Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie postacie wedlug was powinni znerfic?

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sion nie potrebuje nerfa bo jest zwyczajnym gównem. Tristane sprobowali znerfić tyle ze rito idzie w zlym kierunku, range i resetowanie sie W to prawdziwy horror usuncie reset albo zmniejszcie range i bedize git. Talonowi usuneli silenca to nie, hm. Khazio dostal na W, Nidalee tez juz spk, zastanowilbym sie nad rengo ale nie znam za bardzo tej postaci

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Morgana i Akali.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nerfa powinien dostać Viktor, pewnie większość z was nawet nie dostrzega jego dmg,

dmg potrafi jebnac nawet 2,5 k przy full buildzie zdarzyło mi się jebnąć 3,1k ;]

Nowicjusz
Opublikowano

Nerfa powinien dostać Viktor, pewnie większość z was nawet nie dostrzega jego dmg,

dmg potrafi jebnac nawet 2,5 k przy full buildzie zdarzyło mi się jebnąć 3,1k ;]

Właśnie . Zapomniałam o Viktorze , broken szit . Jego ulti jest jak x2 karthusa -_-

Opublikowano

Morgana zed i tristana.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Sion nie potrebuje nerfa bo jest zwyczajnym gównem. Tristane sprobowali znerfić tyle ze rito idzie w zlym kierunku, range i resetowanie sie W to prawdziwy horror usuncie reset albo zmniejszcie range i bedize git. Talonowi usuneli silenca to nie, hm. Khazio dostal na W, Nidalee tez juz spk, zastanowilbym sie nad rengo ale nie znam za bardzo tej postaci

Sion gównem XDD

Szkoda, że jak on wbija w TF, robi w c**j dmg'a po czym ginie i napierdala wtedy dmg za 3-4 osoby pozdro. To taki drugi Karthus ze względu na pasywa i dmg.

Nerfić powinni to fakt, że Viktora bo niezle ora z Lich Banem i z tego co widzę na streamach osób to jest nawet często pickowany. Viktor jebnie Q+AA (lich bane) to już pizgnąć potrafi 1k..

Opublikowano

Właśnie . Zapomniałam o Viktorze , broken szit . Jego ulti jest jak x2 karthusa -_-

Jeżeli umie się nim grać i składać odpowiednie itemy. Go nie znerfią, bo straszna mała ilość gra tą postacią i nie mogą zobaczyć jego prawdziwego dmg. A pozatym, trudno się nim gra. Arquel pokazuje też nie raz, jaki ma dmg, ale słaby escape, to, czego mu brakuje. Stun, czy slow, to nie da mu typowego escape jak inne champy. Musi mieć odpowiedni Teammate. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Darius z względu na jego ulti które jest przegięte. Wystarczy że przeciwnika ultem zatłuczesz, to masz auto reset CD kilkusekundowy na ultę znowu i tak w koło macieja.

Mundo ma najwięcej HP nawet w early, powinni mu zredukować początkowe HP, bo w late jak dobrze ograny jest, to praktycznie niezniszczalny.

Blitzcrank i jego chwytak który zabiera kij wie ile HP.

Na pewno buff Akali i powrót do jej starego W.

Buff też dla ulti Kha'Zixa, bo skoro znerfili już W to niech bufną mu ultę by była częściej używalna niż W.

Opublikowano

Zilean na 1vs1 ma zbyt fajne bomby, nie mowiac o tym ze dodatkowo  jeszcze jego W i w 4 sekundy przeciwnik traci 2/3 hp... jego ult tez za duzo daje i z dobrym AP jest sie niesmiertelnym ;/

Na 3vs3 i 5vs5 juz duzo mu to nie daje bo bardziej papierowy i latwej go skontrowac, ale jednak ...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...