano

(czarne owce)

Widziałem minutę i wyłączyłem. To coś nie istniałoby bez koszmarnych dowcipów i ciężkich wulgaryzmów... Już Z Dupy lepsze =.=

Wytrzyj mleko pod nosem bo to kolego nie mieści się w twoim przedziale wiekowym.

Ja najbardziej z Lets Playerów cenię sobie Yojiego, jest to najbardziej oglądalny i najfajniejszy jak dla mnie zagrajmer.

Co do polskiego Youtube nie mam nic do kanałów, ale wkurza mnie zjawisko kółeczka wzajemnej adoracji. Tj. zrobiła się z tych jutuberów taka grupka (AdBuster, Z Dupy, Abstrachuje, Lisie Piekło, Z dupy, 100 sposobów na..., Z Dupy, 40 metrów Łukasza) i robią w takim zamkniętym gronie jakieś konkursy, spotkania, komentują się nawzajem sztucznymi komentarzami, robią wspólne vlogi itp. 
A najbardziej w*****a promowanie Z Dup(ka), który jest właściwie wszędzie. Co jest w tym typie takiego? o.O

co do adoracji to np. takie komentarze

911981413142871680990.jpg

Kółko wzajemnej masturbacji pomnaża dochody, jak się jeszcze przekonasz nieraz - każdy orze jak może :)

Zgadzam się, jedyne co to może czasami na jakiś stream wpadnę jak kogoś lubię z charakteru nawet nie dla gry tylko posłuchać dowcipów, popisać.

FUBUxMETIN

Fubu to jest zwyczajnie dobry biznesmen, dzieciarnia dała się wyje*ć zamiast zostawić jego biznesy i nie napędzać ich i teraz płacze.

@top

Z góry przepraszam, że linkuje do serwisu natemat ale nikt inny aż tak dobrze ich nie zmasakrował.

Osobiście nie zalecam mieć do czynienia z natemat.

Na polskim youtube jest ogólnie taki mały wybór bo jeśli chodzi o gierki i nie tylko to mamy z tych popularniejszych tak:
*patolnia, tj. isamu, nitro i pochodne - bez opisu pozwólcie
*młodociani let's pleyerzy, to są ameby już totalne, tutaj mamy przykład gdzie osoba, która zajmuję się 3 lata temu grą wideo nie potrafi się na jej temat wypowiedzieć jak człowiek:

*show, tj. np. czarneowce, 20m^2 Łukasza itp. - nie każdemu gimbusowi przypasuje ale ogólnie zazwyczaj takie show są bardzo przyjemne do oglądania, opiniotwórcze zwłaszcza

*pseudo-aktorzy, klauny, tj. z dupy, martin, niekryty krytyk, cybermarian ( o gasz), ravgor i pochodne - to się jeszcze da jakoś znieść tylko momentami za dużo humoru gimnazjalnego

(kolega zd to wideo potem wypunktował bo został zmasakrowany zwyczajnie przez Pana Tomasza)

*instruktażowe, tj. np. uw-team, picoboard - tutaj akurat jest bardzo dobrze na yt

*popularno-naukowe; ciekawostkowe, tj. np. sci-fun, ad-buster

*opiniotwórcze - kolonko, kanały serwisów informacyjnych - zależy od autora

Jeszcze na koniec co do zagrajmerów to pamiętaj, że z reguły jest tak, że w momencie kiedy pacjent ma mniej niż 20 lat tzn. że będzie to raczej nieciekawe.

Ale z kolei to, że jest pełnoletni to nie znaczy, że jest ciekawy. Poza tym większość zagrajmerów ( i nie tylko ) to zwyczajni hipokryci i osoby pod publikę.

[eskalacja obiektywnego spojrzenia zakończona]

Opublikowano

Mi najbardziej przeszkadza Isamuxcośtam I nitro... Jp armia I hardkorowe rajdy na Anno Online (cokolwiek to jest)! Większy żal niż jakieś dzieci mc i 10 Letni Hakjerzy "mam twoje ip zaraz będe wiedział gdzie mieszkasz..." xD. Osobiście wydaje mi się że większość fanów nitra to gimnazjum co można zobaczyć po jego "spotkaniach z widzami" + wyzywanie od biednych bo kupił sobie iPhona. Albo "Ja tu decyduje I będziesz oglądał krzesło". Śmieszny jak Bonus BGC.

