Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DZISIEJSZY POLSKI JUTJUB ;<

ThatSortiqoVsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o dzisiejszym jutjubie? Same pierdoły (oprócz filmów wardęgi - epic) ale inne to przesada....

jak:

minecraftblow - nagrywa dla hajsu..

isamuxpompa - robi z siebie debila,tez dla hajsu

nitrozyniak - to co up

seba4x/ogurasek - WIELKIE DEBILE

MultiGamePlayGuy - chyba MultiGimbusPlayGej ;c

brak dzisiaj normalnych yt'berów ;c

może oprócz Madzii i Sheo.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A bungo21? CTSG? HatiTheManagarmr(kiedyś RagnarokPL)? RecenzjeHorrorow? 

Człeku, nie trzymaj się tych komercyjnych guwien, które oglądają tylko mentalne gimby.

graphic.png

Opublikowano

Wymieniłeś samych gimbów nagrywających minecrafta albo kretynów robiących z siebie jeszcze większych kretynów (isamu,nitro).

ty to nazywasz polskim youtubem? jak sie obracasz w takim gównie to powodzenia

wiele innych wartosciowych polskich kanalow mozna znalezc

Opublikowano

Wymieniłeś samą dzieciarnie co albo nagrywa minecrafta, albo metina. I ty smiesz oceniać polską scene youtube? Pls.

Jest wielu normalnych youtuberów, a raczej kanałów youtube.

Osobiscie polecam Ci sprawdzić ''CzarneOwceShow'', czy też LisiePiekło

Opublikowano

No cóż jacy widzowie tacy zagrajmerzy.Filmy dobierane są do odbiorców ,a że ten majnkraftowy s**t opanował gimnazja to już inna sprawa.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

RojoV13

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Kiedyś dawałem dubbingi do polskich machinim w Gothicu itp i tu ci powiem że idiotów jest całkiem sporo na podobnym poziomie jak w majnkrafcie.

Co prawda są jeszcze normalni jutuberzy w Polsce, ale od dawna nie wbijam już tam to nie orientuje się.

PS. Pozdro dla Mooorasa. xD

Opublikowano

Według mnie jednymi z lepszych kanałów są:

-Lisie Piekło

-Wobecobiektywu

-Polimaty

Jest masa innych których nie chce mi się wymieniać.

Opublikowano

Oglądasz taką dzieciarnie a potem się żalisz. Jest wiele ciekawych osób na YT. Zależy to również od tematyki. Ja osobiście oglądam

-Ator

-Rojo

-Gimperr

-RecenzjeHorrorów

-Polimaty

-WobecObiektywu

-Zapytaj Trenera

-Mariusz Mróz

-WK

-Bronzowe myśli ( Niby wulgarne ale mnie to bawi :D)

Opublikowano

Ja to lubię Wulgarny poradnik kulinarny ,Epic Meal Time, Pewdiepie ,Ray William Johnson.

Nie ma co oglądać polskich jutuberów bo w większość z nich leci na kasę i tak w pewnym filmie ktoś powiedział że zarabiają na tym więcej niż ja , mój stary i ja i mój stary razem wzięci.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie wiem dlaczego tym się przejmujecie, ja ostatnio nauczyłem się mieć na to wyjebane i jakoś bez problemu omijam te bezbeki.

Fakt, udało im się coś osiągnąć... ale słoma z butów dalej wystaję ;)

Opublikowano

''CzarneOwceShow'', czy też LisiePiekło

Widziałem minutę i wyłączyłem. To coś nie istniałoby bez koszmarnych dowcipów i ciężkich wulgaryzmów... Już Z Dupy lepsze =.=

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jedyne co z Polskiego Jutuba oglądam to Abstrachujki, Turpat...

A tak to siedzę tylko na anglojęzycznych produkcjach.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

MrRaon100 - zobacz sobie jego serie i oceń czy jest "Debilem" bo moim zdaniem nawet spoko gość i da się posłuchać i on coś gra zamiast patrzeć w ścianę godzinę tak jak isamu i jarać się byle czym.

Większość kanałów kieruje się:

Oglądasz? daj łapke i zrób reflinka.

Co zrobisz... nic nie zrobisz.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Dodatkowo polecam:

Wonziu(SuchyKanał i Strumienie z Ruczaju)

NrGeek

TheBeeczka

MrJagged99(chwilowo zawieszony z tego co pamiętam)

Tyle dobrych ludzi, a niektórzy widzą tylko te popularne syfy. Smutne...

graphic.png

Opublikowano

Są i normalni ludzie, tylko trzeba umieć szukać. :)

Polecam rozejrzeć się za mniejszymi kanałami, bo te co wymieniłeś to robione pod wiek 10-15, żeby zbijać hajs.

Opublikowano

Hyba nie wiecie jacy jutuberzy sa najlepsiejsi

blow

polskipingwin

minecraftblow

rezi

multigameplay

husiek

ognisty

skkf

isamu

nitro

najlepsiejsi jutuberzy w kraju kwitnacej cebuli!

Opublikowano

No cóż jacy widzowie tacy zagrajmerzy.Filmy dobierane są do odbiorców ,a że ten majnkraftowy s**t opanował gimnazja to już inna sprawa.

Lepszy minecraft niż lol którego niestety jest wysyp na youtube. :P Kiedyś przypadkowo włączyłem filmik z tejże gry i przez chwilę miałem wrażenie, że mówią po marsjańsku.

Ja szczerze powiedziawszy oglądam przeważnie tych mniej znanych youtuberów. Którzy mają więcej w głowie niż taki minecraftblow, mandzio i (bez urazy) inne pośmiewiska. :P Są to min.

Kaftann

Moskit

MrBobru

SouShibo :D

Opublikowano

Ja najbardziej z Lets Playerów cenię sobie Yojiego, jest to najbardziej oglądalny i najfajniejszy jak dla mnie zagrajmer.

Co do polskiego Youtube nie mam nic do kanałów, ale wkurza mnie zjawisko kółeczka wzajemnej adoracji. Tj. zrobiła się z tych jutuberów taka grupka (AdBuster, Z Dupy, Abstrachuje, Lisie Piekło, Z dupy, 100 sposobów na..., Z Dupy, 40 metrów Łukasza) i robią w takim zamkniętym gronie jakieś konkursy, spotkania, komentują się nawzajem sztucznymi komentarzami, robią wspólne vlogi itp. 

A najbardziej w*****a promowanie Z Dup(ka), który jest właściwie wszędzie. Co jest w tym typie takiego? o.O

co do adoracji to np. takie komentarze

rwrv9g.jpg

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Po co mam oglądać jak ktoś gra, skoro sam mogę zagrać? Dlatego nie do końca rozumiem fenomenu let's playerów, i żadnego z nich nie subskrybuję. Nie lubię letsplayerowej papki, która dochodzi nawet do kilku filmików na dzień (nonsens) i wolę od tego ludzi, którzy w swoje filmy wkładają więcej pracy i czasu, niż tylko samo granie. Lubię słuchać opinii na temat gier, dowiadywać się różnych ciekawostek dotyczących gier i otaczającego mnie świata, pośmiać się z jakichś zabawnych skeczy. Od czasu do czasu obejrzę sobie jeden gameplay, lub playthrough w przypadku gier, w które nie mam możliwości grać, typu the last of us.

Dlatego oglądam takie kanały jak: polimaty, rozwojowiec, scifun, nrgeek(zagrajmy w crapa (to nie let's play)), historia bez cenzury, ostatnio kammel czanel, arhn.eu (system error the best, ale mają więcej zajebistych serii filmów), janka bananowego i dużo ciekawych zagranicznych kanałów. No i jest jeszcze gynvael coldwind, ale większość ludzi i tak go nie pozna.

Nikt nie przeczyta moich wypocin ;_;

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...