Opublikowano

Widziałem minutę i wyłączyłem. To coś nie istniałoby bez koszmarnych dowcipów i ciężkich wulgaryzmów... Już Z Dupy lepsze =.=

Serio? jeśli  zdupy według Ciebie nie ma "koszmarnych dowcipów i ciężkich wulgaryzmów" w ilości hurtowej to coś z Tobą nie tak.

21515.jpg

Opublikowano

Polecam zajrzeć tu:

https://www.youtube.com/user/arhneu

Ich materiały to esencja profesjonalizmu.

Normalnie, nudzę się jak mops oglądając 20 minutowe filmy.

Oni w ciągu tej 20 minutowej recenzji wciągają mnie, tak że zapominam o bożym świecie.

Serdecznie polecam!

Opublikowano

Ator, Polimaty, AdBuster, SciFun, kanały bardzo dobre, prowadzą je strasznie inteligentne osoby.

Przypomniałem sobie również o Arhn.eu, świetnie vlogi na temat gier czy też sprzętu, głos prowadzącego jest idealny do tego typu rzeczy.

Warto również wspomnieć o... Isamu, mimo że sprawia wrażenie osoby (przepraszam za wyrażenie) głupiej, jest on bardzo inteligentny jak i mądry, tyle mogę powiedzieć.

Opublikowano

Najgorszy cwel to TheNitroZyniak i cała JP Armia, to są dzieci które tylko wulgaryzmami rzucają, zachowac sie nie potrafią.

Zgodzę się z Toba, bo gram na ravii(banda JP) to kolesiowi coś nie pasowało to leciał na mnie z tekstem " Twoja stara umrze na raka" po prostu żenada, a wtedy z takich ludzi wyrosną menele bezwartościowe..

Osobiście oglądam Wardege, Abstrachuje.

Opublikowano

Co jak co, ale Radek Kotarski i jego Polimaty, to jest medżik, magia po prostu. Świetny kanał, a sam Radek mega pozytywny i inteligentny człowiek.

Miałem okazję osobiście poznać Radka, naprawdę z dużym profesjonalizmem prowadzi działalność na YouTube.

Oprócz tego oczywiście nasz kochany homoś Gimper, też spoko ziomek. ;)

Co do "minkraftowych", to wyjebane. 

Opublikowano

Co tu się :unsure:. Jeśli darcie ryja przez 30 latka jest według niektórych jest śmieszne to pozwólcie, że tego nie skomentuje. Z JP Armią to samo poza NaturalBlack, który jest ogarniętym człowiekiem i super się go ogląda. Krzysiu Gonciarz kiedyś też miał bardzo dobry poziom, ale jak jest teraz to nawet nie wiem bo mało go oglądam - jednak seria filmów z Japonii jak najbardziej godna polecenia. CzarneOwceShow są świetni, humor Dakana i Kierownika bardzo mi podpasowuje i na szczęście jeszcze ta słynna gimbaza się do nich nie zleciała, zresztą po co ja to piszę :ninja:. AdBuster, SciFun, Polimaty, LekkoStronniczy - o tak. Oni są świetni, dla nich wielki "propz", że prowadzą taki kanał tyle czasu na tak dobrym poziomie - ale to kolejny kanał, który raczej ta umysłowa gimbaza ominie i pójdzie oglądać dalej tych swoich Blołów, czy kogo tam. Abstra też niby poziom podniesli, ale zobaczymy co dalej. Oby lepiej bo załozenie było fajne, ale czasem mam odczucie, że skończyli się na "Co mówią: GIMBUSY"  <_<. A te cale popularne teraz Z Dupy to jeden wielki chłam, kolejne nieśmieszny syf znajdujący odbiorców u raczje ubogiej umysłowo widwoni, nie szanuje hardo.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...